• hardek
    4.6k
    Vjerujem da je Boban izvukao najviše što je mogao s obzirom na okolnosti. Nije Zvone budala da ga mi razvijamo na našu štetu sljedeće dvije godine a za to dobijemo kikiriki.

Od starta se u ovom dealu nas nije previše pitalo, bilo bi super da je s njim sve čisto i da ga možemo pravilno razvijati i prodat po našim uslovima al to nažalost nije moguće.

Ono što je loše kod ovakvih dealova je što ti onda može doći i najtalentiraniji klinac iz inkubatora i tražit 30,40 % od prodaje jer eto Vareli se dalo.
  • sarenicvjetic
    114
    Znaci meni se to čini ovako,mali i roditelji su brže bolje zurili da krenu za velikom lovom,koja bi svakako došla ako je mali talenat kakav je,očito nisu uvjerenja da će uspjeti napraviti vrhunsku karijeru pa brže bolje uzmi dok možeš.
    To su i napravili,došao Bara obećao Dinamu neku lovu ak ga uzmu i da Dinamo posluzi kao kurva poslije razvoda.
    Mali nebre proc 1:1 malog Kerina u juniorima. Al nam je budućnost Dinama.
    Sve sto ljudi zbog para neće napraviti,jadan moj Boban na kaj si spao.
    Nije ni čudo da djeca odlaze iz kluba,jedan po jedan. Ovo je meni dno dna..
    Sad će drugi rec,ni orali ni kopali zaradio klub,a realnu podjelu nećete nikad ni saznat,ali dok je love moralno nije bitno. Sramota
  • austrijanac
    7.1k
    Da imam uređaj za povratak u prošlost, te da ga mogu samo jednom iskoristit, vratio bi se na početke foruma i nagovorio Dedu i ekipu da uvedu dislike button.
  • Ludovic IX
    8.6k
    Znaci, dinamo može zaraditi 2,7 a očito se radi da zaradi i 10 miliona za igrača koji nam je pao sa neba. I znači da sljedeće dvije godine igra za nas, i bude dobar ko olmo, to neće bit dobro jer nismo zaradili 20 nego 10. .znači bolje 0 nego 10 po nekima
  • NB86
    16.8k
    kakvi ugovori postoje u HNSu? Sa stipendijskim igrac moze igrati u SHNL. Kakav jos postoji?Jaro

Nemam pojma, mozda ima stipendijski i postoje neki hns propisi da mora igrac imat određenu duzinu registracije u hr ili nesto da bi mogao zaigrat za prvu momcad, sanse da je u dinamu bez ikakvog ugovora i s 0 primanja su ravne nuli po meni, na kraju krajeva cijelu ovu pricu o klauzuli i postotku koji imaju klub i igrac su ovdje objavljeni od "insajdera" davnih dana
  • Crni86
    11.1k
    Meni nije logicno da ako mali nema profesionalni ugovor vec neki drugi da tamo mozes uglavit otkupnu klauzulu. Jednostavno mi to djeluje too much.

Kao na stipendijskom si ugovoru i imas otkupnu 5 milja eura…
  • Jaro
    10.3k
    Kao na stipendijskom si ugovoru i imas otkupnu 5 milja euraCrni86

Sa stipendijkim.bi mogao igrati - ostaje samo neki "gradjanski" ugovor koji nema veze s HNS, UEFA i FIFA prwvilnicima oa posljedicno on nije ni igrac Dinama po njihovim pravilima - a onda idemo vec u sferu nekakvih muljaza u ko zna ciju i koliku korist...
  • dumitrumitu
    1.4k
    Nikako mi nije jasno zašto bi gurali klinca od 16 godina da igra sa prvom ekipom ako nemamo punu zaradu na njemu.
  • rokikaciga
    1.7k
    Ako može pomoći...zašto ne?
  • vlatkomarkovic
    1.5k
    jadan moj Boban na kaj si spao.sarenicvjetic

Ko prvi osnovno Boban nije dogovorio ovaj deal nego je samo izvukao maksimum…

Kod drugo ja mislim da si ti najhrabriji lik na ovom forumu na temelju ovih zadnjih postova. Jedna stvar je ne razumijeti ništa, lupetati bezveze, hejtati da bi se hejtalo, ne povezivati osnovne pojmove. Ali da ovako javno iznosiš sve teze, stvarno svaka čast…
  • deda
    37.4k
    Ima jedna izreka o tankoj liniji između hrabrosti i .............
  • Žan
    544
    Jel moze neko ukratko sazet o cemu se tocno radi jer ispratit ovaj kaos je gotovo nemoguce..
  • dumitrumitu
    1.4k
    Pa zato što igrača od 16 godina treba istrpiti i patiti će rezultat. Tako da se to radi samo ako postoji šansa da se zaradi.
  • Paggini
    51.8k
    Ionako nemamo mrtvo desno krilo, ne bi me čudilo da mali bude zamjena Lisici ili neka takva kombina
  • Pacho
    1.3k
    Ne vidim zasto bi ovo naskodilo nasoj reputaciji niti mislim da ikoga boli kurac osim mozda Porta. A oni su veliki postenjaci jel :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.