• Fatos Beqiraj
    3.6k
    Kakva otpremnina kovacevicu lik je dosao iz slaven belupa nema neki velik ugovor sigurno tako da nije ni do otpremnine.
    Ovi sto pricaju kako moze komentirat druge klubove, pa to mu je posao na televiziji rec nesto za sto ce se svi uhvatit i od njega to ima tezinu inace bi to mogao raditi bilo tko ko sto radi u hnlu.
    On kovacevica do zime nece mijenjat sigurno, jedino ako izgubi 7 utakmklica za redom a to se sigurno nece desit. Ni ti ima spremnu zamjenu ni ti ista, ide s nekim nama nepoznatim vodjenjem kluba u kojem nema donosenja odluka bez plana. Jebiga, za 2 godine glasaj te za nekog drugog i to je to, klub nam sad tako funkcionira.
  • miro
    10.3k
    kad bi trebali biti sljedeći izbori, regularni?
  • Xpert1992
    1.3k

Ma fuckaj i otpremninu, bila mala ili velika. Ono kaj ja mislim da je cinjenica, da mi jednostavno necemo platiti "jakog" trenera i stozer koji mi kao navijaci ocekujem kao upgrade na kovu. Jebiga, sad smo svi nadrkani pa bi smjenili kovu pa nek klub ne vodi nitko. Ali zamisli da smjenimo Kovu i na celo stavimo Gregurinu ili Safarica, Sopica. Ili kao kaj ljudi kazu, nekog spanjolca, kojem nitko ne zna ime jer nitko nije cuo za njega al bu mozda bolji od kove. Ja bi isto volil da se Kova smjeni i dodje neki fakat bolji trener sa boljim cv-jem, al se bojim da taj film ne bum gledal. Jer ak se stedi na svemu, ne vjerujem da ce dat nekom treneru milju po sezoni + strucni stozer platit.
  • crophantom
    8.9k
    Ljudi, ak smo u takvoj besparici da nam je otpremnina Kovi problem, koji sigurno nema neki top ugovor, onda nam je Kova najmanji problem.

Da smo u takvoj besparici odveli bi Sergia u gepeku negdje i nebi odbijali milijune za Belju, bar se nadam
  • Zvonkec
    699
    eto u Milanu je otero trenera za mjesec dana, amorima secira do najmanje sitnice ali za dinamo je Kovačević idealan i planski ga se drži. Očito da boban nema neko visoko mišljenje o dinamu jer ne primjenjuje iste kriterije kod oba kluba. Ovdje se planski drži loš trener najavljuje se Europa tek kad se izgradi maksimir a do tad može bunker protiv Židova, bušenja od prošle sezone, a Milan mu je neambiciozan. Jebeni plan evo još 7-8 sezona pa će kova naučit i onda kad nam uđu klinci u prvu iz b momčadi i on složi prijelazni rok za koji se priprema 7 godina di bu na bio kraj do tad moramo vjerovat stručnjacima i ne bit diletanti i zgubidani
  • d-Zg
    161

A jbga, nemam dijagnozu... još :lol:
  • Xpert1992
    1.3k

To je i meni cudno. Onda je mozda @Zvonkec na nekom tragu, neko mediokritetstvo neko vrijeme, dok ne pocnemo izbacivat svoje igrace iz Dinama 2, svoje trenere, stadion etc.. a do tad jbg mozda smanjit ocekivanja. Jbg ja isto sad nagadjam. Ali to mi zvuci kao neki plan.
  • Paggini
    101k
    S obzirom da je osoba koja mi je ovo rekla banirana (NEOPRAVDANO, FREE MY NIGGA), ja cu samo prenijeti - Marino Pušić, loše mu ide u Arabiji, dinamovac je iz Mostara, iz pouzdanih izvora Dinamo bi mu bio jako zanimljiv, što iz profesionalnih, ali jednako i privatnih razloga. Koštao bi, ali koštao je i Beljo.

ZVONE FORUMSKA DANGUBA I PROTUHA TI KAŽE DA JE BILO DOSTA ZAJEBANCIJE, nije Kovačević vrijedan ovog loma koji se događa u i oko Dinama
  • Danko
    3.6k

Samo kaj ćemo bankrotirat do tad.
  • Brusa
    4.4k
    Marino Pušić, loše mu ide u Arabiji — Paggini

Još da se ozljedi, pa da ne može odmah bit trener, nego za nekih par mjeseci.... onda bi nam bio i zanimljiv

Disclaimer: naravno da ne želim čovjeku ništa loše, ali malo šale u ovaj tmurni dan
  • SAS1987
    21k
    amorima secira do najmanje sitnice ali za dinamo je Kovačević idealan i planski ga se drži. — Zvonkec

Zvone minira Amorima da bi kasnije Milanu lukavo prodao Kovu :sweat:
  • Jima
    1.9k
    Evo jednostavno pitanje, a mislim da je svima jasno. Tko od nas misli da naš klub može napredovati pod vodstvom MK? Odgovoriti ću ja: NITKO. Koji k... mu ne damo otpremninu i stisemo si ruku ?! Bojim se da smo postali taoc našeg predsjednika i njegove vizije. Iskreno, po postovima koje čitam na forumu, pola nas je adekvatno voditi klub na ovom nivou. Pa nije ovo znastvena fantastika. Posloži firmu kako treba i funkcionirati će.
  • DiddyGuela
    7.1k
    Tko god podrzava ovo sadasnje stanje taj ne zeli dobro Dinamu.

Kova, Boban, Capellas, neki cetvrti... boli me kurac. Ja navijam za Dinamo a ovo sto gledamo je sranje koje kosta 70M€ godisnje.

Dosta zajebancije i igranja sa renomeom kluba!
    Krivi su svi, od uprave, trenera, igraca. SVI!!
  • Jima
    1.9k
    Nažalost srozali smo euforiju s novom upravom, na prolaznom treneru, kojeg je najlakše potjerati i smiješnom natječaju za stadion. Teško da se može bilo koja uprava, pa i ona sa Zvonon oprati od toga. To samo laici mogu popušiti, jer ovo je amaterizam. Nažalost po razgovorima s roditeljima iz škole i dalje vlada jebeni nepotizam, što je dno dna. Laku noć svima.
  • VK87
    54
    ↪Thor https://youtu.be/GyGV3YA2AxU tu je ali ne znam ti reći u kojoj minuti točno. Definitivno ne u prvih 1/3 gdje priča više o svojoj povijesti a tek onda ga počne ispitivati o sadašnjosti.
    Ali nije ovo prava tema za to
    — Archangel

Jutros sam baš gledao interview... na oko 55:30 govori o tome zašto ne bi opet u Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.