• FazeN
    9.4k
    Znam da je Segesta u pitanju, prijateljska tekma i sve to,
    Ali bez Lisice, Valinčića i Hoxhe je to puno bolje pa ko se uvrijedi uvrijedi jebiga
  • Crni86
    25k
    ne znam koju utakmicu ti gledas.

Mozemo rec jedino da je drugi gol iz nekakve odigrane akcije po oduzetoj lopti. Osim toga ja od 15. minute nisam bas vidio neku odigranu akciju i nas konstantni pritisak.

Vodimo 3:0 na individualnu klasu igraca. Daleko je to od ikakve jasne ideje u igri. Nitko ne ocekuje Spanjolsku, vec ocekujemo da se na terenu vidi da igraci znaju sta nam je plan.

Pricas kako ova momcad prvi put igra skupa. Imamo 7 igraca u prvih 11 koji su ozbiljno participirali u zadnjih nekoliko utakmica. Cijeli vezni red ti je zapravo iz prve ekipe. Vinlof, sergi, orsa. Sasvim dovoljno da imas ideju igre. Nisi promjenio pola momcadi pa da se nesto zagubi.
  • ElDorado
    15.6k
    Po meni ovo je 7 igraca iz prvih 11
  • hardek
    13.5k
    Nekako kao da je sve sjelo na svoje mjesto onog trenutka kada su Dani i Almena zamjenili strane. Dani i Ivanušec nam donose ono što nam je kronično falilo a to su driblinzi i 1 na 1 igra. Nadam se da će biti zdravlja za obojicu
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ne znam koju utakmicu ti gledas. — Crni86

Pa ja na primjer nemam pojma što si ti gledao i što si ti očekivano.
    Ostatak tvoga posta uopće ne želim komentirati. Zona se pretvara u forum čangrizavih baba.
  • mrgud
    963
    Samo Mikić ostao,svi drugi zamjenjeni
  • Roky
    219
    Sad bu Lisica tri komada stisnul
  • bbzg
    257
    Drugo poluvrijeme:

Zagorac - Zaja, Smoje, Skojc, Mikic - Taylor, Zajc, Mudrazija - Nsoki, Perkovic, Lisica

Edit: Zaja na lijevom beku
  • BBBaranja
    5.2k

Vjerojatno Žaja
  • ElDorado
    15.6k
    Fuzy u prvu. Pod odmah
  • bbzg
    257
    4:0 Mudri, jos jedna dobra akcija
  • MateG
    401
    Ne gledam, kakav je Olmićev imenjak? Hoce bit sta od njega?
  • ElDorado
    15.6k
    Kad u istoj tekmi usporedis Danija, Almenu i Lisicu vidis koja je to razlika
  • Crni86
    25k
    tak je cangrizava baba je pisala poslije thuna da bu sve okej da je to nesretno, i poslije vikinga da smo bili bolji i protiv Istre da se desi takva tekma.

Bas sam prava cangrizava baba. To je najlakse rec kad vise ne znas kaj da velis.
  • bbzg
    257
    5:0 Lisica, Zajc druga asistencija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.