• Papastrumf
    16.2k
    Finale kupa je u cetvrtak. Brezni je izjavio da ce se sve odlucujuce utakmice igrati u nedjelju od 18:00.
  • Sajla
    8.7k
    a niš, onda si ti u pravu, a Antolić koji je pisao članak u SN, Brezni i svi mi smo krivo gledali.

i nemoj pisati post za postom u razmaku od 2 minute, nego u skladu s pravilima foruma editiraj što si napisao ako želiš dopuniti.
  • fakin
    687
    ove sezone sam barem 70 puta otvorio stranicu hnl raspored i svaki put je pisalo 25.5. pa znam što gledam već mjesecima. ali dobro, nebitno sad to, sutra ćemo saznati sve točno. i od koga ćemo posuditi var sustav.
  • Sajla
    8.7k
    ove sezone sam barem 70 puta otvorio stranicu hnl raspored i svaki put je pisalo 25.5. pa znam što gledam već mjesecima.fakin

moguće su dvije stvari - ili si krivo zapamtio, ili je netko promijenio datume na stranicama HNLa i istovremeno hakirao moj kalendar pa i tamo promijenio datum jer sam odavno upisao termine utakmica, uključujući i zadnje kolo.
    piše 24.5. i sada na Dinamovim stranicama, piše na stranicama HNLa, piše u jučerašnjim novinskim člancima, tako sam zapamtio, a i upisao u kalendar tko zna kad. možda je tvoje pamćenje 25og ipak neka vrsta Mandela efekta?
  • blue heart 72
    2.2k
    Nisam gledal emisiju sa Jeličićom i Skominom. Jesu li kaj spominjali Livajin srednjak, ne dodijeljen drugi žuti onom teletu Uremoviću za ono pičkaranje pri kraju tekme, nakon faula, kao i ponovno (ne znam koje ove sezone) opraštanje žutog kartona Kaliku za onaj namjeran faul kod onog napada Rijeke na kraju tekme?
  • Crni86
    10.2k
    A srednjak se nije spomenuo, da je to napravio petko da vidis kako bi se veliki moralisti klaun 1 i klaun 2 iz max sport studija potrudili da se o tome prica barem 45 minuta. Govna licemjerska. Samo nek prica onaj bogec bistricki kaj ne zna ni normlano odiijelo obuc kaj je posteno a kaj nije.
  • blue heart 72
    2.2k
    A eventualni drugi žuti za Uremovića, kao što smo imali priliku pola emisije slušati za KTC-a u derbiju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.