• rokikaciga
    2k
    Treba poslati Portu prijedlog da ga mogu vratiti za 10m eura :lol:

Ovaj manevar Bare s Varelom je za istragu EPPO-a...15 godisnjaka su izvukli iz drzave, parkirali u selo u Hrvatskoj, sad je u Dinamu (a prakticki javno licitirali da ga bilo tko moze registrirat za 1m eura zarade u 6mjeseci) a da je sve vec bilo dogovoreno s Barcelomom u nacelu...
  • miro
    6.7k
    Nećemo mi tu izać čisti i zato mi je žao što uopće imamo dodirnih točaka sa takvim jednim švercerom
  • rokikaciga
    2k
    Mislim da smo mi tu cisti, osim ako glupi Maric nije dogovorio s Barom transfer prije nego je navrsio 16 godina. Ako je dogovoreno nakon 16og rodendana onda smo cisti.
  • JMastermind
    789
    Mariću bi oprostio i svu silnu nesposobnost kojom nas je skoro ubio - čovjek očito ne zna, ni prvi ni zadnji.

Ali ovo sa Varelom? Kaljati ime Dinama sa takvim potezima? Neoprostivo.

Samo da UEFA zažmiri, i nikad više ponoviti tako nešto. Ali što kaže @miro , nekako me strah da ovo neće dobro završiti.
  • crophantom
    781
    Nadam se da ćemo se maknuti iz ove priče dok nismo dobili po nosu
  • Tvrdica McTvrdi
    474
    Da čitam tako neki članak o nekoj drugoj profesiji odmah bih rekao da je child trafficking u pitanju..
  • Sajla
    9.4k
    Vice opet dobar:
    https://www.index.hr/sport/clanak/prica-o-vareli-smrdi-na-kilometre-boban-mora-zastiti-dinamo/2680718.aspx

Na kraju bi se cijela situacija mogla riješiti prinudno. Kada je u javnost puštena točna informacija da bi Dinamo od eventualnog transfera Varele u Barcelonu uprihodio fiksnih pet milijuna eura i 20 milijuna eura kroz bonuse vezane uz nastupe, u Portu su poludjeli.

Prema više izvora, opet su se javili Barceloni i tražili zaštitu svojih interesa. Barcelona je na crnoj listi i u La Ligi i u UEFA-i zbog prijašnjih prekršaja vezanih uz financijski fairplay i registraciju igrača.

Zbog toga bi se mogla povući iz posla, barem neko vrijeme. To znači da bi Varela potpisao višegodišnji profesionalni ugovor s Dinamom. UEFA je već ranije potvrdila da ih nijedan propis u tome ne sprječava.

Bio bi to najsretniji scenarij jedne pomalo bizarne situacije. Dinamo već godinama radi transfere s najvećim svjetskim klubovima i ovakve stvari mu ne trebaju. Dinamo je nakon izbora obećao i uzeo novi smjer, a odigravanje duplih pasova ovakva tipa sramotno je.

Koliko god se pokušala uljepšati situacija, činjenica je da je 15-godišnji klinac parkiran u hrvatsko selo kako bi ga se moglo što lakše prošvercati dalje. Zahtjev Varelinih roditelja i agenata za odlaskom iz Porta i za Barcelonom sasvim je legitiman, ali ne pod cijenu Dinamova ugleda.
  • Ludovic IX
    8.8k
    Dinamo se pravno osigurao kod ovog posla kako god završio
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Sad kad izvućemo Porto u Europi i Varela ih utiša golom u 90+1 za 0:1 :death:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.