• Mr Anderson
    22.5k
    Fuzy bi trebao lagano krenuti trenirati s A-ekipom. Ovo je četvrta ili peta utakmica da ga gledam, izgleda mi sve bolje. Fizički se podigao, tehnika dobra, brzina za tu poziciju top. I meni djeluje bolje od Rusa mada nisu slični tipovi igrača.
  • Laugreano
    6.1k
    Fuzy je tip igraca koji ne izgleda nista spektakularno, ali je uvijek gdje treba bit, da li za primit loptu ili oduzet, odigrava vecinom sigurno i iz prve, kad treba povuc povuce. Jako zanimljiv i zahvalan tip igraca.
  • FrodoJePurger
    835
    Još da objave negdje sažetak to bi bilo top
  • prefontaine
    11.4k
    Kova stalno urla brže brže al nema baš efekta — ElDorado

I meni tako žena u onim rijetkim trenucima... Al ja kontam, "e sad si dala, ko zna kad ćeš ponovo, zato će bit po mom". I ne doživljavam njezino urlanje

nece oni igrat brze samo zato jer se on tak dere — Crni86

O tome ti govorim
  • Olmic
    6.1k
    Ima tko snimke golova?
  • d-Zg
    121
    Ovo danas protiv Segeste je bilo odlično za vidjeti kako se mladi mogu vrlo dobro implementirati u seniore, bez obzira na rang i kvalitetu suparnika, jer to i je poanta B ekipe da bilo tko od tih igrača može uskočiti u A ekipu.
    Kaljenje u 1. NL je baš odlična prilika za jačanje klinaca i da to stečeno iskustvo onda koriste s prvom ekipom.

Kada se to sve zarola kroz koju godinu, taj cijeli sustav će, barem ja tako nekako mislim, biti uigran na svim poljima i doista se nadam guštati gledati utakmice s takvim igračima.
    Iako je sve to tek počelo (A/B), već se sada vidi korist od toga i da funkcionira dobro, a kroz to neko vrijeme kad se sve posloži, dinamo bi morao postati klub koji će svake godine igrati LP, a što znači i biti prvak HNL-a.

Samo dinamo! :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.