Comments

  • Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja
    Zasto je onda vlatkica i dalje ovdje? Ja mjesecima govorim da ona mora biti prva koja ce otici iz dinama. Ne simic nego ona. (simic moze odmah nakon nje)
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Da znaš nešto konkretno napisati, ne bi se zvao mali!sanjinlego

    Bravo! Mali zeus inace smatra da zna citati tude misli, tocnije moje misli. Treba ga netko spustiti na zemlju.

    Btw. ovo oko stjepana tomasa se nadam da je neka šala. Pa jel se uprava sjeca sto je on govorio nakon utakmice s osijekom? Boze, daj mi snage...
  • Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja
    Jesam ja to dobro procitao ili ti zazivas povratak mamica u dinamo?
  • UECL - 2. kolo - FC Ballkani vs Dinamo Zagreb - 05.10.2023. - 18:45h - Stadion Fadil Vokrri - Prišti
    Mene najvise smeta sto se mi u 2-3 godine nismo rijesili igraca za koje odavno znamo da nisu kvaliteta od dinama, pocevsi od kulenovica, pa onda menalo i marin. Sva trojica proslih sezona nisu mogli ni prismrditi dinamu, igrali su na posudbama na kojima bi igrali prosjecno ili ispodprosjecno, a sto se dogodilo danas? Danas su kulenovic i menalo u prvih 11, a marin ulazi u igru da bi igrao lijevog beka?! Nemam rijeci.

    A ako se kojim slucajem rijesimo kulenovica, onda imamo brodica koji valjda ni sam ne zna kako je uspio zavrsiti u dinamu. Jos jednom bravo za upravu.

    I zelim naglasiti da mene ne zanima voli li netko dinamo ili ne, kulenovic je odlicna osoba u privatnom zivotu i veliki dinamovac, isto kao i brodic, ali to nam NE SMIJE biti razlog da ih dovodimo u klub.
  • UECL - 2. kolo - FC Ballkani vs Dinamo Zagreb - 05.10.2023. - 18:45h - Stadion Fadil Vokrri - Prišti
    Slazem se. Forsiranje sutala iskljucivo je jakiroviceva pogreska. Njega se trebalo dozirati i postepeno ga uvoditi, a ovako isoada da je sutalo na svakoj utakmici maoravio barem jednu kardinalnu pogresku koja nas je kostala gola. Protiv istre uz perica treba startati francuz ili sosa, a ukoliko se ljubicic ne oporavi onda na LB treba ici perkovic.
  • Novi trener Dinama #2
    Protiv sam dolaska novog trenera jer jekirevic nije kriv za kadar kojeg mu je namjestila uprava. Da se mene pita, prvu bi iz kluba protjerao vlatku peras. Sjecam se kako je govorila da onaj faye kojeg je simic htio dovesti nije igrac za dinamo jer ne mkze biti pojacanje za eurooske utakmice, a jucer je u prvih 11 bio kulenovic:starstruck:. Dajem ruku u vatru da je faye za dvije klase bolji od kuleta.
  • UECL - 2. kolo - FC Ballkani vs Dinamo Zagreb - 05.10.2023. - 18:45h - Stadion Fadil Vokrri - Prišti
    Kulenovic niti u lokomotivi nije bio standardan u prvih 11, prosle sezone je ispred njega bio onaj crnac koji je otisao u ameriku, zaboravio sam kako se zove.

    Mislim da je uz moharamija, sutala i mihailicenka on bio najgori na terenu. Niti jedno suvislo dodavanje, kasnio je na svaku loptu i nije uopce pridonio igri. 90 posto vremena bio je nevidljiv, a ostalih 10 posto bi napravio neki krivi potez.

