• Efes Pilsen
    17k
    Nije da aboliram igrace, ali radit teske treninge dok je sezona u punom pogonu je debilno. To ne radi niko.
  • modri-kibic
    2.1k

Slažem se da je debilno, ali od nekud se trebalo početi. I mijenjati im navike da žive profesionalnije. A ne da se par dana prije utakmice playoffa sa Vikingom neki igrači naslikavaju po paintballu (nisam siguran da su sudjelovali u samom paintballu).

Da se držim teme: neki brutalan kondicijski trener koji će im promijeniti svijest i napraviti od igrača strojeve koji će moći odmah biti transferirani u najbolje klubove lige petice.
  • d-Zg
    67
    @modri-kibic
    Da, to sam i ja isto pomislio kad je tu bio Canavaro i rekao da smo kondicijski jako loši pa je bilo problema oko toga kako se radilo i da je igračima bilo jako teško.
    Pa iako je mislim da je Canavaro neki trener, smatran da su to neke osnove u nogometu.
    Ne moraju trčati kao da ih lavovi gone, ali da mogu izdržati tempo i do kraja produžetaka (kada ih ima) i penala.
    A osobno bih volio da dinamo igra pametan nogomet kao što to igra Como. Nema puno forsiranja, pametno pozicioniranje, ali kad treba stisnuti trk, može.

S obzirom da su u profesionalnom nogometu i pobjede donose bodove, a onda i novac, moraš biti 100% unutra i raditi za klub. Sigurno ima vremena i za opuštanje i zabave, ali ne onda opet kao Lisica kad je Lisica došao u dinamo i odmah na početku najebao, jel.

Na ovaj način kako se sada igra na terenu, jednostavno se ruši reputacija cijelog kluba, a onda nas navijače svatko ima pravo sprdati s time, jer mislim da je iz aviona vidljivo da stvarno nešto ne štima, koliko god da je dinamo u pitanju.
    (Zbog renomea je jučer Hapoel bio nikakav, a sad nakon igre kad su skužili da su mogli igrati, da su imali previše respekta, imaju si za pravo reći da su mogli i morali pobijediti.)
  • Omake
    21.3k
    Luis Zubeldia
  • austrijanac
    13.8k

Ovo je u rangu moje zelje za Thiagom Alcantarom.

Al zato i jesu mokri snovi
  • Omake
    21.3k
    Naše gore list mu je agent, to je jedino po čemu bi mogao znati za Dinamo. Ne bi Jacka Wilsherea prije Alcantare?
  • austrijanac
    13.8k

Apsolutno bi, al mi iskocio video di uziva sa svojom ekipom pa sumnjam da u ikakvim kombinacijama bi mogao doc.

Za ovu dvojicu koju spominjemo jos imam tracak nade.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.