• Dzoni
    1.4k
    Dokle god poštuju naša pravila i ne prave svoje majmunizme s juga nemam problema s time da studiraju tu. Poznajem ih dosta i nisam nikad imao problema s njima oko Dinama/Hajduka. Meni je veći problem da rođeni Zagrepčani navijaju za Barcelone, Unitede, Chelseaje itd. kao prve klubove. To mi puno više smeta od onih koji su došli s juga, a navijaju za svoj klub.
  • Majki2111
    4k
    FKIT je dosta heterogen. Ima svega. Moja ekipa je bila baš navijačka, Rijeka, Dinamo, Hajduk. Ali bilo je i ljudi iz Slavonije i Istre koji nisu navijali, bilo je ljudi iz Hercegovine. Bilo je Koprivnica, Zadar, Karlovac, Petrinja. Ja bih čak rekao Dalmatinaca malo ili ništa. Ne mogu se sjetit osoba s faksa, a da je Šibenik, Kaštela, Split, Metković itd. da je rodom od tamo.
  • Dino
    3.8k
    npr 4 Bjelovarca kaj dođu, 3 su izvrsni studenti ili štreberiHnlovac

Istina da, ima fakat hrpa ekipe koji nisu imali uvjete kao ljudi u vecim gradovima, ali su svejedno dovoljno samostalni i imaju radne navike da im je dovoljno dati neki izvor i naucit ce. Cak bih rekao da su pogotovo takvi oni koji dolaze iz najmanjih sredina od par tisuca stanovnika.

Kod zagrepcana slabije nazalostHnlovac

Zagrepcani su apsolutno najintertnija skupina ljudi ikad.
  • NitkoBitan
    27.5k
    Kod mene na faksu dalmosi uglavnom nisu farmali nogomet. Mislim da ih je vise bilo gay nego hc navijaci.

Inace ne vjerujem da postoji neka korelacija izmedu toga otkud studos dolazi i uspjeha. Ima tu svega, prije bih povezao sa materijalnim statusom.
  • Hnlovac
    2.4k
    oo da, zapravo iz Splita ima najviše onih lagano isfeminiziranih koji ak idu na neki event idu na koncerte indie i alt grupa, puno veći testosteron je došao iz Zadra, a najzagrijaniji za nogomet iz Šibenika
  • Droljo
    17.3k
    Jel postoji tema Grad Zagreb? Ne znam, smo ju zaključali možda?vjeko1701

I sad ćete pišat po šanku?
  • Majki2111
    4k

Ne sviđa mi se sadržaj koji stvara na tik toku, ali ovdje je pogodio. Vrhunski ispričano! Slažem se. kako čovjek vrednuje obazovanje. :heart:
  • Tvrdica McTvrdi
    572
    Jedino niti ovaj niti bilo koji drugi osvrt nije otvorio pitanje kaj je sa ženama? Prestala jednakost odjednom.
  • Nolifer
    11.6k
    Opet politika za šankom... :roll:
  • Hnlovac
    2.4k
    A realno šank bez ovakvih rasprava bi imao 3 komentara mjesečno sa slikama pive i cigara

Čak ovdje s faksevima nismo tolko zašli u politiku
  • Majki2111
    4k
    Kolko ja znam vojska je i za žene, kaj ne?
  • Tvrdica McTvrdi
    572
    Samo dragovoljno, nema obveze, čak niti u civilnoj zaštiti ili humanitarnom radu.
  • Majki2111
    4k
    Nisam zatucan. Ako se može naučit neka vještina, to je dobro za oba spola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.