    Po hijerarhiji je emreli ispred njega i on je trebao startati jucer, a ne kulenovic.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Treba smiriti strasti. Igraci nisu krivi. Krivi si ljudi koji su ih doveli. Oni lrvo trebaju otici iz dinama.
  • Upravljačka Tijela | Predsjednik | Uprava | IO | NO
    Iz dana u dan, i iz sata u sat treba ponvaljati ovu recenicu - Za ponor dinama iskljucivi krivac je UPRAVA na celu sa zeljeznom (placljivom) lady.
  • Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja
    Moje nepopularno misljenje je da je marin koristan rotacijski igrac zato jer trenutno nemamo boljeg od njega koji moze zamijeniti vidovica.
  • UECL - 1. kolo - Dinamo Zagreb vs Astana - 21.09.2023. - 21:00h - Stadion Maksimir - Zagreb
    hahhahaha kakav lik... u biti nebi se trebao smijati tužno je to...mali M

    Nadam se da ne govoris o meni hahahha, ali ako govoris o meni, barem cu biti ponosan sto sam te nasmijao!
    Sad će se pojaviti s novim profilom "TraktorTom".Kepec

    Zanimljiva ideja. Medutim, ako slucajno, me daj Boze, jednog dana budem trajno baniran, onda se vise necu vracati na ovaj forum. Ali tvoja ideja kao traktor tom je vrlo dobra! E da, kolega kepec, vidio sam da si lajkao komentar infinitija koji spominje mene, la bih ti preporucio da procitas moj upis izmad ovoga! Daje odgovor na sva pitanja!

    4.1k
    Čovjek je sedam dana čekao da dođe ovod i zahtJeva pravdu. Moš mislit kak se mučio
    Mali Zeus

    Jaooo, uvijek sam mrzio kada mi se dogodi lapsus... Ovdje si u pravu, doista jesam krivo napisao rijec. Iskreno, nadam se da se vise nece ponoviti, ukoliko se ponovi slobodno me mozes ispraviti!!
  • UECL - 1. kolo - Dinamo Zagreb vs Astana - 21.09.2023. - 21:00h - Stadion Maksimir - Zagreb
    Pozdrav, ovo pisem kako bi ispravio tvoju netocnu izjavu.

    Naime, istina je da sam napravio profil doktorbob2, ali nisi napisao cijelu istinu. Dakle, taj profil je napravljem u 00:15 minuta, dakle 15 minuta NAKON zavrsetka mojeg bana i taj profil sam napravio kako bih moderatorima dao na znanje da mi je ban istekao, a u tom trenutku jos nisam bio odbaniran. Nadam se da je sada jasnije. Zmas kako se kaze, ne sudi knjigu po koricama.

    Ps. ukoliko moj post krsi smjernice ovog foruma, mozete ga slobodno obrisati! Laka Vam noc!
  • HNL - 11. kolo - Dinamo Zagreb - Istra 1961 - 08.10.2023. - 17.15h, Stadion Maksimir, Zagreb
    Onaj tko zbog danasnje predstave nece doci u nedjelju na maksimir ne smatram navijacem dinama.
  • UECL - 2. kolo - FC Ballkani vs Dinamo Zagreb - 05.10.2023. - 18:45h - Stadion Fadil Vokrri - Prišti
    Pozdrav svim forumasima! Evo me nazad. Bilo je tesko citati vas, a istovremeno znati da ne mogu ostaviti svoj skromni komentar. Medutim, to je konacno zavrsilo i radujem se novim diskusijama i raspravama (ne svadama) sa vama.

    Prvo, htio bih se ispricati kolegi Mladom referentu. Zao mi je sto sam htio da te baniraju, nakon sedmodnevne izolacije shvatio sam da je moj gnjev bio izrazen prema menj samome, a ne prema tebi. Sve u svemu, nadam se da su vremena ljutnje iza nas.

    A sada na utakmicu. Ne zelim nista komemtirati vruce glave, idem se nasoavati i onda sutra ujutro cu pokusati hladne glave sazeti svoje misljenje. MEDUTIM, ono sto znam jest da trener NIJE NAJVECI krivac i njegov otkaz se NE SMIJE dogoditi. Uprava je najveci krivac za ovakvo stanje.
  • UECL - 1. kolo - Dinamo Zagreb vs Astana - 21.09.2023. - 21:00h - Stadion Maksimir - Zagreb
    Ja samo cekam da se ispravi nepravda. ZAHTJEVAM da se Mladem referentu uruci sedmodnevni ban zato jer me zestoko uvijedio.

    Nadam se da ce krizy malo za promjenu prestati biti subjektivan i shvatiti ozbiljnost situacije.

    Sto se tice utakmice s hajdukom, ocekujem emrelija u prvih 11, ali se potajice nadam kaneku.