• ksapi
    5k

Preduhitrio si me, htio sam tocno ovo napisat:rofl:

Odigram jos Hrvatsku under 10.5 1.poluvrijeme, 11ti gol su dale u 48.min :rofl:
  • ksapi
    5k
    Rukomet, Euro u19 W sutra

Rumunjska-Norveška over 53.5-54.5
  • Peškaman
    7.3k
    Santa Coloma - Borac BL ( 1. utakm 4-1 ) - pobjeda Borca 1.90 , prolaz Borca 8.60.

Koper - Željo , prolaz Želje 2,45.
  • Infinity
    19k
    Imam neku teoriju da ce ih Santa Colom opet dobit ili ce Borac proci. Isplati se odigrati obje opcije.
  • Peškaman
    7.3k

Svakako ali kvote se već počinju spuštati,već je na 7.60 prolaz došao.
    A Željo mi je isto jako dobra kvota, pobjeda 3,55/prolaz 2,35.
    Gledao sam prvu utakmicu i Željo ih je nadigrao totalno + prema njima preko 2000 navijača dolazi.
  • Filip85
    332
    Željo mi je isto jako dobra kvota, pobjeda 3,55Peškaman

4,20 je pobjeda u SS
  • ksapi
    5k
    Opet zenski rukomet jedva :groan:
  • Filip85
    332
    Hegelmann Kaunas - Saint Patrick´s Athletic x2
    BK Hacken - Spartak Trnava 1
    Partizan Beograd - AEK Larnaca 1x
    Penybont FC - Kauno Žalgiris 1x
    NK Koper - FK Željezničar 2

ulog 4,75 dobitak 122 eura
  • Ivdzo11
    7.9k
    Ujpest Osijek 1 1.90

Jucer imali tekmu protiv Dynama K. prvi sastav igrao, danas ce biti dosta rotacije, a Ujpestu generalka

Trener im je Hrvat Damir Krznar, a jako su nam dobro poznati i neki igrači koji su mu na raspolaganju. Posebice naš nekadašnji stoper Andre Duarte, kao i bivši Dinamovci Fran Brodić i Arian Ademi koji se u Mađarsku otisnuo ovoga ljeta. Osim njih je tamo još dosta internacionalaca i ovo će im biti ujedno i „generalka“ uoči službenog početka sezone. Što se nas tiče, jasno je da će momčad koja je iznijela veći dio dvoboja s Dynamom, ovaj puta dobiti manju minutažu, najviše pola sata. To znači da će startati oni koji su dan ranije ušli u drugom poluvremenu, izuzev kapetana Vedrana Jugovića koji ima poštedu jer je zaradio lakšu ozljedu. Zamijenit će ga Šimun Mikolčić kojemu se ciljano doziraju minute jer je imao nešto dužu stanku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.