• masacusec
    6.4k
    Droljane, asti gospe, pa čime zalijevaš to?!
  • Hnlovac
    3.5k
    Jako lijepi kadrovi iz cro race na 4. etapi (Krk-Labin). Meni jedan od najljepših hrvatskih krajeva, a ni ne kužim toliku mrznju prema Rijeci i okolici, prije bi tam zivio nego u većini juznih krajeva
  • Dino
    4.5k
    Ekipa, nova pomoc mi treba :lol:

Jel ima neko preporuku za najnajjeftiniji laptop kojem je jedina svrha da vrti program za blagajnu?

Vidio sam nekih po 200 eura, al slobodno moze i jeftiniji :grin:
  • Pacho
    7.2k
    IMG-20251001-WA0067.jpg

Par dana u Arizoni. Ovo je klasicno meksicko jelo iz regije Sonora (pustinja s obje strane granice), a sliku sam posudio sa stranice restorana u kojem sam bio.

IMG-20251003-WA0037.jpg
  • Krizy
    62.3k
    a sliku sam posudio sa stranice restorana u kojem sam bio.Pacho

Bađun napravio novi profil, skuplja pratitelje po nogometnom forumu i sada oprezno pazi na izvor fotografija.
  • Pacho
    7.2k

images?q=tbn:ANd9GcRCYq-RlCxCPtdgFHe2nCaD34ng9Ez65u1JMElGhKUAmQ&s=10

Maksimir treba razrovat i zasadit krumpir.

Kaj je najgore, imam dosta dodirnih tocaka s njegovim kurcologijama pa me sad sram uopce spomenuti neke stvari :rofl:
  • Sibirski plavac
    6.6k
    Maksimir treba razrovat i zasadit krumpir.Pacho

"Tribalo bi park Maksimir pretvorit u prašumu ka u Amazoni. Tamo san sa svojin prikom Corodobom lovija i susreta anakonde, a ovdi redovno susrećen Lisicu. Nisan moga virovat da je Lisica, pardon anakonda isprid mene. Viruj mi Marko."
  • Pacho
    7.2k

Nazalost nisan uspia slikat radi vlage. Akos virovat viruj
  • Sibirski plavac
    6.6k

To ću pisat u svon dnevniku "zašto mi je drag moj prika Juan".

Srićon susreja san mirnu Lisicu, pardon anakondu. Prava dalmatinska, ležala je. Brzo san uslika, ali bila je prilično pitoma. Aime Marko moj, da si ti to vidija.

Prepliva san Jarun, ovaj Amazonu a pored mene samo izvirila glava. A to bilo mistično stvorenje Oliveras. E moj Markane...
  • KtcGoat
    1.4k
    Ispraznila mi se baterija, sinko glup si ka matun.
  • KtcGoat
    1.4k
    Kaj je najgore, imam dosta dodirnih tocaka s njegovim kurcologijama pa me sad sram uopce spomenuti neke stvari :rofl:Pacho

Na kraju krajeva, ko te je stvorija?
  • Pacho
    7.2k
    Izbacio je Kiboko novi video danas na lazunovom kanalu

• Pacho
    7.2k

Jedan od favorita mi je kad je cuva kvart s ninjon (nozem) tijekom prosvjeda u Bogoti. I kad se nade s onim hrvatom u Medellinu kojem na faci vidis da misli "koji kurac mi je ovo trebalo"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.