• mlkaskic
    522
    Za ovakve analize kopirane iz ChatGPT-a treba uvesti dislike button.
  • über alles
    3.2k
    Ljudi su fakat zakinuti
  • prefontaine
    11.7k

Ovo ti je rezultat situacije gdje je umjetna inteligencija preuzela kontrolu nad prirodnom neinteligencijom.
  • Sajla
    25k
    ali argument da bi to bio potez u stilu Modrića koji je napravio romantičnu gestu i vratio se tamo gdje je započeo karijeru?! :rofl:
  • rokikaciga
    18.9k
    Ja bih davao ban za to.
  • BiP1MD
    261
    Ovo smrdi na odlazak tj. povratak u Inter Milan
    Tek su mu 32. godine, sanse da ga mi dovedemo su ravne nuli
    — Denle

Obzirom da ovdje svak svakoga osobno baš i ne pozna najbolje, pa tako ni stavove, cinizam, ozbiljnost ili neozbiljnost kod upisa (bilo da se radi o starijim ili novijim komentarima),
    A kako ne bih ispao glupan koji je ful ozbiljno upitao Grok da odgovori da li Kovačić dolazi u Dinamo (kako je protumačen plačljivi smajlić na boldani spomen povratka u Inter) i općenito "mokrog sna" povratka Kove u Dinamo na ljeto,
    Suzdržat ću se od onakvih neozbiljnih i sličnih upisa u ovakvim temama.
    Isprika zbog podizanja tlaka.
  • Sajla
    25k
    S jedne strane je glupo razmišljati o tome jer čovjek ima 32 godine i može još zaraditi jako ozbiljne novce vani, ali mi si ovdje smijemo dozvoliti da razmišljamo navijački, više srcem nego mozgom i da tražimo smisao tamo gdje ga nema ili razloge koji to nisu. Npr. da će Mateov sin sljedeće jeseni imati 7 godina i mogao bi u prvi razred krenuti u Zagrebu umjesto u Milanu, Londonu ili Arabiji.
    Apsolutno bi me iznenadilo i ne mislim da je realno da se Kovačić vrati sljedećeg ljeta, ali to ne znači da to ne mogu priželjkivati.
  • BiP1MD
    261

Tema se zove "mokri snovi od transfera", hvala Bogu. Pa i ja bi priželjkivao Kovačića. I ne samo njega.

Tu sam neki dan čak prebacio popis igrača od kojih ih dosta realno imaju još i manje šanse za dolazak od Kovačića a uz to nisu mi ni "mokri san" jer ih dosta možda i nisu razina za Dinamo. Samo im uskoro istječu ugovori.
    Tema "Transferi - rasprave" sam kasnije skužio da se piše samo o aktivnim igračima koji su stvarno skautirani ili u pregovorima za dovođenje ili odlazak. Pa sam ih od tamo i prebacio.
    A tek sam danas ubro temu "Scout Služba - igrači koje bi željeli gledati u Dinamu (a koji su realna opcija - ne mokri san). Prošlo je bilo nekih 17 dana od zadnjeg upisa pa nisam ni znao da postoji tema. Tamo naveo dvojicu.
  • Lighttt
    42
    " Obožavam taj klub, otvorio mi je vrata velike scene, volim Hrvatsku, volim Zagreb, dakle, sve su opcije u mojim razmišljanjima otvorene. Rani odlazak iz Maksimira ostavio je u meni određenu neispunjenost. Teško je reći što će biti u budućnosti, ali ako se poklope stvari jednog dana, i zajedničke želje, iskreno bih volio opet igrati za Dinamo. Meni je život s Modrima bio izvanredan i volio bih uzvratiti koliko mogu, klubu i navijačima"

Iz 2023. nadati je se da se zajednicke želje poklapaju iduce ljeto,ugovor u Cityu gotov, mi napokon sredjen klub na novom stadionu, eto i dijete mu polazi u školu a on mi djeluje kao osoba kojoj to bar nešto znaci. Financijski ostvaren maksimalno a nije da mu i mi ne bi mogli solidnu lovu ponudit.
  • Masto
    2.6k
    Kruno
  • NoSkillan
    641
    Jadon Sancho je bez kluba, samo kazem
  • Dzoni
    8.4k
    Divno, neka tako i ostane
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.