Comments

 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  Bara nastavlja transferirati Senegalca... prvo iz Kustošije u Barcu, pa sad potencijalno iz Barce u Porto za 15M€.
 • EURO 2024
  Igrac koji je prosle godine igrao u svim utakmicama, osvojio tripletu nije pozvan. Bitno da je zvao Ezea i slicne kurce palce koji ne mogu prismrditi ovakvim utakmicama.Petar86

  Zašto bi referenca za poziv Grealishu bila sezona u kojoj je osvojio tripletu kad je to kao što i sam kažeš bilo prošle godine. On u sezoni 23/24 ima 3 gola i 3 asistencije u svim natjecanjima. S razlogom mu Guardiola nije davao značajniju minutažu u finišu sezone.
 • Hrvatska nogometna reprezentacija
  na ovom forumu po pitanju reprezentacije ima previše toksičnosti i malicioznosti koje prvenstveno počivaju na klubaštvu i iz svega toga na kraju dobijemo jednu veliku i u mnogo čemu neutemeljenu količinu napisanih gluposti i pizdarija.
 • Hrvatska nogometna reprezentacija
  Jedni Talijani, Nizozemci, Spanjolci, Njemci i Portugalci, koji su nogometne velesile, uvijek produ te kvalifikacije mirno i bez pompe (mozda sitna iznimka). To sto nekada na natjecanju ispadnu rano je druga stvar, ali opet nakon toga dominiraju kvalifikacijama i smatraju se najboljima.jedan u nizu

  Frende, Talijani su se propustili kvalificirati na posljednja dva SP-a, a Oranje su propustili Euro u Francuskoj i SP u Rusiji.

  Nisu dzabe Englezi medu favoritima makar 'se nije vratilo kuci' vec 58 godina. Zasto su te reprezentacije uvijek medu favoritima?
  Jer imaju igru i jer imaju kontinuitet, a ne poneki bljesak kao mi.
  jedan u nizu

  Jedini kontinuitet koji Englezi imaju je kontinuitet nastupa na velikim natjecanjima, a isto to ima i Hrvatska. Hrvatska ima dva treća i jedno drugo mjesto sa SP-a i drugo mjesto u Ligi nacija. Englezi imaju finale Eura. BTW, mi smo te Engleze tukli u polufinalu svjetskog prvenstva u Rusiji... tukli smo ih na Wembleyju 2008. u za njih ključnoj tekmi kvalifikacija i time im zatvorili vrata Eura. Ok, vratili su nam dvije godine kasnije u kvalifikacijama i zbog njih smo propustili naše jedino SP.

  Gledajući sve to i dodajući im novac, infrastrukturu kojom raspolažu i bazen iz kojeg crpe enormnu količinu igrača mogu ti reći - Englezi su za nas goli k.
 • Transferi - rasprave
  ljetni traje od 26. lipnja do 5. rujna, a zimski od 10. siječnja do 17. veljače.
 • Transferi - rasprave
  Ljudi, nemojte trollati topic na ovu subotnju večer. Budem se morao vraćati i brisati spam koji nema veze s naslovom teme slijede trodnevni banovi za neposlušne.
 • Hrvatska nogometna reprezentacija
  Koji kurac ste se uhvatili tovara, a tekmu započelo osam igrača Dinama!
 • DRES Dinama - nekada, sada i ubuduće
  Bas ruzno i amaterski izgleda taj novi logo, kao da se radi o nekoj replici sa placa.NitkoBitan

  Baš tako mi djeluje i logo Castorea.
 • EURO 2024
  Škotima je veselo :sweat:
 • Modri Šank - Ajd na Pivicu
  No opet, kad pogledaš na to onako "sa strane", zvučimo kao prosječni starci kad gunđaju kako je "u njihovo vrijeme sve bilo bolje" :sweat:xavier

  Baš htio napisati... dečki, bili ste skoro pa 30 godina mlađi, a svijet je bio sasvim neko drugačije mjesto.
 • Transferi - vijesti
  Ljudi, ponavljam i molim vas da se držite toga.

  Do sada postojeća tema preimenovana je u TRANSFERI - rasprave, a tema TRANSFERI - vijesti je samo za linkove na članke ili tvitove koji spominju potencijalne transfere.

  Ovdje se dijele svi mogući članci, screenshoti, postovi s društvenih mreža i slično koji se pojavljuju, a u drugoj temi se ne lijepe vijesti nego komentira do mile volje kao i do sada.

  Slijedom toga, u ovoj temi je i ZABRANJENO KOMENTIRANJE. Tu zalijepite vijest, u temi “TRANSFERI - rasprave” komentirajmo.
 • Modri Šank - Ajd na Pivicu
  To je sve normalno kad su u pitanju velika natjecanja. Mene muči što ću mjesec dana u HRT studiju slušati Marija Cvitanovića, Carevića, a i Jeličić je sinoć imao privatni show. Uz njih su tu kao urednici i voditelji studijskih emisija Viki Ivanović i Ivan Dorian Molnar, koji će se mijenjati na dnevnoj bazi. Stjepan Balog komentira tekme... nikad gora i iritantnija ekipa.
 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  Navodno je u toku hitni sastanak u klubu na kojem će biti odlučeno da li će Terzićeva ostavka biti prihvaćena i koji su naredni koraci klubaNogo

  Borussia je službeno objavila tak da je to gotova stvar.


 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  moguće, zadnja linija im je bila brutalna. Imali smo i mi tad bomba reprezentaciju... ali samo na papiru.
 • Shit of the day
  u potpunosti se slažem. Uz dužno poštovanje Vahi i njegovoj igračkoj karijeri Gattuso je tu level više.