Comments

  • 1.HNL - 28. kolo - Hajduk Split - Dinamo Zagreb - 30.03.2024. - 19.30h, Poljud
    Užas, užas. Vadi Ademija, vadi i zakucaj ga na tribinu. On nema kaj raditi raditi kao igrač na klupi.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Robi ne igra, on se igra :heart:
  • UECL - 1/8 - PAOK vs Dinamo Zagreb - 14.03.2024. - 18:45h - Toumba Stadion - Solun
    Jakire hvala i doviđenja. Povedi svoju raketu sa sobom. Zabijen gol ne oslobađa toga da nije igrač za Dinamo.
    Zeko, povuci prvi potez, spasi sezonu.
    Radije bi trpio Vlatkicu da mi kuha kavu za 15 tisuća eura mjesečno, i da o ničemu ne odlučuje, a ne ovog da izgubi sezonu.
  • Upravljačka Tijela | Predsjednik | Uprava | IO | NO
    Spomenuo je Skender u govoru Kamenskog. Postoji li šansa da on bude novi predsjednik Uprave?Izet Hajrović

    Nisam siguran koliko je to spojivo s obzirom da čovjek upravlja Kamgradom.markoli

    Ako sam dobro čuo, sin mu vodi firmu. On se povukao, čist toliko da mu ne bi bilo dosadno. Normalno, on je glavni u firmi i ima veliko poštovanje, ali kako ide izreka, na mladima svijet ostaje, pa tako i firma...

    Vjerujem da bi sada Kamgrad mogao postati sponzor kluba, i to umjesto Lana grupe. Love firma ima, stabilna je i dobro posluje. Nedavno je čak bilo govora da će se lova uložena u sport smatrati kao olakšicom, ne znam ako je Plenki to izglasao, ali prema tome se ide, tako je u Europi.
    Isto tako, odlaskom moralnih nakaza iz Dinama vjerujem da se drugi sponzori neće bojati uložiti, bolje reći povezivati se sa klubom. Tako da možemo ocekivsti neke nove sponzore. I, ako Bog da, odlazak kladionice sa mjesta glavnog sponzora kluba. Nemam nikak osobno protiv PSK, nego je moje mišljenje da su kladionice i ovisnosti uništile i razorile brojne obitelji.
  • Sportski direktor GNK Dinamo Zagreb
    Šimića bi ja, opet, al uz nekog trenera koji ne odbacuje igrače koji ne pričaju hrvatski jezik
  • Sandro Kulenović #17
    Kule isporučuje ono što od njega i očekujem...nažalost, on je samo Sandro Kulenović, a ne neki fensi-šmensi gurač kroz noge, pa se mora zadovoljiti mrvicama sa stola.San Lorenzo

    Da je Kulenović neka raketa koja igra za neke slavene, rudeše, istre, već bi profa nudio milijune da dođe u Dinamo. Ovako kad je naš, tko ga ..., evo mu klupa i mrvice od minutaže.
    Vječni igrač na posudbi, a to je najgore kada ti klub ne osigura minutažu na posudbi. U Lokomotivi je često nepravdno završavao na klupi, iako je bio u formi, jer nije njihov igrač, nego mora igrati Lokomotivin igrač.
    Treba Prodati Dabru u Kinu, Kule na klupu iako su zajedno činili dobar tandem. Treba Aliyu u Ameriku, Kule na klupi. Tuci se treba prodati - Kule klupa, pa su ga tek iz druge, ove zime, prodali.

