• Markelo
    4k
    Šta radi onaj Francuz na čelu sudačke komisije? Suci su nam sve gori. Mogao je komotno i Bruno Marić ostat. Nije valjda da ova država od svog osamostaljenja nije u stanju izbacit jednog normalnog suca
  • Gringo
    1.3k
    Ne postoji svemir u kojem Kolarić daje crveni karton igraču hajduka na poljudu zbog prigovora.
  • Marc
    1.4k
    Al da ga jebeš pa daj nek se neki zviždač javi i kaže kako se kadroviraju sudci i kako dolaze i kako ih se gura. Jer ne mogu vjerovat da kroz neko normalno napredovanje sistem izbaci sudce s ovoliko malo osjećaja za igru. Oni uz to što su ne talentirani, oni su i glupi. Ne vide očite stvari na terenu. Danas kod prvog gola Dinama kasnije na snimci se vidi da Kolarić gleda direktno u duel Radeljica i igraca Lokomotive i svejedno sudi faul. Pa ne razumijem di je on vidio tu prekrsaj. Pa ili si glup, ili je slijep, a mislim da je oboje. Prvi gol lokomotive u golmanovom sesnaestercu pogode golmana u potiljak ovaj ne sudi nista. Sve je to bilo u istom poluvremenu. Ma daj molim te i on sebe zove nekim sudcem. Znaci na utakmici Dinamo Lokomotiva je pogubio sve konce. To mu je previse i onda ocekuje da ce biti nesto u europi. Pa da u Europi nemamo hiperinflaciju europskih utakmica ne bi on vidio Europu dalje od Ptuja kada ide tamo iz Međimurja u Hofer. Pitam se kakvi su nam sudci u drugoj ligi kada nam jedan Patrik Kolaric reprezentira HNL sudce. Ma gonite se vise svi skupa nazad u zupanijsku ligu skupa sa onom francuskom prevarom i sefom HNSa.
  • Niko1986
    9k
    Jedva čekam Kranjčevićevu, imam osjećaj da će se naglo promijeniti stav nekih sudaca.
  • crophantom
    7.7k
    Jel kasno tražiti strane suce za derbi il čekamo totalni cirkus?
  • DerHerrKool
    1.9k
    imam osjećaj da će se naglo promijeniti stav nekih sudacaNiko1986

Ili stav ili "lični opis". Nema trećeg.
  • reziser
    8.3k
    Jedva čekam Kranjčevićevu, imam osjećaj da će se naglo promijeniti stav nekih sudaca.Niko1986

Bas sam to komentirao
    Jedva cekam kranjcu gdje ce ih pritiskat sa svih strana. Pa nek obda da crveni zbog prigovora….
  • veselko tenžera
    8.9k
    Ne postoji svemir u kojem Kolarić daje crveni karton igraču hajduka na poljudu zbog prigovora.Gringo

Baš to! Jedna od gorih stvari ovog perioda prvenstva kad se još nismo odvojili na 10ak bodova je perfidno iživljavanje sudačke organizacije na nama. Čim malo kihnemo eto njih da nas još malo gurnu prema dolje. Čak mi isključenje nije toliki problem (iako stoji argument Livajinih i Rebićevih recitacija posvećenih njemu osobno), tko zna što mu je Mišić rekao. Sporan je prvi gol Lokomotive, Kotarski odnosi loptu, lik ulazi u njega u punom trku na par metara od gola i ovaj debil ni ne gleda na VARu.
  • Boycie
    4.4k
    Ja ne pamtim da je neko dobio direktni crveni zbog prigovora sa 10m udaljenosti. Jos kapetan.
  • Thor
    4k
    Gledam reprizu...jos je kod var provjere prvog gola Kovacevic dobio zuti :brow:
  • Thor
    4k
    Ovog majmuna od tovarica treba spustit u zupanijsku ligu
  • hardek
    13.2k
    Momak sudio Europu pa se napuho ko balon.

Treba igrati 4D šah i tražiti izuzeće Kolarića ali za utakmice tovarima. Oni će još malo ostati bez sudaca koji im mogu sudit
  • Frizura Robija M
    1k
    Koliko sam shvatio prvo nije sudio opasnu igru na Mišiću kad je glavom izbijao loptu, a odmah nakon toga Lokomotivi sudio neki smiješan (nepostojeći) faul.

Ako netko zna čitati s usana na 68:30 je kamera zumirana na Mišića dok širi ruke i nešto gunđa pritom valjda 10 metara od ove sudačke budale.
  • vjeko1701
    29.7k
    Kolko mogu vidjeti "Pa..............šta radiš". Jako brzo ide ali nije neka tipična psovka koju prepoznaš s kilometra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.