• Sajla
    23.9k
    Fino, sigurno, lijepo su odigrali. Rano je govoriti, ali zasad to mom laičkom oku dobro izgleda. Kako klinci, tako i Badelj.

Najveći stres mi je bio hoće li komentator spomenuti Debelca iz Čakovca ili Debeleca iz Čakoveca :wink: Naime, dečko je zbilja tam rođen.
  • Carrasco
    7.3k
    Konačno minute i za Hlavatya :clap:
  • Bernard
    1.4k
    Roko and roll klinci,Roko Ban,Roko Markulin,Roko Smoje.
  • FazeN
    8.5k
    Pobjeda kadeta u derbiju s Lokomotivom 4:0.
    Imamo dvije utakmice zaostatka, ali nakon 4 odigrane utakmice imamo 12 maksimalnih bodova i čak gol razliku 19:1.

Juniori upravo počinju protiv Lokomotive.
    Tko želi gledati, ima prijenos na Dinamo+
  • VolimDinamoOo
    664
    1-0 vodimo, ne znam tko je zabio
  • austrijanac
    13.8k
    Pobjeda 1:0
    Odlicno prvo poluvrijeme ali opet pad drugo poluvrijeme.
  • Omake
    21.2k
    Škojc jako dobar na lijevom beku iako je dosad uglavnom bio stoper.

Sudac u formi kao saborski zastupnik na početku drugog mandata.
  • Omake
    21.2k

Jako zanimljivo i dosta detaljno. Par kritika se već mijenja. Dosta je mlađih promovirano u više kategorije. Benkotić je u B ekipi. 5 ili 6 igrača od 16 godina je bilo u juniorima i većina su dobili minute. Odlazak Domingueza je prvi test da li se vjeruje akademiji ili ne. Ako ni Zebić ni Radnić ne dobiju priliku njegovim odlaskom onda je autor ovog posta u pravu.
  • Orc123
    17.2k
    ne znam jel si gledao protiv Sesveta sad utakmicu. Radnic koji mi se inace svidio prije u ovoj utakmici bio bas los, a kolega sa suprotne strane jos losiji. Na stranu to, te oscilacije su normalne ali mene je zabrinulo koliko su nam oba stopera kriminalno spori, ali bas ono spori spori. Sporiji mozda od McKenne sto je tesko inace. To me bas jako zabrinulo po pitanju stopera jer gajimo takav stil igre u kojoj su stoperi jako visoko i moraju braniti dubinu.
  • Omake
    21.2k
    Mislim da će Radnić biti ok po tom pitanju, još raste. Uvijek je kombinacija stvari, nije pravocrtna brzina uvijek ključna. I za Vuškovića se govorilo da je spor i da su juniori Mladosti iz Ždralova planirali igru da to iskoriste. Cubarsi isto nije najbrži.
  • Orc123
    17.2k
    slazem se. 1 takav stoper uvijek se moze istrpiti ali kolega na suprotnoj strani mora onda biti totalna suprotnost. Ko Sergi i Mckenna ili Sutalo i Erlic ili Vuskovic.
  • FazeN
    8.5k
    Mislim da će Radnić biti ok po tom pitanju, još raste. Uvijek je kombinacija stvari, nije pravocrtna brzina uvijek ključna.Omake

Potencijalnim i vrlo vjerojatnim odlaskom Sergija na zimu, Galešić na štopera, Radnića povući iz B ekipe da bude u prvoj i kroz HNL se razvija, utakmice protiv Rudeša, Gorice i Lokomotive može igrati, pogotovo uz Scotta.
    I iduću sezonu imamo štopera, uvjeren sam.

Da se ne ponavljam, isto bi bilo da se htjelo i Mikića trpjeti a ne stavljati prije toga Lisicu i Thea na bekove, pa malog baciti kao zadnju opciju u 20 dana na 7 utakmica i kasnije otpisati.
    Kako god vjerujem da nam se daje prilika da to možemo odraditi baš lijepo i ne trošiti bezveze na neke Kolarike i pizdarije.
    A da li vjerujem da to pod Kovom možemo?
    Jednog mladog igrača? Ne.
  • hardek
    12.9k
    Nisam za guranje 16godišnjaka samo da ih se gura. Ali bi volio da se prepoznaju situacije i da se ponekad (strateški) riskira.

Situacija gdje Valincić u zadnjih 7 mjeseci ima 2 dobre utakmice je jedan takav slučaj. Da se Mikiću da 2 mjeseca u kontinuitetu, dobili bi beka na duge staze. Razumio sam odluku da se Mikića gurne u B ekipu jer će tamo imati kontinuirane minute, ali očito od Valinčića nema kruha a Tabinas nikad neće biti kvaliteta za startera u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.