Comments

 • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi

  Pogubio si se, pa ću te podsjetiti što si napisao. Na glasine o Šunjiću si zavapio da jedva čekaš da se politika kluba odmakne od dovođenja otpisanih balkanaca iz inozemstva.

  Kad nabrojiš te otpisane balkance u kojima se ogleda politka kluba, možda će imati smisla razgovarati s tobom. Dok vadiš Sosu, Maxa, Takura (to su Crnogorac, Bugarin i Kosovar ili..?) kao nekakve primjere i pokušavaš skrenuti temu...

  reci mi kakve veze ima uprava Zajeca s ovim igračimaMeritokrat

  Hoću, čim uspiješ argumentirano povezati glasine (ili izmišljotine?) iz novina s politikom kluba. Ne s politikom kluba iz prošle godine, one prije nje ili 5 godina ranije. Kad bi taj tvoj prijašnji upis bio pojedinačni slučaj, mogli bi razgovarati o tome što si mislio, ali kad se gleda kontekst svih tvojih ostalih upisa - samo čekaš odapeti neku otrovnu strelicu prema klubu i zato "navodni navijač". Nisi napisao da se nadaš da novi ljudi u klubu razmišljaju drugačije od novinara na čije si se pisanje nadovezao, nisi izrazio podršku u gledanju drugih tržišta kao što v.d. sportskog direktora govori, ne - ti se snebivaš i valjda pogleda uprtog u nebo nemoćno kršeći ruke vapiš "dokle više?!" Doista, Mariću, dokle više? Jer eto, već nam 5 prijelaznih rokova zaredom dovodi samo loptače ponikle na Šar-planini ili u delti Dunava, a koje su u Njemačkoj, Nizozemskoj ili Austriji otpisali. Zbilja, dosta više tih propalih balkanaca!

  Postoje brojni načini kako se nešto može napisati. Može to biti ironično, otrovno, zamotano u celofan, diplomatski, hladno, suhoparno... Tako si i ti odabrao svoj način, a i tempiranje upisa. Otuda i topla dobrodošlica koju si doživio.

  piše se o mogućim pojačanjima, po tebi je zabranjeno pisati dok se igrač ne slika u dresu?Meritokrat

  Eto, meni si prišio da branim pisanje o mogućim dolascima igrača - a ja te eksplicitno pozovem da o tome pišeš ("nema nitko ništa protiv toga da ti ovdje napišeš svoje mišljenje o Šunjiću, kakvo god ono bilo. naprotiv!")! Dakle, ili se gubiš, ili pokušavaš zamutiti vodu, skrenuti priču... Svakako ne činiš ništa što bi te napravilo vrijednim sugovornikom.
  Kako god okrenuli, većina na ovom forumu stoji iza one maksime "Ne damo da potoneš", a tvoji upisi ne ostavljaju takav dojam. To, međutim, nije tema ovog podforuma, a meni se i ne da upuštati u svađu. Koristim joker "preskok", savjetujem ti isto. Laku noć!
 • Europski koeficijent
  ako sam dobro pohvatao:
  nema skupina, svih 36 klubova na istoj ligaškoj tablici. ali nema termina pa ne igra svatko sa svakim već ždrijeb svakom klubu odredi 8 protivnika, po 2 iz svakog jakosnog pota. s 4 kluba igraš doma, s 4 u gostima.
  8 klubova koji na kraju budu prvi idu automatski dalje, od sljedećih 16 se ždrijebaju parovi koji igraju 2 utakmice doma/vani i daju još 8 klubova koji idu dalje. nastavak po turnirskom sistemu.
  zadnjih 12 otpada (nema prelaska u EL).
  EL se igra po istom principu.
 • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
  vidim da nisam jedini koji se pouzda u vikinške meteorologe. do sada me nikad nisu iznevjerili. a da se to i dogodi, najgore što se može dogoditi je da mi kiša malo razvodni pivu - zato svi na Maksimir, a poslije na Trg!
 • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
  Čekam dan kada će se i politika kluba okrenuti od toga.
  Pa do kada više? Taj Šunjić je za Rudeš.
  Meritokrat

