• ElDorado
    15.6k
    apsolutno. Čim vidiš igrače da mašu rukama znaš koliko je sati
  • mrgud
    963
    Fali itekako
  • austrijanac
    14.2k
    Prvih deset minuda dobro, pa onda postali retardirani svi skupa i sad krenuli trpat cim krenemo brze.

Cuje se i Kovu cijelo poluvrijeme “brze,brze”
  • ElDorado
    15.6k
    Dobra vijest da je Ivanusec jako zivahan na lijevoj osmici i dosta se spusta u otvaranju
  • Mr Anderson
    22.5k
    Predugo igrači drže loptu u nogama,nema prve,druge — mrgud

Gledalo se jučer Španjolce pa se fantazira. Pokušava se igrati brže, ali se i griješi. Da bi mogao igrati na dodir-dva treba više kretanja svih igrača i kvalitetan teren.
  • Crni86
    25k
    protiv Segeste…

A bome i defanzivno ne znamo kaj igramo. Jedni idu u presing, drugi ne.

Sve ovo do sad izgleda lijepo na papiru. 3 gola. Ovo je na individualnu klasu do sada. Dosta je i rotacija pa ajde, ali opet imas 7 igraca koji su ozbiljno participirali u zadnjih 4,5 tekmi. Momcadski bi mi morali puno bolje izgledat na terenu

Da bi mogao igrati na dodir-dva treba više kretanja svih igrača i kvalitetan teren — Mr Anderson

Fali ti samo ono kljucno - automatizmi i ideja igre. To je ono sto krasi spanjolce - klasan sustav kroz sve dobne skupine.
  • Roky
    219
    to nam je potrebno jer tu imamo problema kad na 8 stanu visoko i zatvore ih mi smo nemocni...
  • Mr Anderson
    22.5k
    Fali automatizama — Roky

Ova ekipa u ovom sastavu igra prvi put skupa. Obzirom na to, akcije su sasvim OK.
  • ElDorado
    15.6k
    Dani naslučuje klasu
  • ElDorado
    15.6k
    Osobno me najvise jebe kad se iz prve ne dodaje slobodnom igracu. Stojke to cesto radi. Umjesto dodavanja trci prema igracu i nosi mu loptu.
  • ElDorado
    15.6k
    Treba razmisliti o Orši kao špici kad nema Belje i kad imamo ovakva krila i Ivanuseca na 8
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ovo je na individualnu klasu do sada. Dosta je i rotacija pa ajde, ali opet imas 7 igraca koji su ozbiljno participirali u zadnjih 4,5 tekmi. Momcadski bi mi morali puno bolje izgledat na terenu — Crni86

Kakvu individualnu klasu. Bila je hrpa dobrih akcija, duplih paseva, trokuta i proigravanja iz prve. Ne može stoposto toga proći.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Neki bi ocito 0 7 prvo poluvrijeme pa da kazu dobro je ovo. Igra se prijateljska sa drugoligasom ovo je vise nego dobro ima bar malo zelje i trke. Neki bi da igramo ko spanjolska ne mozemo mi to igrat kad nemamo ni blizu takve profile a ni kvalitete kao spanjolska ono sinoc je umjetnost, zato jesu najbolji na svijetu
  • OsamŠest
    8.4k
    Oršić je na početku karijere u Interu znao odradit devetku.

Još jednom bi ponovio izjavu koja je pokrenula debatu prije koji mjesec - Dani Rodriguez je pojačanje.
  • SanctaSanctorum
    613
    Orlić mi se sviđa, čini mi se da ima ono nešto da postane jako dobar igrač. Ivanušec leti, baš je željan igre, svaka mu čast. Orša napokon zabio, nadam se da će ga otključati malo ovaj gol. Danijev debi, dobar mi je, nadam se da upada na desnu stranu ko prva opcija uskoro. Gledajući njega i Almenu kao krila raj za oči. Oni sitni dodiri, okomitost, brzina. Napokon. Mikić mi se čini malo u grču, neznam zakaj, možda mi se samo čini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.