• javolimtebejako
    2.3k
    I ona jedna mrvica mene koja je vjerovala da ce on mozda jednog dana biti igrac je umrla danas kad je napravio onaj faul u napadu. Kakav manjak inteligencije, to se rijetko vidja.Infinity

ko kule kad je napravio onaj faul protiv osijeka u kupu. ostavit jednog od njih dvojice za 3. napadaca i bok
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Majstoru se i na faci vidi da ne kuži ništa. Ah da, prevario sam se, savršen je u pozivanju igrača na pressing iako su oni još savršeniji u ignoriranju. Hvala i tom legendarnom zonaškom mitu, jačem od Cannavarovih navodnih automatizama u prvoj prijateljskoj s Lechom ili s kim smo već igrali.

Čak danas ni njegova participacija nije problem, nije igrao od početka, ali kako reče moj otac, “samo me boli duša jer je u Dinamu kad mu ovu glavu vidim”.

Razumijem čovjeka u potpunosti, vjerojatno se prisjetio nekih sretnijih vremena i doba kad su napadači Dinama bili neki tamo Snješko Cerin ili Mario Mandžo. A rugali smo se i Balabanu….
  • Zg123
    1.7k
    Ne kuzim sta vi ocekujete od nasih napadaca danas konkretno od Kange i Kuleta?? Ljudi postenu loptu dobili nisu svaki ubacaj je isao Banicu u ruke ili u pm, razumio bi pljuvacinu po njima da su imali neke sanse i promasili ali njih dva su danas najmanji problem
  • Enco
    218

Skupa prevara je jer nas košta 850 godišnje, a Kule puno manje, tom logikom je Kule manja prevara :smile:
  • CastAway1986
    2.8k
    slažem se da izgledamo kao da igramo bez napadača tako da s tim možemo završiti raspravu
  • Orc123
    11.3k
    Ako stvarno mislite da je Kanga peoblem ovog Dinama onda mi problema nemamo! Kange nije bilo na jesen pa smo izgledali jednako lose ako ne i losije.....Kanga nije kapacitet za 1. Napadaca Dinama ali u trenutnom kadru 70% kadra nije uopce za Dinamo a kamoli da bude rotacija....i tu ne dijelim na domace ni strance vec na dobre i lose!
  • ElDorado
    3.4k
    Kanga je igrac dubine. A kako mi igramo? Danas jedna jedina dubinska na Kuleta odmah u pocetku. Dalje sve u noge sve u noge i lupanje o zid.
  • scooniepenn
    4.2k
    Ljudi dragi, dajte si pogledajte snimku jučerašnje utakmice. Nemam nikakvu namjeru braniti Kangu, ali od njegovog ulaska u igru oko 67, 68. minute mi nismo uputili 2 suvisla centaršuta u kazneni prostor. Osim toga, nismo imali jedno dodavanje iole pristojno prema središnjem napadaču. Je li onda zaista pristojno vrijeđati Kangu kad 3 veznjaka i 2 krila, dakle 5 igrača nije u stanju dati loptu koja je i natruha guranja napadača u šansu. Razumijem ogorčenost, ali uz onakvu igru u završnoj fazi utakmice vezne linije i krila Šuker i Eduardo u kombinaciji ne bi uspjeli zabiti gol bez lopte.
  • Droljo
    15.3k
    Jedino normalno bi bilo (kad smo gol dobili) da je vadio baturinu i stavio kangu gore zajedno sa kulenovićem pa da pokušaju nešto isčeprkat i na skoku da imamo velike igrače. Spustit jedan drugom ili nešt jer ekipa nije u stanju složiti napadaču ništa. Dva velika gore i duge lopte :lol: sunce ti jebem ko da smo Marsonia...
  • Carrasco
    6.1k
    I Perića i Bočkaja da ubacuje... kladim se da bi imali koji bod više.
  • BluePhone67
    4.9k
    Igra se zove, tko nabaci Kangi sa krila peder. Ja u životu nisam vidio takvo ignoriranje svoga suigrača, pogotovo vezni red i to svaku tekmu. Više se nabacivalo onom Vitor Junioru i onom Bryan Carrascu koji su "igrali" u Dinamu , a nisu bili viši od Modrica.
  • Fan
    1k
    Ja u životu nisam vidio takvo ignoriranje svoga suigrača,BluePhone67

Heh, Rista i Kaneko, prijatelja dva...
  • Sibirski plavac
    5k
    Par puta sjajno odložio loptu suigračima, imao i onu šansu glavom na samom početku tekme. Odličan tandem bi bili on i Kule. Willy zagradi i šalje loptu naprijed,a Kule posprema. Perkoviću, probaj to. Kada ako ne idući vikend? :fire:

Urnebesno je bilo gledat kako se Riječani odbijaju od njega, ko čunjevi. :snicker:
  • Pacho
    656
    Zabit ce magaradi na titovoj skoljci
  • Droljo
    15.3k

Petko umjesto baturine i kanga gore. Onda možemo duge derat. Petko ih hvata s pol snage a ni kanga nije loš u tome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.