• mlinchica
    2.8k
    Matko Mihaljević je komentatorSjevernaStrana

Aaa, vidim sad da je to onaj kaj je imao situaciju sa Sopićem.
    Dobar je skroz, normalan, ne filozofira i ne skviči :grin:

Mislim da Saša Marić?rioda

Ma njega bih prepoznala, nije on. Vjerojatno kaj kolega iznad kaže, MM.
  • KristijanHR
    98
    vadi baturinu, daj mbukua
  • Mr Anderson
    11.4k
    Meni kule izvan gola kriminalan danas, umalo zakuhao gol nama, dosta lopti koje mu se odbiju po 5 metara, al dok zabija nemam s tim problemaNB86

Pa valjda je za napadača najvažnije da zabija, a ne da trči spuštenih gaća po terenu.
  • mlinchica
    2.8k
    Znamo tko nije bio virozan.
    Bravo Stojke, za još jednu dobru u nizu. :clap:
  • luka modic
    861
    pogotovo kad nekoliko puta odigra suparnicima u kontru,sreca pa su ovi uzasni pa ne mogu iskoristit
  • NB86
    16.6k

Bitno je i da zna igrat nogomet, primit loptu bez da zakuha najbolju sansu sibenika na danasnjoj utakmici, dodat, odlozit, al sad 7 kola do kraja mi je to nebitno, samo golovi i bodovi se broje, a u to vrijeme mozda digne formu i pokaze da je za prvog napadaca dinama, po ovom danas odigranom nikad nebi gradio momcad na kuletu ko prvoj spici
  • Droljo
    15.3k
    Kule je smiješan nogometaš za dinamovu razinu.
  • ElDorado
    3.4k
    Perkovic je čuo da Boban ne voli puno zamjena

Koliko losih dodavanja Misica i Baturine danas
  • Orc123
    11.3k
    Kako neinteligentan potez Kacavende sad...za klasu slabiji igrac od Stojka ...
  • Peškaman
    6.8k
    Bitna su tri boda, imali smo mi u nekim utakmicama igru pa smo primali golove iz prvih udaraca i ostalo.

89b9bf46-62ec-48b4-8fc5-e8b642933ffd.png
  • Praskaton
    4.3k

Malo pregrubo reći smiješan al nedovoljno dobar sigurno.I kao takav opet više doprinosi od igrača za kojeg je plaćena lijepa odšteta i ima inozemnog iskustva.

Imamo dva treća napadača.To je smiješno
  • Patak
    3.3k
    Baš ga nepotrebno hejtaš.
  • rioda
    8.1k
    Opet vam Kule uvaljuje :rofl:
  • Paggini
    46.7k
    za klasu slabiji igrac od Stojka ...Orc123

Hahahah a sta si malog uzeo sad na zub? Nit su ista pozicija,a i evo udario asist
  • NB86
    16.6k
    Tako je, kac asist, kule gol, ovo nam treba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.