• The Undertaker
    4k
    Naša taktika će biti kao protiv MC-a. Svako otvaranje ili visoki presing bi bila ludost. Jasno, dok nam rezultat odgovara. Gledajući ovu utakmicu protvi Burnley-a, obranu se da izigrati ali su im kontre jako opasne. Svaka naša izgubljena lopta na sredini biti će pola gola.
  • Majki2111
    2.6k
    Burnley je u prvom poluvremenu dobro visoko stao. Nisu uspjeli izigrat presing. Al vidit ćemo druge tekme.

    Primjetio sam da njima defanzivni vezni stoje u korekciji i bokovi idu visoko. Morat ćemo preko bokova igrat...
  • Nolifer
    6.6k
    sjaqb7on8hxtfq1e.jpg

    Nema neutralnog terena!
  • Nolifer
    6.6k
    MIKEL ARTETA, menadžer Arsenala, istaknuo je da je jako ljut zbog Uefine odluke o zamjeni domaćinstava utakmica osmine finala Europa lige između Dinama i Tottenhama.

    Premda je ždrijeb odlučio drugačije, Uefa je potvrdila da će Tottenham biti domaćin prve, a Dinamo druge utakmice. Zato što prema Uefinim pravilima dva kluba iz istog grada ne mogu istog dana igrati domaće utakmice u eurokupovima zbog sigurnosnih problema i većeg broja navijača u tom gradu.

    Tako Arsenal u prvoj utakmicu osmine finala Europa lige ostaje, kao što je ždrijeb odlučio, gost kod Olympiacosa. Tottenham pak dekretom postaje domaćin prve utakmice s Dinamom 11. ožujka, čime se poništila odluka ždrijeba

    Arsenalov trener Arsenalovi to smatra nepravdom pred njegovu utakmicu s Tottenhamom, derbi Sjevernog Londona u Premiershipu, koji se igra 14. ožujka, tri dana nakon prvih utakmica osmine finala EL-a. Zato što je pravilo da dva kluba iz istog grada ne smiju istog dana biti domaćini doneseno zbog navijača, kojih zbog koronavirusa ionako nema na utakmicama.

    Artetu najviše smeta što će Tottenham tri dana nakon što u Londonu odigra s Dinamom, u istom gradu igrati s Arsenalom, koji će pak u isto vrijeme do Pireja i natrag putovati gotovo 5000 kilometara.

    "Želimo imati jednak tretman kao i naš suparnik Tottenham, a ovime smo dovedeni u podređen položaj. Ljuti smo zbog toga i tu ljutnju možemo i moramo iskazati, ali odluka s kojom se ne slažemo je već donesena i neće se promijeniti."
  • db-izbjeglica
    12.7k
    Zašto su sad poništili gol Milanu?
    Navodno igranje rukom, ali ja ga ne vidim :brow:
  • Keyser Soze
    8.1k
    Ovdje nema ruke, pokrali Milan...
  • db-izbjeglica
    12.7k
    Nevjerojatno, pokazali su iz 3 kuta i nikakvo igranje rukom se ne vidi.
  • Keyser Soze
    8.1k
    Slavia Prag i dalje dokazuje da je pre ozbiljna ekipa, a sjećam se da ih je većina htjela u ždrijebu. U zadnje 3 sezone imaju četvrtfinale EL, grupnu fazu LP i (za)sad osmina EL.
  • Crusades1986
    9.6k
    Maguire novi Sivonjić :lol:
  • Nolifer
    6.6k
    Maguire ko Sivonjić :lol:
  • Nolifer
    6.6k


    aj da se slažemo u nečem, ahahaha, iskreno nisam ni gledo kaj si napiso :rofl:
  • db-izbjeglica
    12.7k
    Ljudi božji, sivonjić je zaustavio loptu koja je išla u gol, to nitko nikada neće nadmašiti, čak ni ovaj klaun od 90 000 000 eura :sweat:
  • Nolifer
    6.6k
    No na stranu Maguire, više me brine Martial. Ja ne znam kaj njega muči u tom životu, da igra tako loše iz utakmice u utakmice. Lik ima broj 9 u velikom klubu i veliku lovu i mora opravdat taj broj. Ovo za sada je ništa od tog napadača..
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Ovaj Saelemakers je losiji od Kastratia bgm..
  • og1986
    2.9k
    Kjaer 1:1
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.