Comments

  • Tribine
    S obzirom da je topic tribina, mogao bi biti zanimljiv F4 Eurolige. Panathinaikos, Olympiakos, Fener i Real u Berlinu.
  • EURO 2024
    Pitanje samo, ulaznice se naplaćuju odmah ili ne? Kako funkcionira ta preprodaja?
  • Izbori u Hrvatskoj (politika)
    Grmoja odlično spina i pametno prebacuje lopticu na DP, ali i njemu je jasno da takva vlada ne bi do Božića izdržala. Izgledna je koalicija Hdz-DP, ali kao što mi je više izvora reklo bez Penave jer je takav dogovor bio Radića i Plenkovića prije izbora. Zanimljivo je da se ni glasnogovornik DP-a Velja nije još oglasio, a znamo svi da mu likovanje nije stran pojam. Tako da vjerujem da kod njih trenutno vladaju velike unutarnje borbe.
  • Izbori u Hrvatskoj (politika)
    Mislim da je izvjesno da će se ići u vladu Hdz-DP-manjine. Ono što mislim da će se dogodit je da u toj priči neće biti Penave i da je zato pripreman teren s onom snimkom u Nacionalu(koji Radić također izdašno financira). Dogovorit će se oni već nekako.
  • Kladionica
    Najjača priča iz bh lige koju sam čuo od jednog igrača iz prošle sezone. Zadnje kolo Leotar-Široki, Široki ima šansu za europu, kaže ovi ti puštaju da zabiješ gol. Široki povede, ali saznaju na poluvremenu da Zeljo vodi Slobodu i da nemaju nikakve šanse i onda oni krenu puštat Leotaru da ovi ostanu u ligi. Na kraju je Leotar pobijedio ali niti su ovi ostali u ligi niti je Široki izborio europu. Kakva drzava takva i liga.
  • KUP - 1/2 - Hajduk Split - Dinamo Zagreb - 03.04.2024. - 19.00h, Poljud, Split
    Ovo paljenje kontejnera i razbijanje me podsjeća na one BLM prosvjede, nebitno zašto, bitno da se pali i razbija. Plemenska razina, ali ne mogu reć da ne uživam.
  • Komentatori
    Dobra stvar kod Eura je što prijenos bude i na Sportklubu, a ondje su, barem za prošlo prvenstvo naše utakmice komentirali Vela i Hodoba. Njih dvojica su odličan tandem još od vremena kad su komentirali el classice.
  • Hrvatska nogometna reprezentacija
    Napokon izgledamo opasni iz prekida, uvijek lopta nađe put do nekoga. Nadam se da to znači kraj onih sitnih dodavanja i pimplanja iz kojih smo i primili gol protiv Argentine.
  • Izbori u Hrvatskoj (politika)
    Ankete su uvijek u službi onog tko ih naruči. Nerijetko je HDZ znao raditi ankete gdje bi boostali SDP kako bi "zbili" i potaknuli svoje redove na glasovanje.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Livajina karijera se ogleda u ovoj utakmici. Na 0:1 imaš penal, igrača manje, izvodiš panenku i promašiš. Onda kad si već izgubio kad je nebitno zabiješ onakvu golčinu. Zato mu to i je vrhunac karijere dok se svjetina jednom ne okrene protiv njega.
  • Nogometni Podcast
    Jučer su rekli u podcastu 8_24 da kad snimaju mobitelom imaju puno veći reach videa što se može vidjet i po pregledima nego kad snimaju normalno. Tako da će sad neko vrijeme boostat brojke na taj način iako mi nije najjasnije kako je algoritam naklonjeniji liveu s mobitela nego s normalnim kamerama.
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    S obzirom na kuloarske priče i postupno izlaženje ljudi u javnost koji će glas dat Zeki, mislim da sve vodi ka tome da će biti i više od tih 6 potrebnih ruku. A nakon toga potpuni delirij pod zapadom, a nešto kasnije i na tribinama.
  • Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja
    Znam da su svakakvi kriminalci sjedili ili još uvijek sjede u ložama Maksimira, ali mislim da Emir Hadžihafizbegović nema što radit tamo nakon svih izjave koje je govorio o Hrvatskoj i Hrvatima i to da stvar bude još gora u Zekinom društvu.
  • Nogometni Podcast
    Tribina je nekad i više težila analitici nego danas, ali dolaskom Zizija su prilagodili format i malo se otvorili širim masama što im je donijelo i više pregleda. Po komentarima na yt i općenito komentarima u live chatu svih podcasta uglavnom dominiraju tovari pa čak i 8_24 koji uglavnom priča o Dinamu za publiku uglavnom ima tovare.
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Slažem se. Jedino je razlika što je Antolić otišao pred kraj mandata, a ovima traje još 3 godine tako da bi možda i ta odšteta bila veća, ali za rješavanje ovih nepogoda kao što su već gore rekli niti jedna cijena nije previsoka.