• fakin
    6.1k
    - Jasno je da trener Kovačević ostaje trener. To uopće nije tema. Ostat će trener i dalje, ne ovisi ni o utakmici protiv Hapoela u Bukureštu ni o utakmici u SHNL-u protiv Lokomotive. Nećemo mijenjati trenera, nema teorije. Jedino ako izgubi veliki broj utakmica u nizu, ali to se neće dogoditi - kazao nam je klupski izvor.

Čime je kovačević zaslužio toliko prilika i šansi? Čime je on zadužio klub? Što je on osvojio prije dolaska u Dinamo da mu se i dalje bespogovorno vjeruje?
  • crophantom
    7.5k
    Olivari je samo potvrdio ono kaj je Bobam vec na onom druzenju govorio, ako su ga dobro prenijeli novinari...

Tak da, prestanite sanjati smjenu Kove, jer to se dogodilo nebu. Ja se samo nadam da cemo mi nakon reprezentativne pauze izgledati puno bolje, jer ak ne mogli bi se fino ugovnati.
  • Frizura Robija M
    977
    Znači po navodima isključiva krivica je na masno plaćenim igračima koji su u bedu zbog neulaska u LP jer su uvjereni da tamo pripadaju, a za HNL im je ispod časti oznojiti se.

Eto opet će Boban morat pohađat treninge i kucati na vrata svlačionice kako bi uveo disciplinu.
  • Pacho
    20.8k
    Kova je pravi izbor za Dinamo, a za tjedan-dva na Skyu poslusajmo analizu zasto Cholo Simeone vise nije sto je nekad bio.
  • hardek
    12.9k

Možemo podcrtati 'slučaj Vrbančić', da Dinamo nije stavio klauzulu o otkupu, da ima samo 40 posto od njegova idućeg transfera i da se, u nedavnim pregovorima, Dinamo bio sprema odreći i toga za transfer stopera Kolarika. Uz još dva milijuna eura

Odbijam vjerovati u ovo
  • Klenx
    11.8k
    Ja se samo nadam da cemo mi nakon reprezentativne pauze izgledati puno bolje, jer ak ne mogli bi se fino ugovnati.crophantom

Budemo izgledali top, sa momčadi koja je godinu dana na okupu, nakon mjesec dana ljetnih priprema i cijelog ljeta nogometa baš ta reprezentativna stanka u kojoj će biti bez najudarnijih igrača će mu trebati da uspije pronaći svoj izgubljeni Mojo i da nas povede u nove visine.

Nadam se da je Olivari izmislio ove rečenice “insajdera”, jer su jezive.
  • fakin
    6.1k
    ako su igrači krivi onda očekujem sankcije i smanjivanje plaća.
  • crophantom
    7.5k
    meni su problematične ne tolko zbog toga kaj se priča nema otkaza zbog poraza, nego kaj se ne spominje puno bitnija stvar, da mi nemamo igru, sad vec neki dobar dio tekmi ove sezone.

A jel, kazu iz kluba, igra im je najbitnija pa makar izgubili 5:0...
    I to kaj se sve svodi na motivaciju ili nemotivaciju igraca, a to kaj ti je desni bek užasan, a nonstop igra, pa nije valjda da mu se baš nikad ne igra?

Ugl, hrpa floskula i gluposti, sad jel ih izmislio Olivari ili mu se kao kućnom došapnulo kaj da napiše, to neznam.

kako ces nekome tocno smanjiti placu? Valjda imaju neke ugovore potpisane s ljudima :smile:
  • NB86
    17.7k
    Odbijam vjerovat da su u klubu slijepi, nadam se da vec veceras ozbiljno cesljaju trziste i spremaju rjesenje dostojno klupe dinama
  • tp1997
    3.3k
    Pa sad ti nemoj davati težinu pitanju kako i zašto Boban ovo radi s trenerom, i nastavimo ismijavati tezu da je s razlogom postavio beskarakternog yes-mana na poziciju.

Jer ili je to, ili je kompletno slijep, ili je toliki egomanijak da je spreman dovesti rezultat kluba u pitanje samo da ne mora priznati da je bio u krivu
  • Noel
    24.6k
    Nemojmo se lagat, pristup kakav uprava odnosno predsjednik ima prema vođenju kluba imat će i navijači prema dolasku na stadion, učlanjivanju
    u klub itd.

Ako će se vodeći ljudi zadovoljavat porazima od Vikinga, kiksevima protiv Istre i Osijeka, bezidejnom igrom i stagnacijom onda će se navijači zadovoljit sjedenjem u fotelji i gledanjem Dinama na telki.

Ako će se vodeći ljudi i predsjednik zadovoljavat ovakvim trenerom na klupi Dinama, bez želje za napretkom i rastom, trenerom bez ambicija onda će navijači Dinama bit bez ambicija da dolaze na stadion.

Ovo je alarm, sve dobro kaj se napravilo u smislu marketinga, članstva, dolaska na utakmice, promicanja dinamovštine može se urušit nepovratno jednom lošom odlukom.

Može preko noći niknut novi Maksimir, siguran sam zjapio bi poluprazan uz ovakvu ambiciju kakvu trenutno pokazuju uprava, predsjednik trener i igrači.

I tu ne mislim da nas stalne posjetioce Maksimira nego dobru većinu navijača kojima treba triger da dođu na stadion.

Dinamo ne može imat ovakav mlaki pristup kao šampion. Dinamo mora imat ambicije.
    Dinamo se ne može vodit kao da je Slaven Belupo. Dinamo se nesmije zadovoljavat sa prosjekom. Dinamov trener i igrači moraju izgarat na terenu i uz teren.
  • Gradina
    445
    Tko su tetci? Jel to nešto uvezeno iz komšiluka ili sam ja nešto propustio?The Undertaker

"Dovode se Rusi i Španjolci dok naši dečki Mudri i Galešić (sorry Gale, stvarno trebaš igrat) ne igraju"
    "Prema Mudrome je napravljena nepravda i dabogda otišao u Hajduk"
    "Dinamovo proljeće i Boban su doveli Možemo u klub"
    "Boban je prodao naslov Hajduku da Plenki napravi novi stadion"
    "Prije se znao red"

I naravno neizbježno je pola teksta napisano caps lockom i usred riječi dolaze znakovi dolara, dijeljenja i ljestve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.