• Kujtim Shalla
    6.4k
    Slazem se za iptv koje reklamiraju preko fb za kikiriki ,po 60 eura dva aparata ,testirao Sam ,platimo za godinu uz sve sto vec placamo . Reko da probam , ali nemam zivaca za to. Katastrofa,konstantno prekida .
  • masacusec
    6.3k
    Hrvatski ratnik Ante Roso, RIP!
  • Eduardo
    26.2k
    Decki moji dej mi pomorite. El mi je pukel film denes.
    Znaci imam v paketu 20+ Areni al bas nemam tu Arenu gde bu posle prenos Dinama. Ima kakuv nas provider itd. s Maxsportem al da taj paket morem zeti tu v Njemacke? Nebi stel zeti neki bezvezni iptv teri bu ovak ionak same stekal cele vreme. Ak neste neke zna i koristi dejte mi javite.
    Facke

Uzmi MAX TV TO GO i miran si... radi na cijelom području EU. Ili ti dam IPTV kontak s MAXsport kanalima koji mi radi bez problema već dugo.
  • Facke
    6.6k

Uzel bi ja Max TV To Go al nemrem najti tu opciju na stranice telekoma. Ima Max TV + Internet ili samostalni Max TV. Druge nemrem najti.
  • NORTE
    19.9k
    Zbog otvorenog favoriziranja kluba s juga ne pada mi na pamet uzimat išta od telekoma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.