• Sportskifanatik
    367
    Kome treba prijevoz,imam tri slobodna mjesta iz zga
  • SAS1987
    13.5k
    No sve se okrenulo za 360dinamozivivjecno

    Hmmm :lol:
  • M94
    515
    Samo hrabro i po pobjedu.
  • Zagi
    5.2k
    Opet utakmica sezone. Bemti , koja je ovo već ove sezone?
  • DZGIS
    957
    Ove sezone svaka utakmica je utakmica sezone

    Ali neka je, 101 razlog zašto će ovaj naslov biti najslađi i najdraži
  • Mr Anderson
    5.4k
    Opet utakmica sezone. Bemti , koja je ovo već ove sezone?Zagi

    Kad smo se sami doveli do toga. Ispucali smo sve kikseve ove sezone, čak i prebacili normu.
  • reziser
    6.4k
    ove godine je bitan svaki gol, svaka utakmica. S jedne strane mi je jako drago da smo prošli Betis, a s drug nas to jako opterećuje u prvenstvu.
    Pokazalo se da imamo širok kadar igrača i da sve možemo gurati
    U nedjelju očekujem pun kavez i sjever pampasa i veliko slavlje na kraju.
    Mislim da su i igrači svjesno što se događa i moraju to riješiti laganom pobjedom
  • DiddyGuela
    970


    Rekao bi upravo suprotno, nemamo nikakvo opterecenje igrajuci K. ligu i HNL. Dvije stvari, momcima je Betis dobro dosao iz razloga da se konacno napune samopouzdanjem koje je kriticno nisko od pocetka sezone. Svima nam je dobro dosao Betis da se napunimo vjerom i samopouzdanjem.

    Druga stvar, natjecateljski ritam se najbolje odrzava kroz ceste utakmice visokog intenziteta i upravo tu vidim nasu najvecu prednost u zavrsnici prvenstva. Naravno potrebne su ponekad rotacije i tu dolazimo do sirine i kvalitete kadra. Ovo je jos jedan + za nas. Mi imamo dovoljno sirok i kvalitetan kadar za borbu na 3 fronta. Dovoljan dokaz tome je da smo prosli Betis i istovremeno ponistili zaostatak u prvenstvu uz kontinuirani izostanak 4-5 igraca koji su cijelo vrijeme out zbog raznih ozljeda.

    Zamisli da nekom od nasih konkurenata cijelo vrijeme izostaje 5 ozbiljnih igraca iz rotacije. Mislim da nitko osim nas nije u mogucnosti kompenzirati ovoliki broj izostanaka.
  • plavac173
    2.6k
    Tada smo dva dana prije ispali u Pragu u nadoknadi, tako da nije da smo pobjeđujemo u 90+. Ovo je potpuno drugačija situacija, vidi se da je forma u uzlaznoj putanji. Ali, ne bih govorio o nekim prekretnica i ne preskačem utakmice. Igramo svaka tri dana i svaka nam je važna, gledamo ih jednu po jednu.", rekao je Jakirović.

    Situacija u momčadi je dobra, uz nekoliko ozlijeđenih i jednog bolesnog.

    "Imamo Brodića s virozom, vidjet ćemo do utakmice kako će biti. Ogiwara je počeo trčati, Bulat radi u fitnessu, ali još ga smeta gležanj. Kad će on biti spreman, onda ćemo ga staviti u trening. Ostali su svi dobro, klasični umor nakon utakmice, ali uvijek je lakše kad se pobijedi. Imamo zahtjevnu utakmicu, Osijek igra drugačije kod kuće, lepršavo. Daje puno golova, puno i prima, moramo dati sve da budemo taktički odgovorni, da pazimo na Miereza, on je okidač, važno je kako ćemo njega čuvati da ne ulazimo u probleme."

    Kako će izgledati Dinamo u Osijeku, koji sastav će istrčati na teren?

    "Jedna ili dvije promjene u odnosu na utakmice s Rijekom i Betisom, imamo još dva treninga za konačnu odluku. PAOK? Ne, o tome ne razmišljam, želimo složiti udarnih 11 za Osijek kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Želimo uvijek igrati na pobjedu, ali respektiramo domaćina, koji kod kuće igra drugačije. Osijek? Prvo ćemo vidjeti u kojemu će sustavu izaći moj prijatelj Zekić, mislim da on ni danas ne zna u kojem sustavu će igrati. Ovisi tko će biti na terenu, tako ćemo i mi reagirati, ali ima tamo još igrača, koji mogu riješiti utakmicu jednim potezom. Ali, Mierez je referentna točka."


    Kako je Jakirović doživio ovu aferu s VAR sobom?

    "Klub je dao službeno priopćenje i to je sve što ću reći. Suci su pod pritiskom kao i mi, ali se gledaju te greške, možda i više nego u Europi. Kad je Švicarac sudio penal za nas protiv Betisa, on je bio sedam metara daleko, VAR ga je ispravio. Znači VAR je dobar, samo je pitanje kako se koristi."

    Je li za to da se objavljuju snimke iz VAR sobe u javnosti?

    "Ne znam kakvo stajalište ima UEFA i druge države, ali ja se time ne bavim. OK, vidiš tko ti sudi, pa da vidiš kriterij, kako će suditi, to je normalna priprema za utakmicu. Ako HNS donese tu odluku, ja nemam ništa protiv."

    Očekuje li da će u nastavku prvenstva biti još veći pritisak na suce i da se previše priča o tome tko je pokraden, tko je oštećen...

    "Ne znam tko je pokraden, ispada da smo svi pokradeni. Ali, po ovome što je izašlo, nitko tu nije oštećen, donesene su prave odluke. Ja krećem uvijek od sebe, izgubili smo 0-3 od Lokomotive, imao sam dvije zamjerke i na kraju bio u pravu, ali kakav bih bio čovjek da se vadim na suđenje nakon 0-3. Negdje ti daju, negdje uzmu, možda sam lud, ali mislim da nitko ništa ne radi namjerno."
  • rioda
    2.6k
    Jedva čekam dvoboj Miereza i KTC-a.

    Najavio je 1-2 promjene u sastavu, jedino što mi se čini realno je Špikić umjesto Kaneka, RPG umjesto Rileta (da ima odmornog Rileta za Paok) i eventualno Vidović umjesto Hohxe
  • Chess96
    165
    Najavio je 1-2 promjene u sastavu u odnosu na utakmicu s Goricom što mi se čini nevjerojatno. To bi značilo da ideš na Osijek u kombiniranom sastavu tako da se nadam da nije dobro shvatio pitanje
  • reziser
    6.4k
    Jedva čekam dvoboj Miereza i KTC-a.rioda

    Ktc će ga pojest, Nije po meni Mierez nikakav extra napadač u rangu je našeg Brodića....
  • Sajla
    3.5k
    Najavio je 1-2 promjene u sastavu u odnosu na utakmicu s GoricomChess96

    zar nije rekao "Jedna ili dvije promjene u odnosu na utakmice s Rijekom i Betisom"?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.