Comments

 • Shit of the day
  Splićani su za subotnji derbi dobili dvije tisuća ulaznica za južnu tribinu. ...stoga se očekuje da će jug zagrebačkog stadiona biti dobro popunjen. Nitko ne može decidirano kazati da će biti ispunjen do posljednjeg mjesta...

  SN zaista briljiraju.
 • 1.HNL - 36. kolo - Dinamo Zagreb - hajduk - 21.05.2022. - 20.00h, Stadion Maksimir, Zagreb
  očekuje da će jug zagrebačkog stadiona biti dobro popunjen.

  Nitko ne može decidirano kazati da će biti ispunjen do posljednjeg mjesta
  bbb medimurje
  Čuj pun jug. Shit of the day!! Pa možemo svi decidirano ustvrditi da neće biti. Ne vjerujem ni da će dobiveni broj ulaznica rasprodat.
 • Dinamo Zagreb 2021./2022. - O svemu pomalo
  Uh što bi volio da izvučemo Tobol ako prođu prvo pretkolo.

  No to su slatke brige. Ljeto, kapacitet bez limita, nema covid potvrdi, miriše na Bjeličinu eru, atmosfera čak i bolja.
 • 1.HNL - 36. kolo - Dinamo Zagreb - hajduk - 21.05.2022. - 20.00h, Stadion Maksimir, Zagreb
  Nisam nikad bio na jugu, al vjerujem da se dva ulaza mogu izvesti ako vec ne postojeInfinity
  Ima ulaz na jug iz Jakićeve i tamo smo ulazili na jug 2003. ili 2004. dok je sjever bio zatvoren.
  Može se na jug i pored spomenika kod zapada, ne isključivo s Borongaja.
 • Stadion Maksimir
  Ima kakvih novosti o Kranjčevićevoj?
 • UEFA Europska Liga 2021./2022.
  Ako se ne varam, ova fotografija nije sa finala EL već od prije.The Undertaker
  Da, nije s finala EL, ali index je napravio i članak o tome da je, što je smiješno i zapravo pravi shit of the day kakvim ga je @Kwedi i zamislio.
 • Dinamo Zagreb 2021./2022. - O svemu pomalo
  Na gornjem banneru foruma najava tekme bez gostiju :smile: Slavimo dinamo i titulu, gosti su ionako nebitni, a svi dobro znamo i kakvi su, posebno prema dinamu. Iako sam uvijek za respekt rivala, svi dobro po mojim postovima znaju i moje mišljenje o njima tj. njihovim potezima. Nakon dugo vremena i igrači su pokazali da im je stalo i ova proslava je stvarno onako kako treba i bit, malo me podsjetila na Vinkovce 2009. Inače nisam fan nogometaša nego samo dinama, ali neki od njih su se stvarno istaknuli, borili i zaslužili sinergiju koju smo dugo čekali.
 • Futsal Dinamo - 2021./2022.
  Ako se dobro sjećam u intervjuu iz 2015. izjavio je da je njegov plan i vizija izgradnja dvorane za Fd. Nimalo lak zalogaj, ali to se ne izjavljuje samo tako, ako nisi funkcioner iz Maksimirske ili gradonačelnik.
 • Grad Zagreb
  Je eto u Poljskoj,Mađarskoj i na Baltiku sve pršti od pederluka i zapadne bolesne politikeTom Hanks
  Nabrojani baš i nisu zapad, dapače uvijek su smatrani istokom i vjerojatno baš zato drže do tradicije koliko-toliko, ali zapad je odavno pozdravljen s mozgom po tom pitanju.
 • NISMO ISTI!!!
  Znam da nije tema za to, ali pogledao sam komentare miljenika Var-a ispod objave portala njihove udruge o rasprodanom derbiju, bez nekog velikog čitanja tih kompleksa. Jednostavno znam da ćemo ih bez nekog velikog rezultatskog pritiska u subotu riješiti s 3:0.
 • Grad Zagreb
  Eu traži od Ukrajine zaštitu transrodnih osoba. Tako će ih uvjetovati u obnovi zemlje. Ruski zakoni ne daju zapadnim bolestima blizu, jer ljevičarska liberalna nametanja nisu prirodna, iako civilizacija napreduje i trebala bi dopustiti različitost, ali ovo je nametanje neprirodnog ludila. Način na koji se Rusi bore za ruski narod u Ukrajini je nehuman i nedopustiv, ali s odnosom prema modernim zapadnim bolestima u Rusiji su u pravu.
 • Grad Zagreb

  Pozitivna strana je što će kod većine građana izazvati gađenje. Jedna od 4 godine mandata je prošla, nadam se da će na idućim izborima biti bitno drukčija podjela vlasti.
 • Tribine
  U Poljskoj dosta grupa uzelo na zub, pazi sad, navijače Rakowa, koje se ne može baš ni nekom grupom nazvati u odnosu na sve druge na sceni.
  Razlog je to što su ušli na stadion na finalu kupa u Varšavi (bez transparenata) dok su veliki ultrasi Lecha (nedavno ostali bez pola transparenata) ostali pred stadionom jer im nije dopušten unos šetalice, što su lokalne vlasti najavile dosta prije finala kupa.  Tu Ultras World stranicu na fejsu prati više od milijun ljudi, stavljaju slike aktualnih koreografija i pirotehnike, naravno s Osijeka ništa nisu objavili, dok tovare objave barem 3x u sezoni.
 • DRES Dinama - nekada, sada i ubuduće
  Sponzor firma Zvijezda?