• Droljo
    26.1k
    Tko u mome prisustvu spomene mljevenik dobiva perm ban iz mog života a ni fizički sukob nije isključen.
  • jedan u nizu
    17.7k
    Tko u mome prisustvu spomene mljevenik dobiva perm ban iz mog života a ni fizički sukob nije isključen.Droljo

Teške rijeci za nekoga sa malim k ....
    Ovaj ... za nekoga tko kupuje u Tommy-u ...
  • Droljo
    26.1k

Od kud ti te informacije?! :chin:
  • Noel
    20.4k
    Tko u mome prisustvu spomene mljevenik dobiva perm ban iz mog života a ni fizički sukob nije isključenDroljo

Još da ti uz mljevenike nego ponudi pola litre točene hmeljače. Tak bi se rasrdil da bi se bombom nahitil..
  • Sajla
    19k
    mljevenici? hmeljača!? čuvši te besjede skidam s ruke dobnik na pričuvnu munjinu ne bih li ga sačuvao od oštećenja i ulazim u tjelesni sukob!
  • prefontaine
    7.5k
    Ja više ne znam što je vic, a što je istina. Još davnih godina sam čuo za neke "novokomponirane hrvatske" riječi, to je bila čista zajebancija. Ili ipak nije?!

Grom = Zrakotres
    Munja = Zrakobljes
    Bicikl = Medjunožno guralo s dva napuhala
    Remen = Okolotrbušni hlačedržač
    Kravata = Okolovratni dopupnik
    Telefon = Brzoglas
    Učitelj = Namicatelj znanja
    Prase = Četvoronožno blatobrčkalo
    Ovca = Četveronožno runjavo travopojedalo
    Pastir = Nadzornik četveronoznih travopojedala
    Pas = Četveronožni domobran
    Bilijar = Zelenopodložno četveronožno štapikalo
    Osmrtnica = Umrlica
    Helikopter = Zrakomlat
  • Marktwain
    1.3k
    Mljevenici su izraz koji je jedan restač nazvao svoje ćevape, nije novohrvatski izraz.
    Calm your tits
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.