• Ivdzo11
    11k
    U Hajduku su nezadovoljni suđenjem Matea Ercega u dvoboju protiv Rijeke na Rujevici, gdje posebno problematičnom smatraju situaciju kod prvog primljenog gola, kada je Dantas pušten u igru, da bi odmah oduzeo loptu Raciju, te u nastavku akcije i zabio gol.

Doznajemo kako na Poljudu pripremaju ozbiljnu reakciju prema nadležnim tijelima HNS-a, a ozbiljno se razmišlja i o traženju izuzeća za Ercega, ali i VAR-suca s Rujevice Marija Zebeca.

Kakvi bolesnici
  • NitkoBitan
    38.9k
    I gle cuda, upadne Kolaric.
  • austrijanac
    13.9k
    Tko ce sudit onda protiv srba?
    Pavlesic?
    Bel je bio na ledu do ovog kola.

Sudenje nam je na najnizoj tocki.
  • T90d
    3.3k

Tovarić. Taman se zagrijao
  • vjeko1701
    29.7k
    Evo, zanima me kaj mu je točno Mišić rekao a da mu nije već tisuću puta rečeno. Najlošiji sudac u dugo vremena, gospodin mogao sam dati tri crvena Hajduku ali nisam. Svaku utakmicu je sposoban pretvoriti u najobičniji cirkus. Evo, sad ću baš brojat svaku psovku i prigovor igrača Hajduka za koje neće dati niti žuti.
  • austrijanac
    13.9k

Najizgledniji mi je on. Bit ce da je naucio.

Nema sanse. To bi presedan bio. Izbjegava se da isti sudac dva puta za redom sudi.
  • flajšmašina
    526
    Samo da porucim Kolaricu da kaj god mu je Misic rekao - ja mu zelim sto put gore od toga.

Nesposobna iritantanta pizda.
  • miro
    9.9k
    Kolarić, Cmrečnjak i Kustić oličenje HNLa
  • flajšmašina
    526

Pa Misic vuce traume od njegovog sudjenja, nije mu jebao mater zbog ove tekme vec zbog zadnjih 15 koje nam je ovak sudio.
  • javolimtebejako
    6.3k
    navodno mu je Miske rekao nek opet stavi onaj pederski story kak ispod dekice gleda harry pottera
  • T90d
    3.3k
    Nema sanse. To bi presedan bio. Izbjegava se da isti sudac dva puta za redom sudiaustrijanac

Od zla maćehe HNS-a ne očekujem neku logiku i nešto dobro za naš nogomet. Njima odgovora da bude napeto i da Hajduk napokon osvoji tu titulu. Vidiš da su ovi već krenuli sa eleminiranjem sudaca.

Javno preko medija tražiti strane sudce za derbije. Pa nek ovi sa juga nekome drugom mažu oči, sad tu inicijativu ne smiju odbiti, jer se nakon danas žale da su oštećeni.
  • jp23
    4.8k
    Najgori sudac od hrvatskog osamostaljenja, bez premca. Neviđeni antitalent, nesposobnost, ali dobro, ipak je platio koliko, trideset tisuća eura da sudi u prvoj HNL? Smeće
  • Morgan
    93
    Hrvatski suci nikada neće dobiti na legitimitetu izvana, sve dok ovakve neznalice predstavljaju hrvatske suce, ovog Kolarića treba potjerati iz hrvatskog nogometa...
  • Marc
    1.4k
    da im predlozimo strane sudce.. daj Bože
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.