Comments

  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Tocno ovo sto pišete mi već ide na zivce i to fakat. Kad god, ali kad god se u kontekstu Dinama spominje neki igrač, cijena je x5 za Dinamo. Pa jel realno da Varazdin npr. ne pusti Zeleniku za 300k? Naravno, tražit će 600k. S Lokomotivom isto, Šotiček i Krivak jesu apsolutno potentni dobri igrači, ali ljudi moji nek budu realni, pa dogovorite neki postotak + nešto malo fiksno, stalno od Dinama neko kamatarenje na finjak, ne bu to tak išlo meni se čini sa Zekom i Marićem. Mislim da je Marić na onoj press konferenciji dao do znanja da se više nećemo razbacivat s novcem po HNLu, pa nek prodaju ako imaju ponude nekim drugim klubovima.
  • Mlađe Kategorije
    Ja bi htio vidjet Zlatana. Inače bio sam mu prvi trener. Sjećam se ko' jučer, došao u poderanoj trenirci, tata u raspalom VW Polo, mali je imao 6 godina. Krenula igra, predriblao cijelu ekipu i dao gol. Vilica mi ispala. Ostao 6 mjeseci u našoj školi nogometa. Rekao sam tati da ga odvede u NK Sesvete (njemu najbliži klub koji donekle ima uvjete), tamo je svaku generaciju bio najbolji strijelac. U pionirima otišao u Dinamo. Baš sam sretan zbog njega i želim mu puno uspjeha u nogometu!
  • Scout Služba - Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu
    Mogu se složiti da nisu top klasa, ali za HNL dosta, i previše. Stojkovic zadnju polusezonu je igrao lijevo krilo u Lokosima ako se ne varam. Za Europu apsolutno sam istog mišljenja, treba dovest nekog 'ala' Soudani, neku top klasu.
  • Trener - Sergej Jakirović
    Ja sam tu od početka istog mišljenja - imamo najbolju momcad u ligi, daleko, i samo zato smo osvojili. Ne zato jer je Jakir trener. Nismo odron, pogotovo za HNL, ali za Europu se moramo pojacat - ili se osloniti na unutarnje rezerve, a mislim da nitko jos ne spominje - Rog, Stojkovic, Kacavenda - da 2 od 3 'prorade' bit cemo top momcad.
  • Scout Služba - Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu
    Ja mislim da nikakva krila ne dolaze u obzir, imamo ih na izvoz. Kaneko, Hoxha, Spikic, Vidovic, Stojkovic, Kacavenda, Rukavina (Vidovica ili Kaneka otkupljujemo 100%, ili opet posudba), tako da nikakva krila ne očekujem.
  • Trener - Sergej Jakirović
    Spikic, Hoxha, Kaneko, Vidovic - tko u HNL-u ima takvu širinu na krilima? Apsolutno nitko. Daleko najbolju momčad za HNL imamo. Nitko nam nije ni blizu. O Europi možemo razgovarati, ali osvojiti HNL s Dinamom mi i nije neko znanje. Osvajamo zadnjih 20ak godina, kaj sad da dižem u nebesa Jakira?
  • Trener - Sergej Jakirović
    Kolega, i mislio sam za HNL. Za HNL smo Real Madrid što se tiče rostera, pogotovo širina. Nitko nema ekipu ni blizu kao mi u Hrvatskoj, niti može imat naravno s obzirom na budžet budimo realno.
  • Ulaznice - aktualno
    Navijanje, utakmica, atmosfera - sve bilo prijateljski. Nis posebno, vatrenije bilo protiv Osijeka, barem moj dojam.
  • Trener - Sergej Jakirović
    Taoci smo osvajanja titule. Zvuči apsurdno, ali meni tako izgleda. Rekao sam i prije, oružar bi sa ovom ekipom osvojio HNL, jednostavno po inerciji je Jakir ovo osvojio, bilo koji trener bi osvojio HNL s Dinamom, imamo najbolji roster, pa ljudi, osvajamo HNL zadnjih 20ak godina, ništa se osobito ne događa. Treneri gube glavu zbog Europe. Jakir je ispao u konferencijsku (nije ušao u nju, da se ne zaboravi), mišljenja sam da s njim nećemo dobro proći u Europi. Opet bi izgubili od PAOK-a, Plzena, AEK-a itd. Meni to nije to. Možda se varam, ali ja ne vidim nikakav atomski i brzi Dinamo nakon 10 mjeseci.
  • Europski koeficijent
    Ovo je utakmica Hajduk-Dinamo samo sto nisu uletili na teren navijači, intenzitet je bolesno visok u usporedbi sa HNL-om, bar meni, gledao sam cijelu tekmu, ambijent i sve okolo zbog infrastrukture na dramaticno većem nivou, eto iskreno je to moj dojam
    Edit:onaj igrač u zadnjoj minuti ne da je trebao dobit crveni (dobio ga je), mislim da će ga kaznit najmanje 5 tekmi, izrazito agresivna tekma inače
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Kopenhagen iz nicega izjednacio, doslovno ih nema na terenu. Ali 1-1 je, ima jos cijelo poluvrijeme..
  • Scout Služba - Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu
    Znaci Wyscout je ipak najbolja? Hvala kolega!
  • Scout Služba - Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu
    Ekipa, koje platforme su vam najbolje za scouting, tj. da li netko koristi Wyscout, Opta, neku drugu platformu? Koja je user friendly? Na kojoj platformi se može vidjet npr. brzina nogometaša km/h?
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Petko ce u Tursku ja mislim. Na ljeto 2 napadača su obavezna!