Comments

  • Izbori u Hrvatskoj (politika)
    Sa ekonomskog i društvenog aspekta na temu legalnih migranata, preporučam poslušati: https://m.youtube.com/watch?v=-jaLpSXm9TU
    @NitkoBitan je fino sumarizirao posljedice tog "efekta".

    A tko misli da je njegov glas na izborima nebitan ili "bačen" glas, savršeno odgovara onima koji su na vlasti zadnjih 30+ godina, ali ti isti nisu u politici 30 godina nego malo duže, ali ranije u nekim drugim strukturama vlasti.
    Zajedno sa tim floskulama u priču idu i ankete, sustavno se radi na polarizaciji, biraj između 2 strane, "ostali su nebitni" i stvara se narativ koji ide na mlin ranije spomenutima koji su izašli iz iste kuhinje.
    Rezultate tog inžinjeringa vidimo svi, a najtužniji je društvena apatija i uništeni građanski bunt.
  • Stadion Maksimir
    Za novi Maksimirski stadion mi je prva i najvažnija želja da na njega kročim u ovom desetljeću skupa sa 30-35k dinamovaca!
    Od ostalih "nijansi", volio bi da stadion ne bude copy-paste nekih tipskih "lidl" stadiona, već nešto bar donekle arhitektonski unikatno i posebno. Mislim da to zaslužuje svaki dinamovac i građanin ovog grada.
    Još jedna stvar, kad bi barem Sjever, a moguće i ostale tribine imale određeni "curvature", to bi po meni bilo extra.
    Mali kompromis u udaljenosti od terena, ali zato kad vidiš oko sebe ekipu u transu atmosfera ide za još jedan nivo gore.
  • 1.HNL - 24.kolo - Dinamo Zagreb - Rijeka - 25.02.2024. - 15:00, Stadion Maksimir, Zagreb
    Par rijeci o tribini.. postavili smo letvicu visoko, pun Sjever zadnje 4 utakmice, 4 koreografije, sve pohvale na organizaciji svima ukljucenima.
    Brojka je top, ali ta masovnost sa sobom nosi druge izazove koje su drugi primjetili. Tu gdje smo sada nema natrag i da idemo u stare price o bolje 200 pravih i sl., nego suprotno, sa vremenom ce se dici sve skupa na jos visu razinu.
    Navijanje moze jace, dojma sam da smo danas mogli bit duplo jaci iako ni ovo nije bilo nimalo lose(nekad te i sama brojka izvuce, ali to nije razlog da se oslanjas na druge oko sebe da ce potegnut).
    Za kraj poruka mlađim generacijama da se moze i mora jace, malo sto mi tako digne tlak nego kad vidim mlade da lagano sviraju k.... u polu-snu kao zombiji.
    paok je jos "daleko", ali kad ti cigani istrce na Maksimir mora im se supak stisnut kad cuju Sjever...
    Do tada, svi kao jedan!
  • Ulaznice - aktualno
    Imam 2 karte viska za veceras, dajem po nabavnoj cijeni

    Edit: rješeno