• Marc
    1.4k
    Cini mi se sad kad gledam snimku Kolarić Mišiću prigovorio za ono par minuta prije crvenog sto je psovao na drugom dijeli igrališta. Nešto mu pokazuje na drugi dio terena i kao da kaže pizdio si tamo sad i ovdje… ugl nek se napuši smrad tovarski
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    mozda je reka sprčim ti.

Salu na stranu nije problem sto je mu da crveni vjerovatno je i zasluzio miske i reka nesto ruzno. Problem ove cijele situacije je sto je kolaric doveo utakmicu i misica u takvu situaciju da mu ovaj mora olajat nesto
  • Milki1
    76
    A zasto ste zaboravili na maestra iz sv. Ivana Zeline
    Pajac je isto legitiman kandidat za sudit derbi.
  • Sajla
    24.3k
    Koliko drugih žutih zbog napucavanja lopte je suđeno drugima nakon što je zbog toga isključen Stojković?
    E, toliko će direktnih crvenih zbog psovanja drugima biti suđeno nakon ovog crvenog Mišiću.
    Neće se promijeniti apsolutno ništa, a Kolariću neka nastave psovati svi i svuda, na terenu, na benzinskoj, u restoranu, na ulici. Ako ga ikad vidim, znam da ja hoću.
    To što Kolarić izaziva u drugima nije ni ljudski, ni kršćanski, ni moralno, treba ga odstraniti iz sporta zauvijek. Imaš Darija Bela koji je jednostavno glup i nesposoban, ne možeš mu zamjeriti što ne zna bolje. Ali ovaj ne zaslužuje da mu itko ikad više na nogometnom terenu pruži trunku ljudskog poštovanja, kamoli išta više od toga.
  • ŽacZgb
    403
    Pretpostavit ću da mu je j…o mater. Općenito kriterij naših sudaca to je najviše žuti,dok dotični na svom Poljudu sve riješi uz smješak i tapšanje po ramenu. Još smiješnija stvar ako se dobro sjećam,prvi karton je i Vešović dobio zbog prigovora,makar taj prvi nije bitan nego drugi koji nije dao. Ovaj ga gleda u oči i govori mu isto ovo iz prve rečenice,a naravno da lik nije dobio drugi žuti.
  • NVKOD
    14k
    Evo da se prisjetimo velebne izjave ovog "talentiranog" suca:

Rebić: Kolarić je rekao 'Trebao sam ti dati tri crvena kartona!'

- Rekao sam i njemu istu stvar nakon utakmice, on mi govori: "Trebao sam ti dati tri crvena!". "Pa zašto nisi". Nakon prvog Ante ide u svlačionicu i to je to.

Elitna kategorija suca my ass!
  • Os doc do sta
    239
    Prema zapisniku suca Kolarića, Mišić je izgovorio: “puši kurac smrade jedan smrdljivi”.
  • Masto
    2.4k
    Jel se moze negdje taj zapisnik nac na internetu
  • Nema zaleđa Mikića
    3.7k
    “puši kurac smrade jedan smrdljivi”Os doc do sta

Dodajmo da je kapetan Dinama docekao Kolarica u tunelu poslje utakmice, te mu pokazivao bunt novcanica od 100 eura uz rijeci: " gleeeedaaaj, ovo nikad neš vidit"

inbound3175281834285083381.jpg
  • Droljo
    32k
    Ovo mi je lepeza majmune :lol:
  • C@ptain Koons
    533
    majmuneDroljo

*magarče, što zapravo ide zajedno sa gosponom Tovarićem hehe
  • Paggini
    98.9k
    Mene bi bruka bila dat crveni za "puši kurac smrade smrdljivi", pa aj da ti se barem pet materi najebo, skinuo bogove, poželio smrt obitelji...

Ali za pušenje kurca... Zanimljivo da je to prvi put da je to netko rekao Kolariću u svim tim godinama kako sudi, iznenadujuce.
  • mali M
    10.6k
    @FazeN jel možeš napraviti neki video sa nizom tovarskih psovki, unošenja u lice i pljuvanje prema malom Patriku koji na to ne reagira...

Ma ja sam skroz za, ako je ovo zbilja prekretnica ja to zagovaram već godinama jer su skroz izgubili suci i autoritet i poštovanje. Ako će od ovog kola svaka psovka sucu letit crveni to me samo veseli.. ako se to ne dogodi ja mislim zbilja da bi onda i klub trebao odreagirati
  • Noel
    25.1k
    Veća uvreda je bila kad je Bel reko vidi ovog debelog Brodića nego ovo Mišićevo Kolariću.

Nevjerojatno kakav cirkus, nakon svega ovih sezona kaj smo vidjeli u HNLu kad se pokušava gurat Hajduka ovo je ipak novi nivo. Kolarić je zaslužio doživotni izgon iz nogometa.
  • Boycie
    4.4k
    Nadam se da necemo traziti izuzece ovog isprdka, zelim mu od srca jedno sudjenje na Kranjci...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.