• ToTo96
    66
    Zaboli nas cuki za instagram i facebook, ajde maknite se sa modernog nogometa , trebaju oni (i mi) pokazati na terenu kakvi smo, ebo ti lajkove i sirenje straha drugim ekipama sa takvim stvarima
  • Paggini
    59.2k
    snimili smo video. Ili ti taj video nije dovoljno uzbudljiv, ne znam? Jel se trebala objava odgoditi dok se ne snimi duži video? Covjek je danas ujutro došao u Zagreb, otisao na lijecnicki, potpisao, snimio video i objava je isla van.

To.usporedujes s Kalinicem, Perisicem.i kim god, gdje nije bilo nikakvih problema s pregovorima, znalo se da dolaze tjednima i tjednima se mogao snimati video.

Pa majku mu dragu, ajde nađi mi neki reveal kluba našeg ranga da vidim na sta ciljate? Jer sad pricate o nekom revealu Mbappea i da mi tako trebamo, pa.dajte se dobijte ljudi, u nasem marketingu radi 1000 puta manje ljudi nego za Real
  • Sajla
    10.9k
    Ja bih neki video gdje netko, ne znam, evo nek bude Tomo Erceg zove ddB-a na telefon, to mi je fora. :roll:

Ne trebaju nam ni kalinićevski ni perišićevski ni ne znam kakvi videi, spektali i vatrometi. Kad se završi posel, jedna presica s PU i SD, nabroji se kaj je odrađeno i potvrdi koji su ciljevi. Dobar dan, nismo došli radit Hollywood nego igrat nogomet. Cilj je spektakl na terenu, igrači će se na društvenim mrežama predstaviti u highlightima nadolazećih utakmica, tražili smo radnike, a ne glumce. To je poruka koju želim da mi klub pošalje nakon sezone bez trofeja.

Da si ne lažemo, bilo mi je fora kad su snimili ono s Ogiwarom i Takijem, ali sad bi mi takav video probudio PTSP.
  • Crni86
    12.6k
    pa evo npr da organiziras presicu sutra i da cuju ljudi mckennu i belju u drustvu bobana i dabca. Prije treninga kratko 15-20 minuta.

Meni bi to bilo dovoljno. Ne treba se majmunirat, vrlo jednostavno ako si vec ogranicen ljudima, tehnologijom i vremenom. Ista stvar da se s domingezom napravila.

Primjere mi se u ovo doba noci ne da trazit ali mogu sutra provjerit

Edit. Pogledaj kakvu pozitivnu reakciju si dobio na jucerasnji docek bobana mckenne, pa mogo si snimit pozdrav njih dvojice kak mu zvone zeli dobrodoslicu itd. Pa imas video od vinlofa npr njegovog dolaska - video je vrhunski. Znaci moze se. Ne treba radit cudesa.
  • Pacho
    2.4k
    Evo Liverpoolov za Wirtza. Pretpostavljam da nije izbacen odmah na dan potpisa, ali eto:

• Pacho
    2.4k

Ma joj... A da se napravio video bi bilo "bravo", "vrhunski", "vidi se koliko rastemo u svim sferama" dok je sad prakticki jebes socijalne mreze i sta ce nam hype oko potencijalno rekordnog ulaznog transfera.
  • don
    14.2k
    ajde nađi mi neki reveal kluba našeg ranga da vidim na sta ciljatePaggini

evo pogledaj instagram Sarajeva. Manji klub od nas, a 10 puta bolji marketing, odnosno vođenje društvenih mreža.

smeta mi jer imamo jeben potencijal, a ne iskorištavamo ga. Ne govorin sad samo za ove transfere, već općenito.
  • Paggini
    59.2k
    Edit. Pogledaj kakvu pozitivnu reakciju si dobio na jucerasnji docek bobana mckenne, pa mogo si snimit pozdrav njih dvojice kak mu zvone zeli dobrodoslicu itd. Pa imas video od vinlofa npr njegovog dolaska - video je vrhunski. Znaci moze se. Ne treba radit cudesa.Crni86

Opet se vraćamo na kapacitete koje unutar kluba imamo. Ovo gore za presicu se slažem, opcenito bih radio presice sa svakim igracem kad dodje, malo da ga se upozna, kako diše i to, ali ako pričamo o SM aktivacijama, vraćamo se na kapacitete. Video Vinlofa je snimila njegova agencija, koja, opet, ima kapacitete koje mi nemamo.

