• Bruh
    1.1k
    Kaj ovo u Rijeci kolko sam skužio ovi ulazili unutra netko im neš doviknuo i priveli 10ero klinaca pod SUMNJOM da će počiniti nešto... Nekad se pitam jesmo mi demokracija
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Puno veća marionetska država je RH tim standardima. Ova država otkad postoji ima jedini cilj uguzit se u euroatlantske integracije. A za bolje razumijevanje nakon desetljeća Goldsteina i Klasića predlažem da se pogleda Branili smo državu Vjekoslava Vrančića, malo će te promijenit mišljenje.
  • NitkoBitan
    32.8k
    Marionetska drzava hahaha... pa nije Hitler Pavelica stipao za guzicu. Kad u povijesti nismo na neki nacin bili marionetska drzava?
  • cibona
    6.8k
    Proučiti povijest prije pisanja ovakvih gluposti. Mogao bih o ovoj temi pisati naveliko i naširoko, ali nećemo o politici. Baš je tužno vidjeti što indoktrinacija čini od ljudi i to od ljudi koji se smatraju dinamovcima. Javi se u inbox pa ti objasnim kako je funkcionirala hrvatska povijest 40ih, vidim da si mnoge činjenice izostavio, zaboravio ili jednostavno nisi naučio.

Lp.
  • Li d1986
    272
    ili koja drzava osim tri najjace nije marionetska
  • don
    16.7k
    posljedice lijevojugonostalgičarskih medija..
  • NitkoBitan
    32.8k
    To se dogada kad je najrelevantniji povjesnicar zaduzen za Hrvatsku u medijima Ivo Goldstein - Zidov. Za politicka pitanja tu je Puhovski - isto Zidov.
  • KtcGoat
    2k
    ili njihov nasljednik po novom-Hrvoje Klasic
  • Sibirski plavac
    7.2k

Šteta što takva dvojica klauna dobivaju toliku medijsku prisutnost, a recimo jedna Esther Gitman ni blizu toliko. Žena je televizor u boji za obojicu po znanju i svemu ostalom. Nedavno pisala Papi da proglasi Stepinca svetim.
  • miro
    7.9k
    malo si se previse uskurčio s ovim potcjenjivačkim diskursom. Prestar sam za to. U svojoj mladosti i studentskim danima sam proučavao i previše knjiga o hrvatskoj povijesti da bih dopustio da mi ovako dociraš. Stojim kraj svoje izjave, a tebi preporučam ti da si pročitaš što o toj temi govori Ante Nazor, hrvatski branitelj i povjesničar.

Da se razumijemo, i ja sam pjevao nekad sve ustaške pjesme, ali tada sam imao 15 godina i bilo je ratno vrijeme i bili smo u totalno podređenom položaju u odnosu na četnike, naravno da smo išli što ekstremnije smo mogli.

Isto tako, mislim kako se sad moralo reagirati na činjenicu da se održava izložba o jednom od potpisnika SANU deklaracije. I jasno mi je kako je to srpska provokacija u jednu ruku, ali vas pitam - jel ovo bila pametna reakcija?

Ponavljam, NDH je bila zlo, koju su mnogi - uključujući i pripadnike moje obitelji vidjeli kao izlaz iz velikosrpske hegemonije. Zajebali su se, a u ime nezavisne države počinjeni su zločini koje je nemoguće opravdati. Vi pokušajte uć s nekim u ozbiljnu raspravu o tome, pa vidite kako ćete proć - govorim o raspravi na europskoj ili svjetskoj razini.

Nemojte Domovinski rat uvlačit u taj mrak
  • Nolifer
    13.1k
    Još gore zlo je bila propala jugoslavija. Pametnom dost.
  • Georg Koch
    6.9k
    Atalanta I. Jurića gubi 0:2 u 63.min od Sassuola doma, blizi se tome da ostane samo na 2 pobjede ove sezone u vec 11 kola.
    Zanimljivo, zena mu - Irena, vidjena je jucer kako nosi zimsku robu na pranje u jednu praonicu koja se nalazi u Velikoj Gorici.
    Zivot pise cudne price
  • Droljo
    22.5k
    Još gore zlo je bila propala jugoslavija. Pametnom dostNolifer

Fina paralela :lol:
  • Nolifer
    13.1k

Jel da?

:lol:
  • jedan u nizu
    16.2k
    Al buraz, u Osmanskom carstvu je bilo jos i gore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.