Comments

  • 1.HNL - 33.kolo - Rijeka vs. Dinamo Zagreb - 05.05.2024. - 19.30h, Stadion Rujevica, Rijeka
    Sta mislite tko ce na wing bekove. Ja mislim da ce lijevo Vidovic desno RPG.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Ne treba pokupovat sve njihove klince,al one od kojih mozemo imat velike koristi treba. Mislim da nam Krivak cak nije toliko potreban jer je on po vokacije 10-ka a na toj poziciji imamo stvarno dovoljno igraca plus sto nam iz omladinskog pogona dolazi dosta njih (Sunta,Belinho itd).Ali igrac poput Soticeka bi nam stvarno dobro dosao jer tesko stvaramo takve igrace i Dinamo i repka. A sto se Rukavine tice dolazak Soticeka ga ne eliminira iz Dinama. Ne znam zasto nebi imali 2 kvalitetna mlada igraca na toj poziciji.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Bravo majstore!!!! Izvukao si igrace iz prahistorije (osim Kastratija).Ovi ostali sto si ih nabrojao su dosli u Dinamo pod cudnim okolnostima i ko zna iz kojih razloga.Znamo kakav su odnos tad imali Dinamo i Lokomotiva.I bas me zanima koji su to itd itd osim ove cetvorice koji si nabrojao.Pri tome samo si s Pjacom pokrio sve te “silne” gubitke i jos si u debelom plusu.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    To sto si napisao stoji, ali decko ima samo 19 godina.Uvjeren sam da ce jos puno napredovat,a i trebaju nam takvi igraci za europu jer tamo igramo vise tranzicijski nogomet.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Dosad su se vise manje svi pokazali da su dobri transferi (Pjaca,Ivanusec,Majer,Jakic itd).Kod Lokomotivinih igraca ti ne kupujes gotov proizvod nego potencijal koji ce jednog dana izrast u kapitalca i donosit prevagu a kasnije i finu zaradu.Ja bih sa Soticekom i Krivakom isao na model 1.5 mil transfer i ostavio bi ih u Lokomotivi na posudbi te im za svaki nastup placao 20 tisuca eura.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Diomande nam ne treba jer desetki imamo i previse (Baturina Vidovic Halilovic pa cak i Bulat dolazi i Vrbancic). Osman je cudo od igraca a lijevo krilo nam treba iako vjerojatno dolazi Xoxha al njega ne mozes bas prodat za velike novce Osman ce vrijedit prek 20 milja za koju godinu ak dode u dinamo
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Mene od utakmice Nordsjeland Partizan intrigira jedno ime a to je Ibrahim Osman. Tu je utakmicu bio daleko najbolji igrac. Igra lijevo krilo,brz,fenomenalna tehnika,sjajno se snalazi na malom prostoru,Partizanove igrace je predribljao u primanju lopte i ostavljao ih 2 metra iza sebe,ima cini mi se 18 godina.E sad pitanje je koja mu je cijena buduci da su ovo ljeto prodali slicnog igraca za 25 milja Lyonu. Ali Osman u zadnje vrijeme ne igra svaku utakmicu od prve minute i na football manageru mu je otkupna klauzula 3.3 milje. Ako je ta cijena i u stvarnosti onda se moze i isplati kupit ga. Na toj tekmi mi se svidio i Nordsjelandov lijevi bek a nedavno sam citao da u Dinamu razmatraju njegovo dovodenje. Tako da bi to bila odlicna kombinacija na lijevoj strani za oko 5 milja.