Comments

 • Ostali Sportovi
  Plus što lik na golu skida čuda za razliku od naših golmana
 • Danijel Zagorac
  Malo razmišljam o Danijelu... Tu je već šest godina i ima 62 nastupa za Dinamo. 34 godine su na leđima i malo mi taj njegov status baca na Ibru. Pitam se da li je Danijel Zagorac možda Miralem Ibrahimović ove generacije?

  Ibrahimović je u deset sezona upisao 87 nastupa te osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske i tri Hrvatska kupa. Zagi trenutno ima 4 prvenstva i 2 kupa, ali još dosta staža za odraditi da bi dostigao Ibru po provedenom vremenu u Dinamu, ali s obzirom na godine mislim da se to neće dogoditi.

  Ali, sličnost na koji način im se odvila karijera u Dinamu svakako postoji.
 • Ostali Sportovi
  Protiv Norveške (koja je tada bila jako dobra) na kvalifikacijama za OI u Danskoj. Imao je tipa 50% obrana ili tako nešto, totalno ludo je branio.markoli

  Protiv Poljske je čuda radio prije par godina kad smo ganjali 11 razlike i uspjeli.
 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  Jel prati tko Afrički kup nacija? Upravo završila utakmica između Malija i Tunisa... Glavni lik utakmice sudac naravno. Frajer sudi kraj utakmice u 85min, a onda nakon kratke prepirke nastavi uatkmicu da bi ponovno u 89:45 sudio još jednom kraj :grin:
  Ovaj se puta utakmica nije nastavila, ali su ga zato s terena morali ispratiti zaštitari
 • Modri Šank - Ajd na Pivicu
  isto mi se dogodilo prije koju godinu. Čak sam ga nosio na servis, ali nisu uspjeli spasiti ništa.
 • Dominik Livaković
  A osobno se nadam da će Livaković završiti karijeru u Dinamu i to bez odlaska van kako je bio slučaj i sa Ladićem.Mali dioničar

  I da ga prestigne po broju službenih nastupa. Ladić ima 468 - Livi trenutno ima 216. Moglo bi to biti tu negdje kada bi Dominik ostao kod nas do kraja karijere.
 • dZG - Marketing & Društvene Mreže
  Evo i magarad počela objavljivati sve golove na YouTubeu. Naši sklepaju nekakvu kompilaciju golova (kvalitetom daleko od nekog standarda za klub takve razine) prikupljenu sa svih živih televizija i jezika i bace na Facebook i Instagram.Svi europski golovi Dinama u 2021. godini

 • Ostali Sportovi
  4 naša skijaša u drugoj vožnji slaloma u Adelbodenu. :clap: Prvih šest skijaša je unutar 17 stotinki, a čak 24 unutar jedne sekunde. Druga vožnja će biti show.
 • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
  Dinamo bi dolaskom Mahira Emrelija dobio veliko pojačanje, po meni je to igrač jako sličan Mariju Gavranoviću, ali i malo brži od njega. Zanimljivo, Emreli se jako često nalazi u prilikama, u Europi mu je puno toga ulazilo, pa je Legia jedno vrijeme bila prva u skupini Europske lige s Napolijem i Leicesterom, no u prvenstvu je ipak previše toga promašivao", rekao je bivši igrač Dinama i Legije Ivica Vrdoljak za 24sata.

  "Poslije one situacije u kojoj su navijači Legije napali autobus sa svojim igračima, Emreli je podnio zahtjev za raskid ugovora na štetu kluba, pa bi ga Dinamo teoretski mogao dovesti besplatno. Navijači su tada najagresivniji bili prema Luquinhasu i Emreliju, pa taj dvojac nije niti konkurirao za posljednje jesenske utakmice Legije. No, dok je Luquinhas najavio da se vraća u Varšavu, Emreli traži raskid ugovora. I to je velika prilika za Dinamo. Čini mi se kako bi on i Petković mogli činiti sjajan tandem, totalno su različiti tipovi igrača", rekao je za kraj Vrdoljak za 24sata.
 • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
  Ništa Dinamo, ništa Zvezda. Zna Kolumbijac di su pare.

  ARBOLEDA

 • Ostali Sportovi
  Domagoj Pavlović, što je s njim? Taj dečko je meni fenomenalan igrač, ali nažalost veliki broj teških ozljeda učinio je svoje. Zna netko u kakvom je danas stanju?
 • Bivši Igrači & Treneri
  Da se prisjetimo Callela. Neki dan je produžio ugovor sa Quilmes Atlético Clubom (druga argentinska liga?), a tamo je stigao u kolovozu 2020 (igrao je tamo u periodu od 2015. do 2017.). Ima 34 godine i TM ga cijeni na 200.000€. Nakon Dinama promijenio je šest klubova, nigdje više ništa nije osvojio, a prema podatcima TM-a Dinamo je jedini klub koji je za njega platio odštetu :sweat:

 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  15 milijuna eura za Trippiera, a Coutinho je na posudbi.