• Jay
    1.7k
    Koja steta, jebemu kako mi je zao decka. Drzi se Raul
  • rokikaciga
    2.1k
    Je li i menisk otisao? Dosta je laksi oporavak ako je "samo" prednji krizni.
  • gaTeDZG
    1.6k
    Animo Raul :strong: Prije 3 godine ista ozljeda u Granadi, sad na drugom koljenu popucali križni... Baš šteta, vrati nam se još jači!
  • Dani Olmić
    1.6k
    brz oporavak ti zelim lave! :heart:
  • Bjelko77
    18
    Nadam se da će se opet vratiti od ozljede koljena. Baš mi je prirastao srcu ove sezone, sve od Monaca, stvarno djeluje kao da mu je stalo do kluba.
  • Dudu 9
    720
    Drži se Raul.
  • tp1997
    1.6k
    Rijetki se zapravo ikada vrate nakon ACL ozljede na obama koljenima. Nadam se da će imati još nešto od profesionalne karijere bez da obnavlja ozljedu unedogled
  • Ivdzo11
    7k
    Dinamo je dozvolio da 23-godišnji stoper nastavi rehabilitaciju i oporavak u Španjolskoj, na čemu su Torrente i njegov menadžer Zoran Terzić posebno zahvalni predsjedniku Uprave Dinama Zvonimiru Bobanu i novom sportskom direktoru maksimirskog velikana Dariju Dabcu.
  • Tvrdica McTvrdi
    476
    Ovo je baš velika šteta, doduše nije ista noga kao prvi put, ali obzirom na ponavljanje ozljede pitanje kada i kako će biti povratak...mislim da u kontekstu sljedeće sezone ne moramo računati da je u kadru. Brz oporavak svakako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.