• nemapredaje
    5.4k
    Kaj je s Drmićem? Kaj nije bila neka kombinacija sa Slavenom?

Ili je taj svoje odigrao
  • NitkoBitan
    27.4k
    Izgleda da nista od prodaje Pukstasa, transferni rok u ligama petica traje jos danas.

Kako ce tovari popunit proracun?
  • Mihaljević
    13.1k
    Prodajemo Baturinu za 35M€ u Leeds, i dovodimo Puktaša sa 2.4M€ uz 12% od sljedeće prodaje
  • Simpatizer
    641
    Ako je istina što su novine pisale o tom njihovom proračunu, oni bi bez zajebancije mogli u stečaj. Bez zajebancije.

Ti ne možeš samo prekrižit cca €10mil obveza.

Nema tog kredita, a i nema jamca za kredit. Nemaju apsolutno ništa u što mogu prstima pokazat i reć "ovo će nas spasit"
  • flexXy
    2.9k
    Kaj je s Drmićem? Kaj nije bila neka kombinacija sa Slavenom?nemapredaje

Slaven je doveo Nestorovskog tako da sumnjam. Drmić se pripremao sa Opatijom dok traži neki angažman.
  • Hnlovac
    2.4k
    Minimalno 80ak Funcuta danas u Gorici, tipujem i 100+

Iskreno da sam Sibencanin danas bih potpisao odmah x, lijepo s 10 bodova na rep stanku i navijati da se nitko ne polomi na onoj sramoti. Vjerujem sa slično misli i većina sibencana
  • Facke
    6.2k

Nisu se oko place i uvjeta mogli dogovoriti. Pa je propale izmedu Drmica i Slavena.
  • Vratite nam Istok
    552
    Tko bi rekao, kakav god da bio, treba se prilagodit past s 1M€ na jedva troznamenkastu cifru.
  • Ivdzo11
    7.1k
    Zanimljivo i da je Tibor Halilovic i dalje bez kluba, cudi me da ga netko od HNL klubova nije potpisao
  • Daliban
    4.1k
    Mene ne čudi. U skoro svakoj utakmici je servirao gol ili zicer protivniku, a nije ih puno ni igrao.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    cudi me kako misko nije bar razmislio da vrati Drmica, ali opet s obzirom na kaos koji je u Rijeci sasvim ocekivano.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Ja se nebi cudio da je Tommy uletio opet sa param samo sad nešto više od 600k za rakitica. Neznam jel Grad može prodat svoje dionice i onda te pare vratiti u klub
  • Paggini
    54.4k
    Ako je istina što su novine pisale o tom njihovom proračunu, oni bi bez zajebancije mogli u stečaj. Bez zajebancije.

Ti ne možeš samo prekrižit cca €10mil obveza.
    Simpatizer

E ovo me zanima jer mi je isto palo kao mogućnost. Kad bi trebali osigurati tih 10 miljki prije baš teške krize? I koje su uopće šanse za stečaj?

Ako oni ne riješe Pukstasa i još nekog, koje su im opcije? Kredit im nitko neće dati? Hoće grad uskakati? Šta uopće mogu?
  • hardek
    4.8k

Štimac je u inkubatoru rekao da su prodaje Sigura i Pukija već zakaparene, ako je tome vjerovati oni te pare prosljeđuju dalje odmah. Ja isto ne kužim odakle oni vade te pare, kao mađioničar kad izvadi zeca iz šešira.
  • The Undertaker
    8.2k
    Financije Hajduka su relativno jednostavne. Njima treba godišnje 10-12 milijuna od transfera da bi bili na nuli. Preklani su to zatvarali sa Biukom, prošle godine (navodno) sa Vuškovićem a ove godine bumo vidili. Plaćaju im na rate ali onda koriste faktoring da dobiju lovu unaprijed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.