Comments

  • Nogometni Podcast
    Tribina je nekad i više težila analitici nego danas, ali dolaskom Zizija su prilagodili format i malo se otvorili širim masama što im je donijelo i više pregleda. Po komentarima na yt i općenito komentarima u live chatu svih podcasta uglavnom dominiraju tovari pa čak i 8_24 koji uglavnom priča o Dinamu za publiku uglavnom ima tovare.
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Slažem se. Jedino je razlika što je Antolić otišao pred kraj mandata, a ovima traje još 3 godine tako da bi možda i ta odšteta bila veća, ali za rješavanje ovih nepogoda kao što su već gore rekli niti jedna cijena nije previsoka.
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Imenovati novu Upravusport
    Zanima me je li se glasa i o novoj upravi ili ova sadašnja odrađuje svoj mandat do kraja(do 2027.ako se ne varam). Ako bi ih se odmah rijesilo dužnosti bojim se da bi si uzeli izdašne odštete.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Probao sam ući u raspravu ispod jedne objave, napisao normalan komentar vezan za dvojben faul iz kojeg je pao gol i samim time reakciju Bela koji je mozda sam sebi psovao. Dobio sam tri odgovora od kojih su dva bili emoji koji umiru od smijeha, a jedan je bio komentar da sam idiot. Napisao sam da je argumentacija na nivou ali da nista drugo nisam ni očekivao. Svaki komentar duži od 3 rečenice i još ako je uz to argumentiran njihov mozak nije sposoban apsorbirati.
  • 1.HNL - 25.kolo - Osijek - Dinamo Zagreb - 03.03.2024. - 17:30h, Stadion Opus Arena, Osijek
    Najavio je 1-2 promjene u sastavu u odnosu na utakmicu s Goricom što mi se čini nevjerojatno. To bi značilo da ideš na Osijek u kombiniranom sastavu tako da se nadam da nije dobro shvatio pitanje
  • 1.HNL 2023./2024.
    sad za ulazak u LP se dobije duplo paraMihaljević

    Baš je Globan neki dan pričao na Tribini da to i nije baš tako. Usporedio je zaradu od prošle sezone u LP s potencijalnom zaradom naredne sezone i novac je veći, ali riječ je o 3-4 milijuna više što nije zanemarivo, ali nikako nije riječ o duplom iznosu.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Jovićevo ponašanje tijekom cijelog susreta je bilo katastrofalno. Na svaku provjeru lamaće rukama i ko da govori igračima šta ja znam šta opet gledaju, nepotrebna priča s igračima ko da su frendovi, a uz sve to i naizgled užasna fizička sprema. Nije mi jasno kako još uvijek sudi SSHNL.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Nudi se Varazdinu dosta prostora po osvojenoj lopti, a vjerujem da ce ga u drugom bit još više. Ako se uspiju obranit do 60.min moglo bi bit svašta
  • Ulaznice - aktualno
    Nekad mi nije najjasnije kako određuju cijenu ulaznica za utakmicu. Npr. superkup bude 10e i onda 1.kolo s istim protivnikom bude 5e. Za Lokomotivu(nadoknadu) i Varaždin stave 7e pa onda tjedan poslije za derbi s Rijekom stave 5e(govorim o sj. dolje).
  • Ulaznice - aktualno
    Mene sam veseli kakva bu bila na Split invazijaseljak86

    Jedina potencijalna prepreka invaziji na Split može bit to što se utakmica igra na Veliku subotu, ali kao što je netko napisao ima još do Splita.
  • Ostali Sportovi
    Rekao bih da je Božić tu samo alat u sukobu Jusup-Sesar koji datira još od vremena kad je ovaj igrao za Zagreb. A s obzirom da je Jusup Božićev košarkaški otac ovaj se stao na njegovu stranu. Za naše uvjete dobar igrač, ali i očito bomba u glavi.
  • Ostali Sportovi
    Jel zna netko koliko imamo osvojenih medalja na velikim natjecanjima, EP, SP, OIdinamo u srcu

    Ovo nam je 17-a medalja s velikih natjecanja. Mislim da je vaterpolo tu najtrofejniji momčadski sport.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Rijeka igra odlično, ali mislim da je njima Maksimir ono što je nama Poljud. Ne sjećam se njihove dobre utakmice na Maksimiru unazad par godina, eventualno onaj kup dok je Krznar bio.
  • Ostali Sportovi
    Hrvatska, Katar i raspucavanje- nema greške. Svaka čast svima!!
  • 1.HNL 2023./2024.
    S obzirom na godine, dvojac sa najvećom perspektivom u HNL-u što se golmana tiče. Labrović brani već četvrtu sezonu, a tek su mu 24.,dok Čavlina ako ovako nastavi sa 24 već neće ni bit u HNL-u.
    Morat će se gledat paralelka s finalom vaterpola