• Jos-Optimus
    13.9k
    pa rjesenje je da konacno dovede trenera koji ce provoditi sve ono o cemu je pricao, a ne slijepo gurati po svome kada je vidljivo da nam klub i momčad padaju u ponor. Covjek nije kapacitet za trenera Dinama
  • Boycie
    4.4k
    ok, slazem se. Muci me tajming. Kojeg trenera? Danas. Sutra. Za mjesec dana, privremeno da preuzme neko unutar kluba. Mislim da je svako srljanje sa polovnim rijesenjima jos veci kontraefekt u ovom trenu.
  • Thor
    4.6k
    osvojio je i Jakir,pa odletio sjecom glave u sec.! Aha,onda su bila druga vremena i kriteriji a sad su drukcija. Pardoncek :snicker: onaj nije znao,ovaj zna? O boze moj!? Onaj je imao jedan los rezulatat a ovaj je nanizao vec sad tri,cetri... Jakir nije bio po čeifu predsjedniku,ovaj je!?
    Da da, treba biti strpljiv,nego kaj. Nadoci ce, dobro smo trenirali! :roll:
    (Ne ide to tebi,samo se referiram opcenito)
  • Boycie
    4.4k
    Jakir je odletio prvenstveno (ne i jedino) radi bruke u Munchenu, sjecam se tog mucnog osjecaja na tribini, jedan od najgorih, a imam gostovanja dosta mucnih di smo bili ponizeni u zadnjih 25-30g. To je cista rasprodaja ugleda bila... novi negativan rekord di je opet dinamo na sceni. Da nije letio, ostavljas sliku malog neambicioznog kluba i da ti je to normalno.

Isto bi i Bilic dobio po meni nakon engleza, ali ga spasava sto je tek preuzeo repku.
  • Thor
    4.6k
    kad covjek ima dobar izgovor, smije i u crkvi prdnut :lol:
  • Thor
    4.6k
    Uveo je momčad u grupnu/ligu fazu europskih natjecanja, između ostalog igrao je Konferencijsku ligu te osigurao plasman u Ligu prvaka.
    • Utakmice: 60
    • Pobjede: 41
    • Neriješene: 9
    • Porazi: 10
    • Gol-razlika: 122:59
    • Postotak pobjeda: oko 68%.
    Ne zovem Jakira nazad,niti to apostrofiram.
    Samo dajem poveznicu,tj.komparaciju sa sadasnjim trenerom.
    U kojem segmentu je Kovacevic bolji od Jakira prije njega?
    Ok izgubio u munchenu. Bio sam i ja tam, bilo je 3-2 u jednom trenu,sa izglednom sansom za 3-3. Jbg,nakin toga se raspali,ok. Ali jbg. Kad gledamo sve skupa,di je Kovacevic bolji trener da bi ostao,a Jakir je morao otici. Primili u Osijeku 4, u kvalifikacijama nas trpali...itd. jucer popljugali.
    Nisam bas siguran da pricamo o istim kriterijima nego o preferencijama tko se kome svidja.
    Predsjedniku se svidja Kovacevic,to je jedini kriterij.
  • Boycie
    4.4k
    pa ja se apsolutno slazem da je Jakir doktor za ovoga, i dokazao je da mu dinamo nije limit za razliku od Kove za sada. Presudilo mu je to sto je presudilo, bio je zrtva toga i jbg. Ali tajming i alternativa me zuljaju kod Kove, ne vidim ju u ovom trenu, samo kontraefekt sa polovnim rijesenjem. I vjerujem da Boban to zna i razumije nesto vise nego mi.
  • Thor
    4.6k
    slazem se i razumijem da se ceka vjerojatno kraj polusezone (ima smisla) no da li ce onda biti mozda kasno? Ne znam. Zivi bili pa vidjeli
  • Sajla
    25.1k
    Poanta je bila da se na zoni traži odgovor na pitanje zašto je Varela toliko igrao. Od koga se to traži? Kao da je to jedina odluka trenera koju ne možemo objasniti. Ali ne, ova ima čudnu i mutnu pozadinu, a druge su posljedica neznanja i nesnalaženja. Wtf?
  • Krulek
    1.5k

"I Boban nije glavni operativac, to nije njegova uloga, operativci su drugi u kubu."

Na papiru...
  • Neron53
    2.9k

Pa lako je objasniti zasto je forsiran Varela. Nadalo se da ce pokazati nesto na terenu i da ce ga se brzo uvaliti nekome za fine pare.
  • Boycie
    4.4k
    na zadnje 2 stranice 2 upisa, jedan da sportskim segmentom drma samo jedan covjek, drugi da Boban nije operativac samo na papiru. Dakle 2 upisa od forumasa da imamo diktaturu u klubu. Ne zanimaju nas birtijaske price, vec konkretni izvori tih informacija... ja pak cujem upravo suprotne info u vezi toga pa mi nije jasno. Da, najbitnija figura se zna, kao sto se mora znati, approver... ali za jednoumlje prvi put cujem.
  • Livi
    165
    Komentirao sam s frendom u povratku s tekme da mi je nepojmljivo da je netko s ugledom kao Zvone, legenda navijača i Dinama i Hrvatske repke, koji je onim udarcem postao simbol i upisao se u povijest taj isti ugled uspio srozati u rekordnom roku. Ne znam zašto si je dozvolio da od sebe napravi od ljubimca do neprijatelja s toliko loših poteza/izjava/pristupa. Zvone probudi se i napravi pravu stvar, pogazi ego, pospi se pepelom i skini ljagu sa svojega imena dok još imaš vremena za to. Jer kao Dinamovac pratiti ovaj klub trenutno je postala takva muka i razočaranje iz tekme u tekmu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.