Comments

 • Nogometni Stadioni


  A da? A Pjaca i Majer nisu potjerani iz Dinama?

  Pjaca recimo u ZET. A Brozovića je od pionira imao Dragovoljac. Kako definiraš Dragovoljac?
 • Nogometni Stadioni
  feeding klubThe Undertaker

  Da, zato kao što rekoh ni nije kvartovski klub nego feeding klub.

  Svaki kvartovski klub mi Majera prodao u Samodoriu i gradio svoju priču dalje kroz novac prihodovan od te odštete. Roka Šimića jesu prodali direktno, sad ćemo vidjeti kaj će s tim parama.
 • Nogometni Stadioni
  Lokomotiva i ostali kvartovski kluboviLovroZG

  Lokomotiva nije kvartovski klub. To su prestali biti kad su postali druga momčad Dinama kako su se sami predstavili jasno i glasno.

  Jasno je da ni jedan ne samo zagrebački nego ni hrvatski klub ne može izbjeći ovakvu ili onakvu suradnju s Dinamom, ali Lokomotiva je očigledno procijenila da im se više isplati pupčana vrpca za Dinamom nego gradjenje vlastitog identiteta.
 • Arijan Ademi - KAPETAN!
  Kako ne možemo racunati 100% kad čovjek tek ulazi u najbolje igračke godine?Nousername

  I Mario Götze je u najboljim igračkim godinama.
 • NOSTALGIJA - Povijest, Stare Slike, Snimke & Uspomene
  Ima jedan veliki Dinamovac na Visu, živi sa obitelji u Komiži, doselili su se prije 10tak godina.
 • Nogometni Stadioni
  Izgleda top jedino mislim da Slavonski Brod i Marsonija ne trebaju stadion za više od 4.5k - 5k. I to ako / kada se vrate u 1. ligu.SAS1987

  Samo zbog Mandže i Olića zaslužili su da HNS tamo igra s mladim repreznetacijama. Da i da se malo podmetne kod gradnje stadiona.
 • 1.HNL | 2021. - 2022.
  Jel Cokaj još ozlijeđen?marcio amoroso

  Nisam pratio. Zanimljiva momčad, da. Samo na teret Dabra koji je sigurno bolji od Kulenovića, ali očigledno je procjena Dinama i Lokomotive da se može bolje zaraditi na Kulenoviću.
 • 1.HNL | 2021. - 2022.
  Derbi Novog Zagreba sjeverno od Save. :smile:

 • Grad Zagreb
  Normalno je da ne možeš platiti kad kontrola udje u tramvaj ili bus.

  Recimo ribolovnu kartu možeš kupiti internetom za sutrašnji dan.

  Ekvivalent toga bi bilo da kartu za ZET kupiš recimo u 10:30 i ona vrijedi od 10:40 na dalje. To bi bilo ok. Ne može te iznenaditi vlastita vožnja tramvajem.
 • Grad Zagreb
  Mali dioničar imas li ti, kao stanovnik samog centra grada problema s adventom i ako da, koji su to problemi?Papastrumf

  Pješačim pa mi nije problem ni promet, a pogotovo ne Advent. Ok, imao sam sreće da mi je i ured i posao na 2 kilometra.

  Problem stanovnika centra koji je teško riješiv je to da ti sa svake zgrade može pasti cigla na glavu. Znači da kupiš najbolje projektirani najskuplji stan u centru tipa Ban Centar smanjio si rizik takve nesreće 50% koliko boraviš u stanu, ali ako dijete vodiš na muzičku, u vrtić, školu, gimnastiku u Sokol (?! kak to unutra izgleda, imaju viseći luster :monkey: ), nosiš rizik čim izadješ iz stana. Ali to je to arhitekture i neodržavanja. Novi Zagreb, Sesvete ili Gorica uopće nemaju takav “urbanizam” da hodajući po nogostupu ustvari hodaš ispod krova jer jednostavno ideš li Frankopanskom, Ilicom, Medulićevom to je tak. Osobno smatram da je to do (de)nacionalizacije jer da originalnim vlasnicima ustaše i partizani nisu otimali te prostore, oni bi sami održavali zgrade rušeći dotrajale i gradeći nove.

  Zato sam si taj rizik ukalkulirao i ne doživljavam ga, ali recimo moja žena bi i živjela u centru i gledala da li će joj nekaj pasti na glavu, a opet se ne želi preseliti u Goricu gdje takve opasnosti nema.

  Ono kaj je žalosno, a dobro je kad imaš dijete možeš birati izmedju 5 vrtića ili škola i upisati ga u koju god želiš jer djece naprosto nema i svaka škola je sretna kad upišeš dijete. Varšavska ove godine upisala jedan razred.

  Treba nam sadržaja, a kad smo kod sporta očigledno je da srednjoškolsko igralište se treba srediti. Neshvatljivo je da tamo u 21. stoljeću nije podzemna garaža, a na njoj sportski centar koji bi služio za tjelesni za OŠ Kršnjavi, srednju ekonomsku, Teslu, 5. gimnaziju, 10. gimnaziju. Plus iznajmljivanje gradjanima iza 19h recimo.
 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  Kandidat za trenera je navodno bio i Mario Cvitanović ali ih je navodno odbio jer nije želio biti tako daleko od obitelji.SAS1987

  :rofl:

  Znači Mario je kandidat za trenera Dinama po poučku “živi blizu stadiona.”
 • Nižerazredni zagrebački nogomet
  Hvala ti na updateu @Mališan. Nemam vremena za pisanje, ali budem kroz tjedan.

  Tablica...

  p68hdnk0eddoiul1.png
  3129gx8y4o79pspa.png
 • Nižerazredni zagrebački nogomet


  Nije ti dobra tablica. :joke: