Comments

  • Pitanja za klub - korisnička služba powered by zonadinamo

    Mrkva je uvijek bolja od batine. Zato sam i napisao da treba prvo ponuditi neki oblik suradnje. Koristiš naše ime i grb? Može! Ako si birtija ili frizeraj - učlanjuj ljude, prodaj klupske kalendare i slični sitni merch, imaš pekaru ili slastičarnicu - kupuj preko kluba škarnicle i salvete s našim znakovljem ili na neki drugi način pridonesi klubu po kojem si nazvao svoj biznis, a pametniji od mene će smisliti kako.
    Ono, ekipa koja ima prava na Beatles brend je ganjala Submarine burger dok su bili samo jedno mjesto s burgerima u Zg pa su izbacili "yellow" iz imena... Treba štititi svoj brend, ali tako da svi imaju koristi.
  • Shop & Web Shop
    U vezi makete stadiona - alternativni prijedlog: ako bude neka monografija ili slično izdanje o klubu i stadionu, ubaciti u nju 3D pop-up "maketu" stadiona, kao što se radi npr. u dječjim slikovnicama.
    U ovom stilu (može i bez zvuka, iako bi bio vrh vrhova da se čuje navijanje):
  • Fran Brodić #19
    Brodić je postavio neke standarde - da nam na svakoj poziciji treća opcija bude kao on i gdje bi nam bio kraj...
    Sretno u Mađarskoj!
  • Pitanja za klub - korisnička služba powered by zonadinamo
    Kakav je stav kluba prema pojavi korištenja imena Dinamo i grba kluba od raznih frizeraja, slastičarni, pekara, birtija itd.?
    Po meni, idealna bi bila neka suradnja ako je ikako moguće, uključiti ih kao punktove gdje bi se moglo učlaniti u klub ili na neki drugi način pridonijeti prihodima kluba. Ali da netko nakelji grb, napiše na izlog "caffe bar dinamo" i nikom niš, to nije ok, koliko god možda netko mislio da je isticanje klubaštva na taj način prihvatljivo.
  • Prijateljske - Pripremne Utakmice

    Ok, sad je to potpuna informacija. Iz pitanja koje je postavljeno i prvog odgovora meni je izgedalo kao da se misli da članovi besplatno ulaze bez obzira - a ustvari mogu i za sutra uzeti besplatne karte ako još nisu iskoristili to pravo. Nismo se skužili, my bad, zaboravio sam na te 4 karte jer imam godišnju.
  • Prijateljske - Pripremne Utakmice
    članovi ili vlasnici godišnjih?
    Kako ja razumijem, članovi bez godišnje ulaznice kupuju kartu.
  • Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja
    tako nekako, oni za 1, Zvezda za dva. jer kak onaj četnik iz Riblje Čorbe pjeva u Dva dinara, druže - mala nužda jedan, a velika dva.
  • Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja
    da samo Kirigin... prije njega im je predsjednik bio Grubelić, admiral u mornarici koji je Rorinom ocu naredio da sina pošalje k njima (https://www.facebook.com/zdinamo/posts/4996523410414192), ali Krasnodar nije htio nego je došao k nama i ušao u legendu.
    igrače je kupovao novcem sumnjivog porijekla pa ga nisu smjeli polagati u banku i još su kršili pravila o iznosima transfera: Nakon potpisa dobio sam torbu punu para, sve što sam tražio. Nisam znao kud s time, nisam smio toliko novca držati kući, a nisam ih smio niti staviti u banku jer je to bio veći novac od maksimalne cifre koja se u to vrijeme smjela isplatiti za prelazak igrača.
    Obratio sam se predsjedniku Hajduka Josipu Grubeliću koji mi je rekao da ima rješenje ako ja imam povjerenja u njega. Pristao sam, nije zapravo ni bilo drugog izbora. Otišli smo u njegovu kuću na Mejama gdje je u dnevnom boravku skinuo sliku sa zida i stavio novac u sef. Rekao mi je da je on vojno lice i da policija nema pravo upadati u njegov sef.

    neraskidiva je ta njihova veza s JNA i baš slučajno drugovi oficiri stoje iza njihovih najuspješnijih perioda, kako to?
  • Transferi - rasprave
    Oko 3200 (tri tisuće i dvjesto) u godinu danaNeki tip

    Prošlog ljeta:
    stranica ove teme br. 1982 je nepovratno uništena, molim vas sve da se suzdržite od bezveznih rasprava koje ne vode nikuda, pa da stranica 1986 bude puna samo lijepih vijestiSajla

    Znači u 11 mjeseci napisano više nego ukupno u 5 godina prije toga. Nije loše :cool:
  • Dinamo Zagreb 2024./2025. - o svemu pomalo
    kad se Kolarić usere pred Gatussom i zamoli Rakitića da mu se potpiše na blokić dok mu sudi penal jer je netko u blizini kihnuo - onda ga Francuz može fino obrisati s liste sudaca na par mjeseci. pa ak se to dogodi jednom, dvaput, onda budu valjda malo i suci razmislili kaj rade.
    možete si zamisliti kak Pajač, Erceg, Terzić mašu strijelcu zadnjeg penala protiv Danske da se digne jer nije bio faul? to je ono kaj očekujem od Francuza - da im dođe s videom gdje sudac odbija proteste Mbappea, Hakimija, Donnarume, Dembelea i dijeli im kartone kad pretjeraju, pa ako mogu oni, možete i vi. ako ne možete, niste za taj posel.
    budemo videli je li taj doveden da nekaj napravi ili da glumi da se nekaj radi.
  • Transferi - rasprave
    na stranu to što nije realno, ali na spomen Rebića na desnom krilu u Dinamu zamišljam scenu u kojoj mu Rile nekaj odmahne i prigovori, a u sljedećem trenutku ih cijela naša i pol protivničke ekipe pokušava razdvojiti. crveni obojici i problem jer ne mogu u istu svlačionu da se ne pobiju pod tuševima :lol:
  • Lukas Kačavenda #8
    još jedna godina posudbe - samo pod uvjetom da unaprijed dogovorimo prihvatljivu cijenu otkupa, a to mora biti prilično mala cifra kad se sve uzme u obzir.
    otkup sada pa posudba - koja je to sredina koja će vraćati tuđeg oporavljenika u formu? je li loksa zbilja pravo mjesto za njega? još jedan primjer gdje nam je filijala (u Sloveniji) neophodna.
  • UEFA Europska konferencijska liga 2024/25
    Kaj se mene tiče, Sporting, Porto, Feyenord i PSV mogu biti Rijeka i Osijek ili npr. Šibenik i Slaven. Nek se probudi Cibalia i Segesta, Karlovac ili Dubrovnik. Nije da nema klubova u Hrvatskoj ;)
    Dok god ne mogu ni travnjak zalijevati bez da nas spomenu, želim im da im Thorshavn bude nova Gzira ili Ružomberok nova Žilina.
  • UEFA Europska konferencijska liga 2024/25
    Hajduk ce na porazenog iz dvomeca Trabzonspor - RuzomberokInfinity

    District: Ružomberok
    Region: Žilina

    jesu opet pogodili?
  • 1.HNL 2024./2025.
    Jedva čekam da počne sezona. Baš me zanima kak budu se razni titlići, kolarići i slični postavili. Sad su još postavili ovog Francuza za šefa sudaca... Nadam se da ne bude gledal nikome kroz prste nego lagano na hlađenje par kola.