• d-Zg
    138
    Drago mi je što je zabio gol, što je odigrao cijelu tekmu i što se vidi da je robustan i čvrst na nogama, dosta precizan i čita igru u daljinu, pomalo djeluje kao Radeljić u kretnji i dodavanju.
    Danas se vidjelo da pozicija 6-ice mu nije baš forte, ali već na 8-ci puno bolje.
    Čini se da je možda još uvijek pod nekim kao dojmom i da nije potpuno opušten, kao da previše pazi kaj i kak bi napravil, kao još sa stisnutom kočnicom, ali, tu je, ok mi je za sada.
  • STEVIE
    13
    Kravtsov danas baš onako kako treba.

Čvrst, siguran i bez puno filozofije, a još je krunisao utakmicu prvijencem pred kraj prvog poluvremena. Posebno mi se sviđa što djeluje sve sigurnije iz utakmice u utakmicu. Ako ovako nastavi, mogli bismo dobiti ozbiljno pojačanje za nastavak sezone. Samo neka grize dalje.
1▼7891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.