• ElDorado
    5.4k
    Njihova priopćenja prepuna su kontradikcija i besmislica. Ajd zanemarimo naš penal.
    Onaj za Osijek u Vž je meni nevjerojatan. Kao oni se potežu a lijepo vidis da je Vž igrač obujmio Tourea oko vrata i ruši ga na zemlju.
  • sport
    5k
    "Naime, iz dostupnih snimki proizlazi da je napadač, netom prije negoli ga je branič sustigao, pomaknuo desnu nogu u smjeru kretanja suparnika/braniča kako bi ostvario kontakt. Smatramo da je napadač imao namjeru inicirati kontakt kako bi iznudio kazneni udarac."
    Po kojem PNI je zabranjeno pomicanje desne noge prije nego li ga je branič sustigao?
    To što vi smatrate,imate dojam,mislite i ostala objašnjenja možete okačiti mačku o rep.Treba vas sve raspustiti.Želimo i stranu komisiju nogometnih sudaca. :lol:
  • IceMan
    3.4k
    Jel može netko izvući gif ili video di otvorenim džonom ide na ruku Stojkovića.

Ono je rubno crveni karton, a ni žuti nije dao, čak ni prekršaj.

Jebo im sudačka komisija mater.
  • Rakovica1986
    1k
    upravo to kolega. Da su zamjenjene uloge gdje Vidović napada loptu, a crni ubacuje nogu sa namjerom da iznudi prekršaj, faul se sudi momentalno prije nego li je igrač pao.

Odavno je jasno u kojem smjeru SHNL ide i koja je agenda HNS-a, no ja se ne brinem. Nema te pljačke, pritiska na suce, komisiju i HNS koja u 36. kola može donijeti prednost klubovima koji u konačnici puno lošije igraju nogomet.

Neka naši dečki pobjeđuju na terenu, a na nama je da ih bodrimo, pratimo, ali isto tako jebemo majku i gazimo svakoga ko neopravdano pokušava narušiti imidž Dinama.
  • Mali Zeus
    19k
    Stojkovića su tukli nemilice u prvom dijelu, nijedan žuti.
  • Jurki
    19k
    Snimka iz var sobe objavljena na indexu.

Znaci i po var sobi sve cisto.

Iz snimke se jasno vidi da Vidovic dira loptu i nakon toga se Ndockyt zalijece u njega.
    Po tome famozno "nepropisno" građenje lopte nema smisla jer Vidovic ima kontrolu nad loptom tj prije samog kontakta njega i Ndockyta dira loptu.

Komisija nema pojma jer ja jos nikad nisam videl da je zabranjeno građenje lopte.
    To kaj je Ndockyt napravil glup penal, to je njegov problem.

Penal ko kuca.
  • emilperska
    11.4k
    Ovaj istup nema veze s PNI i objektivnošću.

Riječ je o ciljanom napadu na naš klub kako bi spremio teren za penale za Hajduk u 4. i 5. kolu i eventualno nedosuđene za nas na Poljudu.

Navijači Rijeke u svojim podcastima su na prvu rekli da je penal čist. Glup penal (Ndockyt inače odiše inteligencijom hehe), ali čist penal.

Neka nam se cijeli HDZ HNS napuši kurca.
    Hajduk nikad nece bit prvak!
  • fakin
    1.1k
    penal ne može biti čišći. protivnički igrač uletava i lupa po nozi igrača Dinama i čisti penal. ako netko pokušava ovo opravdati da nije penal onda to ne radi slučajno ni nenamjerno.
  • pjetlić
    120
    VAR soba je sve rekla: Naivno.

Ko mu je kriv sta se tak ko sivonja zaletio. Cist penal.
  • reziser
    7.7k
    i onda se čudimo što nema sudaca.
    Sve odradiš po pravilima, pa netko kaze da to nije dobro, pa razvlačenje po portalima. Divan posao
  • rokikaciga
    4.6k
    Jucer termin igram, bio clan uprave(recimo..da ne kazem tocnu poziciju) jednog od nasih klubova i poslije na cugi kaze za Ndockyta da je bio naivan ko francuska sobarica, cist penal, neinteligentan potez. Da ne govorim koliko i gdje je igrao, jer ne zelim otkrivat previse...al uglavnom narugao se teze na Ndockyta
  • Marc
    527
    Od ovog glupog, bezvrijednog, neinteligentnog i suludog sudačkog prijopćenja samo su gori još neki komentari ovdje koji dvoje penal na Vidoviću. Isto tako očito i čisto guranje Stojkovića na početku utakmice nitko ni ne spominje. Isto kao što ni prošle sezone nije nitko spominjao guranje Baturine protiv Gorice, i ruku Majstorovića na Maksimiru. Da je barem jedan od ta dva penala suđen bili bi možda i prvaci.
  • Jurki
    19k
    odlika pravih vrsnih igraca/napadaca u nogometu je da su sposobni ZAGRADITI loptu. To kaj su stoperi mutavi.. je drugi problem.
    Ja takav nogomet poznam.. ako netko zna drukciji.. nek me uputi.
    Lik se ko debil zaletel u Vidovica..

Edit:
    Ko mu je kriv sta se tak ko sivonja zaletio. Cist penal.pjetlić

Upravo to. Kaj se nije zaustavil.. jer je bil iza igraca, a jos vise iza lopte.
  • plavi devet
    594
    Nego gledam sada i taj start Oreča za potencijalni penal na Vidoviću u prvom poluvremenu.

Ovo je ta situacija: https://makeagif.com/i/-dLylY

Ja to iskreno ne bi sudio, ali i u toj situaciji Oreč na jedan način gradi loptu, ulazi u prostor kojim Vidović trči i gradi tu loptu koju pritom ni prije ni poslije duela uopće ne kontrolira. U ovoj situaciji je po komisiji to dozvoljeno, a kod penala nije, jer je komisija procijenila da nije građenje nego je probao svjesno iznuditi.

Evo da je Vidović i probao svjesno iznuditi na koji način to možeš potvrditi. Kako možeš biti siguran da nije gradio loptu nego je baš išao iznuditi. Odluka suca na terenu je penal, ovo nije ni blizu očite pogreške do bi VAR onda trebao reagirati. U komunikaciji objavljenoj od strane komisije Kolarić jasno kaže šta je vidio, VAR sve to isto vidi, pa ne može ga zvati onda da promjeni odluku.

Druga stvar je kao što je Erceg na utakmicama Hajduka totalno krivo vidio situaciju, ovdje nema tako očite pogreške suca.

Evo ni dva dana poslije ja ne mogu vjerovati da su oni izašli s takvim priopćenjem. Svjesno svog suca kojeg oni nazivaju jednim od najtalentiranijih razvlačiš po medijima, uvjeravaš njega i još dva suca u VAR sobi da nemaju pojma ili ne znaju pravila.
    Da ne govorimo o hrpi dvojbenih odluka koje uopće ne komentiraju.

Mislio sam da će komisija u odnosu na prošlu sezonu biti normalnija, da će služiti onome za što je i namjenjena, ali oni i dalje samo nastavljaju dizati prašinu svojim priopćenjima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.