• kinfa95
    515
    I dalje se na zoni vrti reklama za shop na staroj adresi
  • Mali Zeus
    16.6k
    Jel sam meni izbornik na vrhu crne boje?
  • rokikaciga
    1k
    svima je. Pretpostavljam zbog prerane smrti Nikole Pokrivaca.
  • Mali Zeus
    16.6k
    A da, moj bed, nisam odmah povezao.
  • marcio amoroso
    41.1k
    Pretpostavljam zbog prerane smrti Nikole Pokrivaca.rokikaciga

Tako je.
  • vlatkomarkovic
    883
    Htio bih dati jednu poprilicnu kritiku koju osobito u zadnje vrijeme viđam.

Vidim da se brišu razno razna vrijeđanja bez bana. Također vidim da kada neki kontroverzni članovi poentiraju na druge članove da se ti komentari brišu, kako se i meni brisalo jednom jer je bilo off topic. Takoder cesto kada se neki formas nade 1 vs 10, ako ima preferirano misljenje onda ce ga se braniti sa "spamate temu", ako ne onda pustite cipelarenje kako smo vidjeli s Dalibanom, a sada vidamo da mozda nije bio krivu. Imam osjećaj da ljudi koji imaju preferirana mišljenja imaju preferirani status i mislim da to nije fer.
  • Paggini
    46.6k
    Ako ljudima smeta što napišu svoje mišljenje i onda 20 ljudi napiše svoje mišljenje koje je kontra njihovog, neka ne pišu mišljenja ako im smetaju tuđa.

S druge strane, ti isti ljudi cmolje kad ih se nazove mamićevcima a okolo se razbacuju uvredama da je netko sektaš, da je kao Naš hajduk, da su im isprani mozgovi, da ovo da ono, pa onda lijepe pjesme koje slave rijeku na forum navijača Dinama i slične gluposti.

Puno toga se pušta zadnjih par tjedana jer je situacija takva kakva je, ali pušta se s "obje strane". Samo što je jednim više, jednih manje.

Odite na jebeno drugi forum ako vam ovaj ne paše, ali prestanite jebeno cmoljit kako se ovdje vas napada cijelo jebeno vrijeme.
  • vlatkomarkovic
    883
    A jebi ga pajdo, mislim zove se prijedlozi, kritike, pohvale. Šta se očekuje da sve bude tip top? Kažem i sugeriram na temelju onoga što primjetim, dobronamjerno. Da sam tražio summa summarum u vidu “nađite jebeni drugi forum” ili “jebeno ne ulazite” vjerojatno ne bih ni pisao niti sastavljao ništa.

Neka se tema onda nazove “poštanski sandučić za pohvale”, mislim ne znam.
  • Paggini
    46.6k
    E jebiga pajdo, ako ste cmoljili već godinu dana svaki tjedan da vas se napada i vrijeđa, a nije se ništa promijenilo, šta ti to govori? Hoće doći do promjene? Ili je, eto, ovaj put došao red na tebe da iz tog zajedničkog inboxa prigovoriš da se vrijeđa neke korisnike, jer oni svi su već napisali prigovor?
  • vlatkomarkovic
    883
    U redu pajdo, cijenim(o) iskrenost, bar sad znam(o) na čemu smo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.