• Ijayi Atiemwen
    2.5k
    Samo podjsetnik da je Dinamo izgubio od Arsenala 3-0 dok je Real 5-1 :joke:
  • NORTE
    15.2k
    Arsenalu dajem 55% šanse za ulazak u finale, a Barceloni 90% šanse.
  • BBBaranja
    3.3k

Za Barcu se slažem,a po meni je PSG favorit protiv Arsenala.
  • Petar86
    1.2k
    opop nebi bilo prvi put da tvrdi Talijani izbacuju ofanzivno orjentirane favorite. Prije bih rekao da je postotak 60-40 na strani Barce
  • Mihaljević
    12.6k
    Volio bi da osvoji Arsenal i Barcelona zbog Gabriela i Olma, Inter može sljedeće sezone kad dođe Sučić.
  • The Octopus
    274
    Psg bas zanimljiva ekipa, osobno meni jedna od drazih u zadnjih par godina lige prvaka. Vjerujem da svatko tko pogleda jednu dvije njihove utakmice moze nabrojati pocetnih 11. Luda koncentracija kvalitete na svakoj poziciji
  • NORTE
    15.2k
    0:1, Arsenal 75 sekundi prije kraja izbori korner i trebalo im je 40 sekundi da ga izvedu.
  • LA BOMBA
    137
    opop nebi bilo prvi put da tvrdi Talijani izbacuju ofanzivno orjentirane favorite. Prije bih rekao da je postotak 60-40 na strani BarcePetar86

Inter je pao u formi u poslednjim mjesecima. Bili su bolji prošle godine kad mislim da bi čak mogli osvojiti LP ako ih ne bi izbacio Atletico na tipičan Simeone način.

Ma da kod ove Barce isto ne znaš, gubili su i oni mnogo utakmica u La Ligi i imaju mladu momčad koja je imala već nekoliko kolapsa ove sezone.

Ja mislim da je postotak 80-20 na strani Barce, možda 75-25.
  • Srelee
    90
    Psg Inter finale
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.