    Igrača sa toliko želje i srčanosti dugo nisam vidio. A i ljubavi prema Dinamu. Kao da vidim sebe (ili bilo koga od nas) u Dinamu, samo bržeg, bijeg i jačeg :sweat: čovjek sa iskrenom ljubavi prema klubu
  • Takuro Kaneko #30
    Kaneko, ako čitaš ovo, nemoj učiti engleski i hrvatski, ako ih znaš, treneru reci da ne kužiš, samo klimaj glavom i smiješi se. U ključnim trenucima utakmice sjeti se kaj je tvoj sensei u Japanu govorio i tako igraj. Zaboravi sve sa zimskih priprema, samo slušaj svoj unutarnjeg senseija
  • Tibor Halilović #23
    Ogranicen poput balkona, u situaciji kad idemo na sve ili nista a on je friski veznjak koji mora filati loptama i biti osigurac on ovakvu odluku donese. Reakciha klupe u zom trenu je sve objasnila.Ali

    Bolestan si. Igraču kojemu su ovo rijetke minute na terenu, koji je bačen u vatru na kraju utakmice koju je mag na klupi upropastio, čija momčad nema glavu i rep, gdje raspored, formacija, ideja ne postoji, kada igramo sa tri špice, polušpicom veteranom Ademijem, ofenzivnim Baturinom i Mišiće, KTC-om koji igra sve od lijevog beka preko stopera do desnog beka, ti onda pizdiš na dečka sa 7 utakmica u sezoni i 20 minuta prosječno u igri jer je krivo dodao jer je neuigran jer ne može biti uigrani jer ne igra.
    Bolje pizdi na trenerskog maga koji će razjebati sve kaj stigne, njegovu raketu Hoxhu koji je debelo ograničen igrač, veterana Ademija, "temperamentog" Ristovskog, da ne nabrajam dalje.
  • 1.HNL - 25.kolo - Osijek - Dinamo Zagreb - 03.03.2024. - 17:30h, Stadion Opus Arena, Osijek
    Ademi nije objavio mirovinu?
    Jakir nije dao ostavku?
    Rile i Ademi i dalje nemoćno šire ruke na suigrače?
  • 1.HNL - 25.kolo - Osijek - Dinamo Zagreb - 03.03.2024. - 17:30h, Stadion Opus Arena, Osijek
    Ademi nevidljiv. Umiroviti ga. Pored živog i zdravog Halilovića on ulazi. Sramota. Hoxha Kastrati za sirotinju. Igra samo zato kaj je Jakirova raketa. Jakire odstupi. Budi čovjek barem jednom
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Čestitke Zeki i ostatku ekipe. Ovo je tek prva tekma. Nadam se da će delegirani skupštinari pokazati svoje lice i glasovati za Zeku, iza kojega stoje navijači i koji je istinska legenda kluba, a ne za osobu koja ih je delegirala i u kojoj ima životne energije i elana kao u razgažene stare rage. Borba se nastavlja.

    Otti Bariću ml. čestitam kaj se uopće kandidirao na izbore i kaj je imao i doživio demokratsko pravo birati i biti biran. Nadam se da njemu kao arhitektu i dinamovcu vrata kluba nisu zatvorena, nema tu zle krvi, i da će svi zajedno raditi za dobrobit kluba, a ne rovariti u nekim sitnim kokošarskim zakulisnim igrama.

    I na kraju sramota kaj nisu gg. Kamenski i Gašparović odabrani u skupštinu. Sada će oni na vlastitoj koži osjetiti kako je to kad te izigraju oni koji su te hvalili i dočekivali.
    Nadam se da će Kamenski preko svog Kamgrada uložiti novac kroz sponzorstvo kluba, nadmašiti iznos koji daju PSK i lana grupa, i tako ući na neku funkciju u klubu (ne znam ak je to ostalo u Statutu).

    https://dnevnik.hr/video/dubravko-skender-o-izborima-u-dinamu---62763168#
  • Igrači Dinama na posudbi u drugim klubovima
    Zna li se sto oko ozljede Cavline??Dinaminjo

    meniskus koljena
  • 1.HNL - 24.kolo - Dinamo Zagreb - Rijeka - 25.02.2024. - 15:00, Stadion Maksimir, Zagreb
    Nadam se da je ovo zadnja utakmica Ademija i Jakirovića. Ne donose nikaj u igri, a puno toga otežavaju.