• Kujtim Shalla
    12.2k
    Sopić bi bolje vodio dinamo 10 puta. I bolje bi ga prihvatili jer bi nakon 30 minuta zamj bio ono što ne valja ,bez upakivanja. Meni stajao kao kip , a to je dovoljno za ovakav Dinamo . Ja govorim u svoje ime ,me očekujem a bilo bi suludo da ostvarujemo sve pobjede . Ali Osijek sa juniorima ,ovakav Hajduk moramo gaziti. Desiti će se porazi u Europi,ali moramo ići na pobjede. A ne protiv Izraelaca govoriti da j bod top što ova momčad može. Da Sopić bi imao ratnike na terenu i ginuo za njih a oni za njega . Ja ne vidim ni da pobjeda protiv Anderlechta može donijeti neku promjenu . Mislim da je Kovin posljednji vlak davno otišao. On ovu momčad nemožw više podignuti. Sviđalo se to nekom ili ne . Čak šta više tonemo sve dublje i dublje
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    kakav sopic di je on imao ratnike jakir mu napravio ekipu u rijeci i to je to. Vise nista nije napravio, ako je zamjena u 30oj dovoljna za bit trener dinama mogu i ja to. Kovu triba minjati ali sopic je nikakav napredak naspram kove
  • Filip B
    630
    Nažalost srozali smo euforiju s novom upravom, na prolaznom treneru, kojeg je najlakše potjerati i smiješnom natječaju za stadion. — Jima

Tocno to, mene ovo bas ubija u pojam. Cekam taj iskorak a samo posrcemo i vracamo se natrag.

Uzmemo dokazanog sportskog djelatnika, strucnjaka, vrhunskog nogometasa, inteligentnu osobu da vodi klub i sportski dio - on kontra svih nas, laika i strucnijih koji vidimo da je trener nedorastao izazovu kluba, ostaje vjeran treneru
    Stavimo tog istog inteligentnog, obrazovanog covjeka u ziri s jasnim mandatom - daj nam arenu, zatvoren krov i da bude nas “kotao” - lik odabere s ostalim klaunovima neko prepotentno brutalisticko smece od stadiona i nama prodaje pricu o zagrebackom asfaltnom štihu. Zasto? Prepametan je da nije znao kakva ce reakcija biti i preiskusan je u nogometu da ne vidi da je Kovacevicu doseg HNL
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    ja sam u tolikom kurcu buraz da bi mi i ti bio sad top topova u odnosu šta imamo ,vjeruj mi na riječ . Pozitivan sam čovjek, skroman to će potvrditi svako tko me poznaje . Ali ja patim zbog Dinama . Pretvaram se u nešto što nisam i ne želim biti. Nije mi dobro , i ne želim gledati kako nas jebu u mozak . Kao da nam se namjerno smiju u facu i montiraju. Kako od Bobana i stadiona tipa ma super je ali vi nemate pojma ,do kovinog dobro smo,bit ćemo bolji sljedeći put. O Bobanu ću za dvije godine , a Kovačevića ne želim gledati niti jedan minut na klupi
  • masacusec
    8.3k
    Da, sramota jest izgubiti od invalida poput hajduka, da, jest sramota voajerski sjediti i gledati jebenog kovačevića i ništa ne poduzimati svezi njegovog igrokaza u izbora igrača na terenu.

Zvone, imaš već previše jamaca na ovaj svoj veliki kredit!
  • Zg123
    4.8k
    Marino Pušić, loše mu ide u Arabiji — Paggini

Tesko, ispod 3 milje godisnje sigurno nema tamo, 1.83 boda u 8 utakmica, sezona je tek pocela i otkaz sigurno dobiti nece. On moze jedino doci kao free agent
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.