• rokikaciga
    9.1k
    Meni je Nuremberg cak i dosta dobar film. Jedan od boljih koje sam pogledao ove godine
  • badjibadara
    8.4k
    Mislio sam da si na pola turskog Zagora po mutnoj slici na TV-u…

2354868-48401917498133586658.png

Da ima još Droljinih specijaliteta na stolu, kompozicija bi bila za peticu.
  • Kujtim Shalla
    8k
    jeste , meni je dobra ,al trebaš sve odgledati , mada je i last kingdom dobra
  • Kujtim Shalla
    8k
    koji si ti ludjak ,oplakah ova slika je za hall of Fame, Čiko Felipe Kaetano Lopez y Martinez y Gonzales @Pacho ispravi me ako sam pogriješio
    A što se tiče specijaliteta jedino se može naći neka suđuka koja nije dobra ni da jajima ispeći a kamoli jesti, suha peka koja se kupi nije ni za racku a ono što kupim u hr Kaufland pa ponesem ode brzo. @Droljo me upozorava da se ne zajebavam i da je ločem na prazan stomak :rofl: nisam ja navikao na te đeze jer ih ovdje niti nema , a bio sam mlad kad sam ovdje dolazio. Nisam ni pio tad . Valjda navika. Kod mene ili jedem ili pijem. Ne znam oboje u isto vrijeme. Ako jesen ne mogu popit niti pivo haha
  • Pacho
    12.5k

Jel film dobar kao filmski klasici turski Rambo i turski Superman?

• Droljo
    23.9k

Pivo slobodno možeš derat na prazan želudac ali žestoko ne.
  • badjibadara
    8.4k
    Jel film dobar kao filmski klasici turski Rambo i turski Superman?Pacho

Da, da, to je taj provjereni kvalitet, korak do Wellesa ili Bergmana

• Sajla
    16.3k
    S obzirom na koleginu lokaciju, možda bi se ipak umjesto Turcima mogao okrenuti ovom remek-djelu danske kinematografije iz 1992. godine. Mislili ste da je Dancima ona ostala u sjećanju po osvajanju Eura? Ni govora! Mislim da ovaj uradak ipak ostavlja daleko veći utjecaj na čovječanstvo u cjelini te će u povijesti ove nacije ipak 1992. biti zlatnim slovima zapisana baš zbog njega.

Uživajte u slikopisu čiju radnju najkraće sažima opis s YT: "A team of extraterrestrial homosexual black men from the planet Anus are on a quest to free the planet Earth from the grip of vicious women." :rofl:

Više detalja pronađite na stranicama Danskog Filmskog Instituta, ako baš morate:
    https://www.dfi.dk/en/viden-om-film/filmdatabasen/film/gayniggers-outer-space

• Hnlovac
    4k
    Preporučujem ovu antologiju ugandanske kinematografije

• Kujtim Shalla
    8k
    [img]http://Screenshot-20260108-175848.png
    Kad smo već kod Zagora , stara al dobra
  • jedan u nizu
    16.9k
    Ne priznajem nista osim ''Bore Lee i cuvaj se sinjske ruke''.

Tko kaze da Hrvati ne znaju dobar film napraviti.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.