• Noel
    14.9k
    Znači i Mudri isto igra igrice ko i Petković do kasno ujutro.
  • Jaro
    10.6k
    Red Dead Redemption 2Crusades

Nemoj uopce krenuti s tim smecem. Meni je unistila sve ostale igre
  • Facke
    6.5k

Igral sam i ja. I to sam pokusal dva put u razmaku od par let. Mene je Red Dead Redemption 2 uzasne dosadna prica. Previse bezveznih misija ima odustal sam dva put nakon nekih 70 odigranih glavnih misija na male vise od 50%. Prica je dosadna. A od tih 70 misija su mozda 6/7 bile zanimljive. Sve druge je dosada i bezveze. Nemam pojma zbog cega taj hajp na tu igricu ali mene se nikak ne svida. Jebes ti se te detalje kad je one glavne uzasne dosadne.

Mafia The Old Country je uzasne dobra igrica. Hvala bogu da nije bil fokus na "Open Worldu" nek na jake price.
    Igrica je jake jake dobra. Scera sam ju zavrsil. Al ja sam veliki fan toga serijala. Mafia 1 i 2 su jako jako dobre igrice. Mafia 3 mi je uredu a Mafia The Old Country mi je sa Mafijom 2 jedna od najboljih igrica.
  • nemapredaje
    5.7k

Slažem se za RDR2.

Pokušavao sam također u više navrata, ali mi je dosadna. Često se niš zanimljivo ne događa.

U usporedbi s npr. Horizonom (oba dijela) ili da ne pričamo o Witcheru 3, RDR2 je baš dosadan i jednostavno me nije zakačio s pričom.

Edit: probati ću Mafiu, a sada sam si skinuo Horizon za VR2 da isprobam.
  • San Lorenzo
    21.1k
    RDR2 je meni vrhunska igra do određenog trenutka, tko je igrao vjerojatno pretpostavlja do kojeg...nakon toga sam igrao samo da završim priču.
  • Zagabria
    302
    Slažem se. Story je kandidat za game of the year. Gameplay je basic ništa posebno, ali zabavno. Dueli i utrke su mo zabavne po prvi put u igricama.
  • Mudri
    20

Previse bezveznih misija ima odustal sam dva put nakon nekih 70 odigranih glavnih misija na male vise od 50%.

Čak je i lov na beštije dok unaprijeđueš satchel je zabavan. Ne razumijem kako ti misije ne odgovaraju. I to kažem ja kojeg je jako teško zaokupit i zainteresirat s nečim.
  • Facke
    6.5k

Pa po mene je Red Dead Redemption 1 je po mene pune bolja igrica. Em je kompaktnija , em je John Marston mene pune zanimljiviji lik , em su misije zanimljivije i prica je pune bolsa. Saki ima drugaciji okus.
  • Filip85
    506
    Jel bolji RDR 2 ili Ghost of Tshusima ?
  • Zagabria
    302
    Ovisi kaj voliš. GOT je meni jedna od dražih.
  • Probirštift
    984

Obje su top znao bi igrati Rd2 do određenog dijela kad bude prekretnica u priči i samo pecati loviti i igrat poker ali
    Meni je GoT na realističnoj težini di te ubiju nakon 2 udara jedna od najdražih igri jer je izazovna i vizualno predivna
  • Pacho
    3.8k
    RDR2 je meni valjda u top 3 svih vremena, ali meni opcenito ne smeta spori tempo.
  • Tom vg
    1.2k
    Treba određeno vrijeme da se ušalta u tempo RDR2 i malo da se zakuha priča, al poslije tog trenutka, nema nazad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.