• Diddy Guela fan club
    3
    i opet trebaš odigrati 6 utakmica i proći do te love. Možeš i ispasti kao prije dvije godine do Conference Lige.
  • MolonLabe
    475
    Po uspjesnosti treci klub u Hrvatskoj pusta boljem i jacem od sebe utakmicu.

Aha, pustili smo i mi Bayernu.
  • Omake
    8.2k
    Od tvrdoglavog blogera do tvrdoglava trenera Hajduga. Što će se tovari oduševiti ako ga stvarno dovedu.
  • Marc
    443
    meni bi bila veća fora da mi postanemo prvaci, a Slaven Belupo osvoji kup… nek ostanu i Rijeka i Hajduk bez svega :wink:
  • tp1997
    1.3k
    Rijeka 95% prvak nakon današnjeg rezultata, a možda izgubimo i EL.
  • Keyser Soze
    13.4k
    Rijeci su svi glavni igrači praktički odradili cijelu utakmicu, vidit ćemo kakva će im energija bit u nedjelju.
  • Droljo
    15.7k
    Ma rijeka je 105% prvak nakon danas.
    Pa oni su pobjedili samo šibenik i goricu koji su zadnji i to jedva. Prije toga 3 poraza. Ne mogu nikom ništa. Loši su
  • M94
    1.7k
    Hajduk uzima bar bod, smirite se.
    Nikad sigurniji nisam bio.
  • Jay
    1.5k
    evo ako je ovo dozvoljeno volio bi da se čuje kako nas je jope ukralo pokralo

https://streamable.com/djz9ae

SINOĆ SAN PRIČA S OVIN JEDNIN KOJI RADI U HAJDUGA
    Ritam Ulice

Jeste čuli ovu novu glasovnu poruku koja kruži?
    Lik kojem je Rakelić rekao da će zabit gol Rijeci i pokazat srednji prst sektašima, on želi donit titulu klubu za koji je oduvijek navijao. Rekao mu je "kad već nisam mogao usrećit kuma barem ću razveselit tatu i brata", pred kraj kaže da je Zlomislić rekao da se neće bacat na lijevu stranu uopće pa neka tamo pucaju
    Niste mogli čuti, ali snimim za 20 min pa krenem slati okolo
  • tp1997
    1.3k
    Igrat će protiv tovara koji puštaju i druge ekipe Slavena. Morali bi invalidi biti da ne uzmu svih 6 bodova
  • Paggini
    48.8k
    Ovo svakodnevno čitanje i analiziranje hoce tko pustit, tko odmara kada i koga, kako ce tko imati energije u kojem kolu, kome je tko ozlijeđen, sta kome koja titula znaci me umara vise od gubljenja prvenstva.
  • Ivdzo11
    6.3k
    Ljudi su zadnji 20-25 min pali, jedva se drzali... Tako ce i na Poljudu.... mozda cak i ranije ispuhati.... U 8 dana 3 gostovanja....
  • ElDorado
    3.7k
    Kovačević je upravo rekao da u zadnje tekme ulazi bez ikakvih kalkulacija
  • DiddyGuela
    3.3k

Prvi lajk ikada od brata Diddya.
    Dobrodosao. :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.