• Mr Anderson
    22.4k
    Sreća njegova da mu je ime Patrik, biti će Celticovi navijači nježniji prema njemu.
  • ZGBhoy
    2.1k
    Naviknuti su na tarabe u Skotskoj, medutim Kolaric je za klasu gorji
  • NitkoBitan
    38.9k
    Kolaricu smece mrtvo jebem ti sve, kad ti je Livaja dobacivao sutio si kao pokunjeni psic. Namjerno ovo radis prije derbija :vomit:

Pokusaj ponistavanja cistog gola Dinama, ignoriranje udarca laktom u glavu na golmanu Dinama, ima sigurno jos bisera koje nisam vidio jer nisam gledao cijelu utakmicu.
  • T90d
    3.3k
    Da vidimo kriterij za unošenje i facu i prigovore igrača tuge sa juga. Nebi smjeli nijednu utakmicu završiti, jer nebi imali dovoljno igrača na terenu.
  • Dendle71
    587
    Kolaric je bas smece! U prvih 10 min je imao 3 katastrofalne odluke.
  • joesimunic
    713
    Kolarić odradio očekivano. Izgubili Mišića protiv tovara, a sad radi na tome da i ovdje preokrene.
    Jedno od gorih suđenja koje sam vidio, a ovaj čovjek sudi Europsku ligu. 100% da ovo više nije ni ne znanje nego namjera.
  • Samo Dinamo ja volim
    59
    Nabim sve naše suce na kurac zbog ovog nikad ni neće sudit u Europi
  • Yovitssa
    1.1k
    Baš me živo zanima što mu je točno rekao Mišić. Vešović mu je jebao mater i nije dobio crveni.
  • Kujtim Shalla
    12k
    Najgori ikad ,daj mu dres gayduka pa neka u njemu sudi. Krpelj jedan mali
  • Ivan0302
    2.2k
    Realno lik je sam kriv sa svojim odlukama, što je utakmica otišla u ovakvu nervozu i jednih i drugih
  • Zagi
    19.1k
    Jebeš ligu u kojoj se umjetno pokušava namjestiti kompetitivnost.
    To nije sport.
  • austrijanac
    13.9k
    Danas su dva najbolja nasa suca pokazala zasto u uefi ima vise slovenaca i srba.

Ja dugo nisam gledao losije sudenje nego danas.
  • Marc
    1.4k
    Znači sudci su nam 1:1 preslika HNL Lige. Sve o sudcima govori to što su nam Patrik Kolaric i Mario Erceg najveci potencijali. Teški antitalenti za suđenje što su i danas pokazali. Užas…
  • NVKOD
    14k
    Lijepo od Kolarića da već razmišlja o idućoj utakmici Dinama... eh da barem tako naš Kova unaprijed ima spremnu taktiku.
  • Masto
    2.4k
    Onom srbinu il sta god da je je trebo dat drugi žuti za prigovaranje i psovanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.