Comments

  • Bivši Igrači & Treneri
    Jedna anegdota sa Kochom i zakaj ga baš volim...
    Klinac, osnovna škola, Dinamo igra protiv nekoga u Europi, nemrem se sjetiti sad koga. Kupujem Večernjak, ili Sportske, samo zbog postera momčadi. Na naslovnoj strani gospodin Georg Koch.
    Hodam Selskom prema školi, čitam novine, raširio ruke, na pločniku je usko, a trebam se mimoići sa čovjekom ispred sebe. Spuštam novine, pogledam prema gore, kad ono Georg Koch glavom i brdom, u obleki Dinama sa onom velikom trening torbom na jednom ramenu. Nasmiješi mi se, namigne i prođe dalje.
    Ja skamenjen, nisam znao kaj je, ono frajer u novinama na naslovnoj fotografiji, ja te novine čitam dok hodam i on se ukaže ispred mene. Kakav frajer!
    Legendo, drži mi se! :strong:
  • 1.HNL - 32.kolo - Varaždin - Dinamo Zagreb - 27.04.2024. - 17.00h, Stadion Varteks, Varaždin
    Platiti nekom agentu da Hoxhu uvali nekom pijanom Rusu, Ukrajincu, Poljaku, ili nekom milijarderu sa Bliskog istoka jer nema nikakve kvalitete...
  • 1.HNL - 31.kolo - Lokomotiva - Dinamo Zagreb - 21.04.2024. - 17.00h, Stadion Kranjčevićeva, Zagreb
    Da ne kritiziram igrače, prije svega je teren užasan, spor i nije za igru. Lakše bi se igralo na Rudešu nego ovdje...
  • 1.HNL 2023./2024.
    Smiješno kako se jugoslavene čuva i pazi. Jović sramotni sudac, udbaš.
  • HNL - 29. kolo - Dinamo Zagreb - Istra 1961 - 07.04.2024. - 17.00h, Stadion Maksimir, Zagreb
    RPG ne može poslije dvije, tri jače tekme odigrati, nije prošao zimske pripreme. Nadam se da je samo zatezanje u pitanju.
    Špikić bolji od Ristovskog. Neka se Špika malo osvijesti da bi mogao biti jako dobar desni bek, vingbek.
    Mišić teška depresija. Tužno za reći, al naš najgori igrač. Spor, oteže igru. Srećom, imamo njegovu zamjenu u vidu Bulata. Nesrećom, Ljubičića smo potrošili i prodali koji bi dao višu defenzivnu razinu.
    Baturini više paše igrati malo iza, nego skroz naprijed, ima više prostora. Kao Modrić, Kovačić.
    Vidović radi čuda u sredini, samo magu na klupi je on krilo. I kao krilo, doduše loše, je bolji od Hoxhe koji je zalutao u Dinamo jer on ovdje ne pripada. Kak su nam ga uvalili.
    Kule mi je bolji od Brodića, al neka, drago mi je da ga je zabio.
    Petko je najbolji igrač HNL-a.
  • 1.HNL - 28. kolo - Hajduk Split - Dinamo Zagreb - 30.03.2024. - 19.30h, Poljud
    Užas, užas. Vadi Ademija, vadi i zakucaj ga na tribinu. On nema kaj raditi raditi kao igrač na klupi.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Robi ne igra, on se igra :heart:
  • UECL - 1/8 - PAOK vs Dinamo Zagreb - 14.03.2024. - 18:45h - Toumba Stadion - Solun
    Jakire hvala i doviđenja. Povedi svoju raketu sa sobom. Zabijen gol ne oslobađa toga da nije igrač za Dinamo.
    Zeko, povuci prvi potez, spasi sezonu.
    Radije bi trpio Vlatkicu da mi kuha kavu za 15 tisuća eura mjesečno, i da o ničemu ne odlučuje, a ne ovog da izgubi sezonu.
  • Upravljačka Tijela | Predsjednik | Uprava | IO | NO
    Spomenuo je Skender u govoru Kamenskog. Postoji li šansa da on bude novi predsjednik Uprave?Izet Hajrović

    Nisam siguran koliko je to spojivo s obzirom da čovjek upravlja Kamgradom.markoli

    Ako sam dobro čuo, sin mu vodi firmu. On se povukao, čist toliko da mu ne bi bilo dosadno. Normalno, on je glavni u firmi i ima veliko poštovanje, ali kako ide izreka, na mladima svijet ostaje, pa tako i firma...

    Vjerujem da bi sada Kamgrad mogao postati sponzor kluba, i to umjesto Lana grupe. Love firma ima, stabilna je i dobro posluje. Nedavno je čak bilo govora da će se lova uložena u sport smatrati kao olakšicom, ne znam ako je Plenki to izglasao, ali prema tome se ide, tako je u Europi.
    Isto tako, odlaskom moralnih nakaza iz Dinama vjerujem da se drugi sponzori neće bojati uložiti, bolje reći povezivati se sa klubom. Tako da možemo ocekivsti neke nove sponzore. I, ako Bog da, odlazak kladionice sa mjesta glavnog sponzora kluba. Nemam nikak osobno protiv PSK, nego je moje mišljenje da su kladionice i ovisnosti uništile i razorile brojne obitelji.
  • Sportski direktor GNK Dinamo Zagreb
    Šimića bi ja, opet, al uz nekog trenera koji ne odbacuje igrače koji ne pričaju hrvatski jezik
  • Sandro Kulenović #17
    Kule isporučuje ono što od njega i očekujem...nažalost, on je samo Sandro Kulenović, a ne neki fensi-šmensi gurač kroz noge, pa se mora zadovoljiti mrvicama sa stola.San Lorenzo

    Da je Kulenović neka raketa koja igra za neke slavene, rudeše, istre, već bi profa nudio milijune da dođe u Dinamo. Ovako kad je naš, tko ga ..., evo mu klupa i mrvice od minutaže.
    Vječni igrač na posudbi, a to je najgore kada ti klub ne osigura minutažu na posudbi. U Lokomotivi je često nepravdno završavao na klupi, iako je bio u formi, jer nije njihov igrač, nego mora igrati Lokomotivin igrač.
    Treba Prodati Dabru u Kinu, Kule na klupu iako su zajedno činili dobar tandem. Treba Aliyu u Ameriku, Kule na klupi. Tuci se treba prodati - Kule klupa, pa su ga tek iz druge, ove zime, prodali.

    Igrača sa toliko želje i srčanosti dugo nisam vidio. A i ljubavi prema Dinamu. Kao da vidim sebe (ili bilo koga od nas) u Dinamu, samo bržeg, bijeg i jačeg :sweat: čovjek sa iskrenom ljubavi prema klubu
  • Takuro Kaneko #30
    Kaneko, ako čitaš ovo, nemoj učiti engleski i hrvatski, ako ih znaš, treneru reci da ne kužiš, samo klimaj glavom i smiješi se. U ključnim trenucima utakmice sjeti se kaj je tvoj sensei u Japanu govorio i tako igraj. Zaboravi sve sa zimskih priprema, samo slušaj svoj unutarnjeg senseija