  ma imaš pravo. osvajaju se titule, a Marić, Zajec, Jakirović samo pričaju o Šunjiću i propalim balkancima...
  pisao si da prestaješ čitati Dinamovu FB stranicu jer nisu samokritični - a da možda razmisliš o tome da prestaneš čitati članke jebivjetara koji na dane najvažnijih utakmica razglabaju o otkazu treneru, izmišljaju priče gdje ih nema i povezuju nas s bilo kime koga taj dan izvuku iz šešira jer nešto moraju objaviti da bi dobili plaću? ili ako ih već čitaš, da njihove riječi uzmeš s bar 10% kritičnosti koju imaš prema ljudima u klubu?
  nema nitko ništa protiv toga da ti ovdje napišeš svoje mišljenje o Šunjiću, kakvo god ono bilo. naprotiv! ali predstavljanje špekulacija nekakvih piskarala kao politike kluba za koji navodno navijaš? kako drugačije to razumjeti nego kao čistu malicioznost?
  od ove zime su u klub stigli Ogiwara, RPG, Hoxha, Rog. sve do jednog balkanci otpisani u inozemstvu? na temelju toga si zaključio da je to sportska politika Dinama pod Marićem i Zajecom? ajde prije nego nešto napišeš razmisli čime su tvoje izjave potkrijepljene, molim te.
 • Kup - Finale - Rijeka vs. Dinamo Zagreb - 22.05.2024. - 18:00h, Stadion Rujevica, Rijeka

  jako dobar video osim jedne stvari - pa kakva nam je to boja dresa? ne znam kroz kakav su to filter propuštali i zašto, ali ovo je više zelena nego plava boja.
 • Bruno Petković #9 - KAPETAN!
  skupina KL ove sezone: Petko je 3 utakmice izostao, 3 igrao. bez njega 0 bodova, s njim 9 bodova. a znamo tko su bili protivnici i tko bi mogli biti protivnici u Europi sljedeće sezone. treba li reći više od toga?
 • Hrvatska nogometna reprezentacija
  Hrvatska - Njemačka SP 1998. Gotovo sam siguran da je to jedina utakmica di su svi dobili 10.Laugreano

  Bravo, dobro si se sjetio, to je ta utakmica. Ali da ne bude na krivoj temi, odgovaram ovdje. Evo cijele stranice, nadam se da se dobro vidi.

  IMG-20240523-105650.jpg
 • 1.HNL - 4. kolo - Dinamo Zagreb - Lokomotiva - 23.01.2024. - 17.00h, Stadion Maksimir, Zagreb
  možete li vjerovati gdje smo u dan točno 4 mjeseca kasnije?!
  od 0:3 s Lokomotivom do trostruke krune!

  i zato u svom privatnom životu - svaki put kad posrnete, kad vam ne bude išlo i kad budete mislili da je sve gotovo i da nema spasa, sjetite se što je Građanski Nogometni Klub Dinamo napravio na proljeće 2024.
  želim vam da u svojim životima imate nekoga tko neće dati da potonete, kao što vi niste dali Dinamu da potone. pamtite ove dane i izvucite iz njih pouke. Građanski je silan, neslomljiv - samo kad smo i mi takvi! a modri puk je pokazao da to jest - u nama je DNK pobjednika.
  vidimo se u nedjelju!!
 • Modri Šank - Ajd na Pivicu
  Sami je bog poslao crveni križ da mi uzmu po kile krvi pa danas mogu doma bit.... DdkDroljo

  haha, moj sljedeći termin je taman pred finale LP i plasman Dinama u play off. već vidim da bu poginulo more crnjaka, mora se zbog krvi, ne? ;)
 • Kévin Théophile-Catherine #28
  to sam i ja pomislio jer mi je ostalo u sjećanju da su jednom dali svima desetke, ali nije ni Partizan. ne mogu naći koja je to utakmica, a možda me i sjećanje vara.
  IMG-20240523-091311.jpg
 • Kévin Théophile-Catherine #28
  U sportskim se sjećam jedino nakon Grasshopersa da je Cvitanović dobio 10Medford Hernan

  evo i dokaza, natjerao si me da idem pogledati u novine jer sam ja zapamtio da je cijela momčad dobila desetke za tih 0:5 ;)
  IMG-20240523-000946.jpg
 • Kup - Finale - Rijeka vs. Dinamo Zagreb - 22.05.2024. - 18:00h, Stadion Rujevica, Rijeka
  ukazivam na propuste i probleme u skoroj budućnosti?Meritokrat

  majstore, dok sjedim za stolom i večeram ne treba mi netko pričati u kojem obliku će to sve završiti u zahodskoj školjci. za sve postoji mjesto i vrijeme, a večeras se slavi trofej, imaj malo takta.