Ili sto je Pacho stavio za Wirtza, bolesno, ali tko ce to kod nas snimiti, editati, color gradeati, exportati u par sati nakon sto ovaj potpise. Jbg.
  • Crni86
    12.6k
    Ja sam i ciljao najvise na presicu i sam sam napisao ako nemas kapacitete ides na najednostavnije - presica. I meni bi to iskreno bilo najdraze.

Mogo si i snimit belju da kaze koju recenicu pa onda da zakljuci s nekim nasim sloganom. Doslovce da bude pola minute.

Druga je stvar ako nemas dovoljno ljudi, onda je pitanje zasto je to tako… a to je onda pitanje za upravljacke strukture i planiranje kadra.

Mogo si vec 20 puta snimit i sergija da kaze zas je odabrao dinamo pa da se vrti po drustvenim mrezama. Zasto je igrac barce odabrao bas dinamo…
  • Paggini
    59.2k
    smeta mi jer imamo jeben potencijal, a ne iskorištavamo ga.don

Pa opet, daj mi ideju kako iskoristiti ovaj transfer na SM da se "digne hajp" a da je razina našeg kluba i kapaciteta koje imamo unutar kluba?

Jer opet, ako ćemo gledati Wirtzov video, pun Bernabeu za Mbappea i slično, to je nebo i zemlja u odnosu na ovo sto mi imamo.

Kako su Bodo, Slovan, Kopenhagen i slični predstavljali igrače, a da možemo uzeti?
  • Pacho
    2.4k

Mozda onda treba outsourceati to, a valjda u ZG ima neka agencija/filmasi koji mogu ovako nes kroz par dana izbaciti.

Edit: ne kazem da mora biti razina kao Liverpool da se razumijemo
  • Keyser Soze
    14.8k
    Mogao si stavit objavu gdje malo "tease-aš" navijače s nekakvim "stay tuned" ili sličnom forom, napraviti video Beljinog dolaska, dočeka Bobana, lječničkog, potpisa ugovora. Mogao si napraviti intervju s Beljom u plavom salonu, mogao si napraviti nekakvu foru gdje su Beljo i McKenna skupa predstavljeni. Mi smo predstavili Belju slikama i onda sat i pol kasnije objavili video od 45 sekundi, logičnije mi je da je obrnuto bilo. Recimo onaj video za transfer Ogiware ili Roga su bili jako dobri, a ovo se trebalo bolje iskoristiti jer si doveo Belju i McKennu koji su kapitalna pojačanja.
  • Crni86
    12.6k
    outsourceatiPacho

Ovo nikad nije zgodno rjesenje. Kratkorocno da, ali dugorcno nikako.

Netko je ovdje komentirao da rade 0-24. Pa valjda onda i njihov sef radi 0-24 skupa sa njima pa vidi da timu fali ljudi… jer bilo je i nekih stvarno kriminalnih gresaka (slovacka zastava itd, koje su bas teski no go i red flag)
  • don
    14.2k
    a da je razina našeg kluba i kapaciteta koje imamo unutar kluba?Paggini

živimo u doba interneta, ne triba ti nikakav poseban broj ljudi posebnih sposobnosti za napravit nekakav video materijal. Evo konkretno za transfere, dođi na aedrom, snimi 2-3 scene, zatim prilikom ulaska u klupske prostorije i na liječničkom i finalan kadar di potpisuje, sasvim dovoljno. A ovako, kad igrač dolazi, svi koji prate društvene mreže znaju napamet kako ide redoslijed objava: Priopćenje da je potpisao, njegova izjava i random njegova slika u dresu.
    dosadno je, monotono za veličinu Dinama i brojku pratitelja na društvenim mrežama od preko 1.3m ljudi.

edit;

Mogao si stavit objavu gdje malo "tease-aš" navijače s nekakvim "stay tuned" ili sličnom foromKeyser Soze

evo ili to, mala sitnica koja puno znači. Stavi plavu pozadinu, na njoj neotkrivenu kartu i čovika sa 'psst' gestikulacijom prsta.
  • badjibadara
    6.5k
    Marketing je danas sve.

Zamisli scenu, pub na Opatovini, krupni kadar, kamera fiksira ruku barmena kako iskusno natace Ardberg Coryvreckan u glencairn casu na drvenom sanku i gura gostu preko puta. On gleda casu, pa konobara, te je ovlas makne rukom i sa jakim skotskim akcentom kaze: Zao mi je, ali danas nista, zurim u Maksimirsku 128, prvenstva i kupovi nas cekaju, idemo da osvajamo tudje gradove. Vidimo se nakon sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.