• Maxova dijagonala
    2k
    ako bude pameti igrat će protiv tovara i u 3 mjesecu na maksimiru
  • Pavinho
    84
    Rog 2 tekme
  • Simpatizer
    490
    e5f59dc0-f917-4a30-ac72-002ff3a49074.jpg
    free facebook fonts and symbols

Riječani bijesne na visoke cijene
  • jedan u nizu
    9.6k

Znaci imaju jos 10 tekmi do kraja, od toga su 2 velika derbija, sa nama i sa tovarima.

Ovim cijenama oni mogu za 118 eura gledati 10 tekmi sa istoka, a to je 11,8 eura po utakmici.
    Sa sjevera je ta cijena 7,5 eura po tekmi, a sa zapada od 19 do 24 eura po utakmici.

Ne vidim gdje je tu veliki problem?
    To je jeftinije nego kod nas. Nas zapad je malo preskup ali imamo samo dvije tribine, dok je njihov istok vjerovatno takodes najpopularnija tribina, a nas istok (da je u funkciji) bi ove godine vjerovatno kostao 15 eura po utakmici.
  • Simpatizer
    490
    Cijene još gore nego na početku sezone. Zar vam je cilj što manje ljudi na stadionu?

Na dan utakmice protiv Gorice I1 tribina 50€ za nekoga tko nema člansku. Ja ne znam tko je tu lud, al mi se čini da ste vi...

Što manje kmečanja, a što više djelovanja... Bojkotirajte odlaske na tekme i neke stvari će se možda i napraviti... Ovakvog pisanja je bilo i na početku sezone, velika većina sere i prigovara, ali je svejedno otrčala kupiti pretplatu...

To su im neki od komentara najpopularnijih na Facebooku, iskreno mislim da su cijene sjevera i istoka ok, zapad možda malo preskup
    a nas istok (da je u funkciji) bi ove godine vjerovatno kostao 15 eura po utakmici.jedan u nizu

Pa sad je zapad 15€ za manje HNL tekme a €25 za derbije, istok bi trebao bit malo više od sjevera malo manje od zapada
  • jedan u nizu
    9.6k

Vec sam mislio da meni prvo pises :lol:

Al pazi.
    Na dan utakmice. - ok, kupi je dan prije ako je jeftinije
    Ako nisi clan - dobro uclani se pa ce biti duplo jeftinija.

Prosle godine su imali skoro rasprodan stadion dobar dio sezone pa razumijem zasto tolika razlika za clanove/ne clanove. Ali ipak moraju razumjeti da su tada bili u ozbiljnoj situaciji da osvoje naslov.
    Da, pretjerali su malo i to se vidi po posjeti.

Ali ove cijene su mi cak i razumne.
    Eto, od 7,5 do 25 eura ako ces ici na sve utakmice.
    A njima je cilj da se poveca posjeta a ovo je definitvno jedan od nacina da povecas posjetu, da ljudi kupe karte, pa da dolaze na tekme jer im se 'isplati' kad su vec platili.
  • DrawTube
    5.5k
    Riječani isto seruckaju. I kod nas je ZD porasao u cijeni pa su ljudi emigrirali na SD

Riječani i njihove Zapadne i Istočne tribine su kao pušači i cigarete. Dosta njih bi dalo i 500 eura za polusezonsku za te tribine iz nekog razloga, ali da im se Sjever kod Armade nudi za 50 eura ne bi ga uzeli

Shvaćam da je užasna odluka kluba ali ako je skupo onda brate nemoj ic za 120 eura na centar Istoka nego odi za 75 eura na Sjever i uštedis 4,5 eura po tekmi, tko zna možda ti se i svidi ta tribina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.