• Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Sve super, samo kaj to financira Ministarstvo kulture i adresa vam je u Runjaninovoj. A uz današnju izložbu, manifestacija kroz mjesec dana programa ima i festival dječjeg folklora, koncerte klasične glazbe, likovne radionice za djecu, predstavljanje knjiga...i onda medijski smiješno izgleda upadat na to. Da se mene pita, preko Drine poslat u pm, ali znam o čem govorim.
  • db-izbjeglica
    19k
    postoji netko tko vjeruje srbima da je razlog apsolutno svakog od tih okupljanja samo, jedino i isključivo kultura, plesovi, narodni običaji, čitanje poezije i slično, isto kao kod - šta ja znam -čeha?

stvarno netko vjeruje da su apsolutno svi srbi u hrvatskoj za vijeke-vjekova odustali od teritorijalnih pretenzija i ostalih mitova prema hrvatskoj i hrvatima općenito?
  • Pacho
    10k

Ekipa koja povampiri na Thompsonovo spominjanje Herceg Bosne ovdje ne vidi problem. Kad ce se oglasiti Otta Baric?

images?q=tbn:ANd9GcQ76LtSQ1YMOb3giU-jHznS76ToWV9ghhe430vHkYtVhQ&s=10
  • Peškaman
    8.1k
    Hrvatska i njezini građani su bili svjedoci njihove kulture u prošlosti,toliko o tome.
  • ivanlivno
    147

Nikola Zrinski od dečkiju iz čakovca je top domaca psenicna, imas u Kauflandu
  • ivanlivno
    147

Evo koliko su nasi mediji zapravo "njihovi". KUD Prosveta koja je dejstvovala u Splitu 100 puta godišnje pjeva o srpskom Dubrovniku i Kninu, dapače, to su radili i ove godine u manastiru Krka, na teritoriju Republike Hrvatske, što je financirala Vlada RH. Ali to ti Mojmira Pastorčić nije rekla.
  • ivanlivno
    147
    Od ovog svega ce profitirati etno biznismen i HR lijeve stranke, a svi ostali cemo izgubiti.crophantom

Najvjerojatnije će ovo rezultirati dodatnom represijom hrvatstva kroz osnovnoškolsko obrazovanje. Škole su glavni tvorci ljevičara i antihrvata, što nasreću najčešće stopiraju narodno osvješteni učitelji i profesori, kakve sam ja imao Bogu hvala, ali da je profesorica iz povijesti npr te 2009te pratila kurikulum kako spada i kako Ministarstvo nalaže, ja bi dobio dojam o Hrvatima kao najgorem soju ljudskoga roda.
  • miro
    7.9k
    Škole su glavni tvorci ljevičara i antihrvataivanlivno

Stari moj.... :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

I točno to ti je pokazatelj da se fronta treba otvorit prema Ministarstvu (Vladi), kaj vidim da ne shvaćaju svi ovdje poantu
  • Minken Bojna
    83
    nisam ljubitelj pšenične, samo Helles. Tegernsee, Max, Augustiner, to se pilo gore.
  • ivanlivno
    147

Slazem se u potpunosti, ovo kaj navijači rade mi je iskreno neinteligentno i kontraproduktivno.
  • NerminB
    134
    Oni i njihove postapalice, srpsko ovo, srpsko ono, srpski knin i dubrovnik, srpska krajina, dogodine u prizrenu, dusani, lazari.. bagra cetnicka, goni to u vraziju mater.
  • KtcGoat
    2k
    Gamad je godinama imala predstavnika/e u vlasti, imaju novine financirane drzavnim novcem, imaju po cijeloj drzavi ovakve slicne manifestacije samo na ruralnom nivou gdje ispod satora na raznoraznim seoskim priredbama "pevaju" o s(R)ao krajini i ostalim sranjima, imaju pogodnosti i prednosti na raznoraznim natjecajima.
    "Precednika" četnika smo im sa crvenim tepihom docekali, rade na sezoni, četnički spomenici su im nedavno po grobljima stajali(jos su jednog od njih "nasi" mediji oslovljavali kao "zapovjednika obrane borovog sela), glavni predstavnik im je smeće koje je blisko povezano sa pičkoustim. Inace taj četnik je na zadnjim "precednickim" izborima pobjedio u Hrvatskoj, sto se tice glasova srba.
    Bas me zanima slijede li viziju i mastaju o Hrvatskoj kao i njihov vodja.
    I opet, nakon svega ovog gore navedenog su oni ugrozeni, jer je nama pun kurac njihovog "pevanja" o "srpskom svetu"
  • serbus
    5.4k
    Najveća greška naših očeva, deda je ta mirna reintegracija , šteta kaj nije bilo oluje 2 da se pometu jednom za sve generacije svak na svoju stranu i bok.
    Sad bi mogli ko Židovi dići zid i ko ih jebe ovako smo financirali te centre u kojima nas sad jebu u 11mj i samo čekaju novu 91 da opet pokušaju nešto.
    Anemična Pička im je dala te centre po HR i tko zna kojeg razloga.
  • Filip85
    1.2k
    Tebi je znači normalno da se pjeva o srpskom Dubrovniku i Kninu usred Hrvatske ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.